http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=65176352
Võrus Kuperjanovi pataljoni juures käisid vargad öösel kaheksa auto kalla
Postimees on veidi täpsemLemet kirjutas:Huvitav, kas EKV-s on karauul ja läbilaskepunkti toimkonnad sel juhul täiesti tundmatu nähtus? Sõjaväeosa valvamine on turvafirmade rida?? Järgmiseks lastakse väeosa lipp "rotti panna"...Loodetavasti on tegu siiski tavapärase ajakirjandusliku liialdusega ja "Kuperjanovi pataljoni juures" tähendav tegelikuses Võru linna teist serva
Muidu on ikka mage lugu küll.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=65176352
Pataljoni territooriumist üle tee asuvas parklas hoiavad oma sõidukeid valdavalt ajateenijad.
Ma pigem väljendaks nii, et need videod on see, kuidas sa ajateenistusele kolme aasta pärast tagasi vaatad:)Ma olin ka paar aastat tagasi Kupis ja ma nägin ka seal aulas olles neid videoid erinevatest kompaniidest ja lühidalt kokkuvõttes on see ilustatud bullshit.
Vabandage väga aga Nursipalju on vaevu 15km väeosast!wambambola kirjutas:Kõik oleneb sellest missugune inimene sa oled. Ma olin ka paar aastat tagasi Kupis ja ma nägin ka seal aulas olles neid videoid erinevatest kompaniidest ja lühidalt kokkuvõttes on see ilustatud bullshit.
Ma proovin sulle teha miniülevaate mida sa oodata võid seal.
Luure on kõige raskem koht. Sinna pole asja kui sul pole head füüsilist vormi ja ei talu hästi ilmastikku.
Staabi + tagala, ei oska suur midagi öelda. Need pidid ühed kergemad olevat olema.
Miinipildujad ei oska ka väga palju öelda.
Jalaväekompanii, kus ma teenisin siis on sihuke vahepealne. Kuna seal kompaniis on kõige rohkem mehi, siis on ka teil kõige rohkem tööd. Niisama istumist pole kusagil ja kogu aeg peab olema sul mingi töö ees olema. Kui ei ole siis tee tark nägu pähe. Sind pannakse raudselt midagi nühkima nagu mind.
Esimesed kaks kuud on niiöelda isolatsioon kui sul telefoni pole. Ma ei tea kas need keelati vahepeal ära või mitte aga mingi vana telefoni võid kaasa äkki võtta. Esimene metsalaager on 50km kaugusel nursipalu polügonil.
5.55 tõus, 5 min võimlemist, pesemine, hommikusöök ja siis rivistus.
Kas sulle on räägitud mida võiks kaasa võtta?
Kui saad siis võta nati rohkem sula, sest SBK ajal sind sõdurikodusse sind ei lubata ja vahel, kui hästi läheb siis NAK-i omad võtavad ühe noore nimekirjaga kaasa, kes teistele asju toob. Võid võtta mingi pisikese anekdoodi raamatu kaasa. Minu puhul oleks seda vaja olnud.
See oli kõik mis mul praegu meelde tuli, kui veel meelde tuleb siis ma kirjutan ja kui mingeid küsimusi on, siis küsi julgelt siin või saada sõnum.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist