Ning sigaretid/ tubakas on olnud kõvem valuuta sõjas, kui sula.
Mis kuradi moodi suitsetamine eneseväärikust alla viib
Näiteks siis kui sa tuhatoosist priskemaid konisid otsid või tänaval möödakäijaid tülitad.wudu kirjutas: Mis kuradi moodi suitsetamine eneseväärikust alla viib
5+ ! Hakkab loomaÜhesõnaga, mina sissina viskaks 3 pakki nicorette nätsu varudesse ja kogu puhvet.
Kulla OnuEnn! Ega siin tubakatõrje või tubakapropagandaga tegeleta! Ära saa asjast valesti aru...kurb kuulda, et see teil nii vaevaliselt läheb...
Kes peaks aga toidupakkides sisalduva muutmiseks või vähemalt selle arutelu algatamiseks algust tegema? Hea küsimus, millele mina pole pädev vastama...Tubakas tuleb tagada koos toiduga. Mobiliseeritud mehed ei saa enam ise tanklast ennast varustada, kui tanklaid enam siis ongi.
Priskemate konide otsimine jääb varasesse noorusesse. Kelleltki sutisu küsimine ... kajjh ei mäleta.pagan kirjutas: Näiteks siis kui sa tuhatoosist priskemaid konisid otsid või tänaval möödakäijaid tülitad.
Või kui sa kell kolm öösel mitu kilomeetrit suitsupaki pärast läbi vihmasaju/lumetormi tanklasse jalutad - siis tekib pähe mõte, et kas mina kontrollin suitsu või suits kontrollib mind.
Hetkel on tubaka aseainetest ainsana lõhnatu e-sigarett. Tean omast käest...Ühes ammuses Kaitse Kodu! numbris sattusin ühe kaasmaalasest eriväelase mälestusi lugema. Tegevus oli Indoneesia vms seal piirkonnas. Viibides nädalate kaupa metsas ja püüdes sisse, oli võimeline tubakasuitsu lõhna suurte vahemaade tagant tuvastama.
Paraku on Eesti sõjaajaloos siiski vist üks mõneti sarnane juhtum täiesti olemas... Erna grupi jälgedele jõuti sel moel...Sissina seda kusagilt suures suitsunäljas hankima minna on kindlasti ohtlik tegevus, mis võib lõppeda kinnivõtmisega ja enne, kui kaaslased midagi aimavad võib operatiivgrupp kohal olla...
tervSuitsetamine on küll mõnus tegevus suitsetajatele aga sissimise seisukohalt oleks lihtsam paus teha.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist