Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Matheus
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Matheus »

toomas tyrk kirjutas:üldse on USA parteisid mingi euroopa ideoloogiaga samastada või võrrelda suht keeruline...
Nõustun eeltoodud väitega. Ameerika poliit süsteemi on mõttetu euroopaga võrrelda.
Ja üleüldse - mis usa siia teemase tõmmati? Poliitilist arutelu võiks jätkata mujal teemas, kui NALI, kui just huumoriga tegemist ei ole...
Kasutaja avatar
kangelaspioneer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kangelaspioneer »

Matheus kirjutas:Võetud delfi kommentaariumist teemal: "Sotside öökonverents: kas eestlane on loll või laisk?"
11.01.2013 18:41

Kui aus inimene on taimetoitlane, siis ta lihtsalt ei söö liha.
Kui sotsialist on taimetoitlane, pasundab ta sellest igal võimalusel ning leiab, et liha tuleks ära keelata.

Kui aus inimene on pankrotis, siis ta mõtleb, kuidas ja mis edasi saab?
Kui sotsialist on pankrotis, siis ta mõtleb, kes PEAB ta välja aitama?

Kui ausale inimesele ei meeldi telesaade, vahetab ta kanalit.
Kui sotsialistile ei meeldi telesaade, hakkab ta artikleid kirjutama ja kirju saatma, kus sildistab saadete tegijaid seksistideks, rassistideks, homofoobideks ja lihtsalt halbadeks inimesteks.

Kui ausale inimesele ei meeldi relvad, siis ta ei tee endale relvaluba.
Kui sotsialistile ei meeldi relvad, siis ta tahab need kõigilt ära korjata.

Kui aus inimene on ateist, siis ta ei käi kirikus.
Kui sotsialist on ateist, siis ta nõuab religiooni täielikku summutamist (v.a. New-Age jms. huu-haa).

Kui aus inimene näeb, et naabril läheb temast paremini, mõtleb ta, mida ta oma eluga teisiti võiks teha?
Kui sotsialist näeb, et naabril läheb temast paremini, mõtleb ta, et äkki on naabri maksud liiga väikesed?

Kui aus inimene näeb ettevõtjat, mõtleb ta, et: "Näe, ilmselt tubli inimene!"
Kui sotsialist näeb ettevõtjat, mõtleb ta: "Näe, kapitalist! Vereimeja! Lüpsilehm! Saakloom!"

Kui aus inimene seda loeb, siis ta muigab.
Kui sotsialist seda loeb, siis on ta solvunud.
Algselt on see pärit LHV foorumist, tausta arvestades ei tohiks selline käsitlus üllatusena tulla.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

Sama hästi võiks negatiivseid stereotüüpe õhutada ka järgnevate konfliktsete "naljadega". (Ikkagi naljarubriik, kuigi tegemist on ebakonstruktiivse naljaga):

Kui aus inimene tahab oma lastele paremat tulevikku, siis paneb ta tööstuse käima, metsa kasvama ja harib maa üles.
Kui kapitalist tahab oma lastele paremat tulevikku, siis müüb ta masinad, metsa ja maa maha ning sõidab lõunamere saarele.

Kui aus inimene tahab paremat riiki, siis koolitab ta oma lapsi hästi ja hoolitseb vanurite eest.
Kui kapitalist tahab paremat riiki, siis veab ta võõrtööjõudu sisse..

Jne. jne. .. samas stiilis.

Ma ei ole kunagi otseselt Sotsiaaldemokraatide valija olnud. Kui siis, ükskord õige ammu valisin Mõõdukate poolt mingitel KOV valimistel.

Sotsialism ja kapitalism on ühe mündi erinevad pooled. Kapitalisti huvitab kiire kasum ja töövõimeline inimene. Sotsialisti huvitab inimene ka siis kui ta kasumit ei anna - lapsepõlv, haridus, vanur. Seepärast maksustatakse kapitaliste, et toetada sotsiaalsfääri. Me ei saa ainult puid raiuda, ilma neid vahepeal kasvama panemata, ravimata.
Tähtis on, et sotsialism ja kapitalism oleks ühiskonnas tasakaalus. Küsimus on tasakaalu punktis. Tasakaalule ei aita kaasa osapoolte sildistamine "ausateks" ja "kaabakateks". Ühiskonnas on vaja nii kapitaliste kui sotsialiste ning nende omavahelist sümbioosi. Sellel tasandil vaenu õhutamine, isegi naljades, on väär.

Kuigi jah, neid sotsialiste kelle poolt Eestis valida nagu eriti ei ole - olemasolevatel liiga kommunistlik mekk juures, nagu imperialistlik internatsionaal.
Hingelt kipun olema pigem ikkagi rahvuslane. (.... ja pigem ikkagi sotsialist. (hm, ajaloos on midagi sellist vist juba olnud.)) :)
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Rahvas, kes kirjasõpra soovib, mulle siin üks pakkuda ning omal huvi puudub:D
Tere
Ma Lilian 23 aastat vana tüdruk, Lõuna-Aafrika. Kuigi see võib olla kummaline, kuid mõistan, et Internet on nagu globaalne sidekoe nagu ühes külas. Ma usun, ja on ka tunne, et tänapäeva maailmas ei rassi, soo, vanuse, kodakondsuse ega usu enam igal posse takistuseks meeste ja naiste suhted, kuigi me ei tea üksteist, kuid ma tõesti tahaksin olete oma sõbraks või kirjasaatja, kui see on parem teile. Vastus tagasi kaudu (lilian_raymond@live.com) lähemalt ja mulle minu pilte saata.
Lilian.

Hello,

I am Lilian 23 years old girl from West Africa. though it might be strange but understand that Internet is like a global connective like one village. I believe and also have the feeling that in today's world, neither race, sex, age, nationality nor religion will any longer posse a barrier to male/female relationships, although, we do not know each other but i will really like to have you as a friend or pen pal if that is better for you. Reply back via (lilian_raymond@live.com) for more details and for me to send you my pictures.

Lilian.
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
dannuuu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas dannuuu »

Pilt

Määruse tegemise aeg ja koht 13. jaanuar 2009 Tartu Maakohtu Viljandi kohtumajas
Kriminaalasi nr 1-06-13760
Harju Maakohtu 18. juuni 2007 määrus Jasper Johansonile
psühhiaatrilise sundravi kohaldamises
Menetlus taotluses psühhiaatrilise sundravi kohaldamise lõpetamiseks
Määruse tegija kohtunik Helle Tamm
Prokurör Marja-Liina Talimaa
Sundravil viibiv isik Jasper Johanson (isikukood 38405070290; elukoht xxxxxxxxxxxxxx
x-x xxxxxxx )
Kaitsja advokaat Endel Tomson
Lepinguline kaitsja Eesti Patsientide Esindusühingu jurist Tiit Ilves
RESOLUTSIOON
Aluseks võtnud kriminaalasja menetluse asjaolud ja kohaldatud seadused ning juhindudes
kriminaalmenetluse seadustiku (KrMS) §-st 145, tegi kohus alljärgnevad otsustused.
Kohtumääruse otsustused
1. Rahuldada SA Viljandi Haigla Psühhiaatriakliiniku taotlus ja lõpetada Jasper Johansonile
Harju Maakohtu 18. juuni 2007 määrusega kohaldatud psühhiaatriline sundravi.
Otsustused kohtumäärusest tulenevates asjaoludes
2. Seoses sundravi lõpetamisega:
2.1 määratud kaitsja tasu 590 (viissada üheksakümmend) krooni jätta riigi kanda;
2.2 kohtumenetluses määratud korras esinenud kaitsja osutatud riigi õigusabi tasu 590 (viissada
üheksakümmend) krooni arvestatakse riigi selleks otstarbeks määratud vahendite arvelt
advokaat Endel Tomsonile;
2.3 saata käesoleva määruse koopia Jasper Johansonile, tema esindajale ja Sihtasutus Viljandi
Haigla Psühhiaatriakliinikule;
2.4 avalikustada arvutivõrgus üksnes määruse resolutsioon.
Selgitused kohtumääruse peale edasikaebamise korras ja määruse täitmisest
3. Selgitada:
3.1 kohtumääruse peale võib esitada määruskaebuse Tartu Maakohtule Viljandi kohtumaja
kaudu kümne päeva jooksul.
Kasutaja avatar
lant
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lant »

Noor kirjutas:Rahvas, kes kirjasõpra soovib, mulle siin üks pakkuda ning omal huvi puudub:D
Tere
Ma Lilian 23 aastat vana tüdruk, Lõuna-Aafrika. Kuigi see võib olla kummaline, kuid mõistan, et Internet on nagu globaalne sidekoe nagu ühes külas. Ma usun, ja on ka tunne, et tänapäeva maailmas ei rassi, soo, vanuse, kodakondsuse ega usu enam igal posse takistuseks meeste ja naiste suhted, kuigi me ei tea üksteist, kuid ma tõesti tahaksin olete oma sõbraks või kirjasaatja, kui see on parem teile. Vastus tagasi kaudu (lilian_raymond@live.com) lähemalt ja mulle minu pilte saata.
Lilian.

Hello,

I am Lilian 23 years old girl from West Africa. though it might be strange but understand that Internet is like a global connective like one village. I believe and also have the feeling that in today's world, neither race, sex, age, nationality nor religion will any longer posse a barrier to male/female relationships, although, we do not know each other but i will really like to have you as a friend or pen pal if that is better for you. Reply back via (lilian_raymond@live.com) for more details and for me to send you my pictures.

Lilian.
Kas see tuli sulle http://www.hi5.com/ tutvusportaalis?Mulle sama jutt, ainult tegelane oli teine. :D
Optimist õpib inglise keelt, pessimist-hiina, aga realist Kalashnikovi automaati.
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

lant kirjutas:Kas see tuli sulle http://www.hi5.com/ tutvusportaalis?Mulle sama jutt, ainult tegelane oli teine. :D
Sama nimega "kaunis, tubli ja väga hea iseloomuga tütarlaps" ka mujal liikvel. :lol: Paistab teine vägagi aktiivne olevat. Siin tast juttu:
http://www.419scam.org/emails/2010-10/30/00043056.1.htm
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Ise tutvumisportaale ning facepuuke, jne ei kasuta... mind võeti konksuotsa pildifoorumis nagi.ee. Ju vaatas miliaatrseid pilte mis mul seal üleval (muud mul seal ei ole) :dont_know:
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

delfist
Miks Savisaar raamatuid kirjutab, mida oma nime abil müüa? Kuulsustel on ju nt oma lõhnad ammu, miks mitte Edgar nr 5 ehk Viies (ode)Kolonn?
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

12 tooli ja Kuldvasikas- raamatuid lugenuile tulevad mitmed fotod kindlasti väga tuttavad ette...näiteks tõdemine, et maakonnalinnas N oli sedapalju matusekontoreid ja juuksuritöökodasid, et tundus, nagu sündinuks linnaelanikud vaid selleks, et habet ajada, juukseid lõigata, end odekolonniga piserdada lasta ning kohe seejärel surra...

Pilt

http://topwar.ru/23064-ugar-nepa.html
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Aasta 1980. NSVL ja NATO vahel puhkeb sõda.
Ameerika snaiper on juba teist päeva oma peidupaigas, kuni laskeulatusse satub vastase kindral. Ta laseb kindrali maha, eemaldub positsioonilt ja läheb tagalasse üksuse juurde. Omade juurde jõudes teatab ta, et lasi vene kindrali maha ning talle antakse selle eest preemiaks kolm päeva linnaluba.
Järgmisel nädalal on vapper snaiper jälle missioonil. Seekord satub sihiku ette vene armee prappor. Esimese lasuga on vaenlane surnud ning jänki naaseb jälle oma üksuse juurde ning teatab, et tappis vene armee prappori. Vaenlase aitamise eest saadeti snaiper sõjakohtu alla.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

päris asjalik kuulutus siin

http://www.spunk.ee/kuulutus.php?id=61129
vk1
Liige
Kontakt: