Puutumata sõjaradadele 2013 aprill

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Puutumata sõjaradadele 2013 aprill

Postitus Postitas ktamm »

Panen kohe uue teema püsti, jõuab planeerida. Pakun minekut kohe peale Strachwitzit, mis toimub 19-21.04.2013 ehk täpselt õigel ajal seekord.
23-24 peaks minema panema.
Valgevenes siis jälle partisanipüüdjate jälgedel - märksõnadeks vabakorpus Danmark, operatsioonid "Kugelblitz" ja "Donnerkeit", Gorodok, Krasnyi Dvor, Kozlovichi järv. Kohad on Vitebski lähedal.
Tsiteerin:
4 märtsil 1943 lõppenud operatsiooni "Kugelblitz" kokkuvõttes mainis 201 julgestusdiviis 3738 surmasaanud ja 260 vangivõetud partisani. Saksa relvajõudude kaotused olid 117 langenut, 334 haavatut ja 21 teadmata kadunut.
R.Michaelis, Nordlandi raamat.

Ja muidugi helesinine unistus - tagasi Pustoi Konetsi...
Partisan
Liige
Kontakt:

Re: Puutumata sõjaradadele 2013 aprill

Postitus Postitas Partisan »

Mul kül pisipere lisandumine samas ajas kuid loodame, et saab varem hakkama. :roll:
Kõik eeldused liitumiseks olemas.
Varemeist tõuseb kättemaks.
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Tegelikult on sellel ajal Valgevens tavaliselt juba suur kevad käes, hakkab lehte minema ja vastikult kuiv...
Selles võtmes vaadates on mõtekas minema hakata 9-10.04. Mets paistab ka rohkem läbi jne.
Arvamused?
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Vara kaagutasin vist...
Ühesõnaga, ma vahetasin kampfwagenit. Masin praegu stock seisus, lisaks vajab veermiku remonti enne pikale teele minekut. Ei tea praegu lubada, et aprilliks valmis saab.
Wageni tähtajaks mittevalmimise puhul olen valmis osalema mõnes meeskonnas täieõigusliku liikmena, sellest tuleneva vastutuse ja kohustustega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist