Puutumata sõjaradadele vol.X!
Re: Puutumata sõjaradadele vol.X!
Mina olen igal juhul käsi. Mulle sobis grupiviisa hästi ja oleks tore küll , kui keegi sellega tegelemise enda peale võtab. Passidega võiks ühe päeva veel kannatada - mul täpne grupi koosseis selgub ilmselt teisipäevaks , 26.03.
Plekkpeaga sai täna lepitud, et ta uurib Oliveri käest grupiviisa võimalust.
Tavaviisa tegemise võimalused kesised, selleks ju kutset vaja.
Tavaviisa tegemise võimalused kesised, selleks ju kutset vaja.
Seni pole veel vastust viisale tulnud, seega lükkub asjatamine esmaspäevale. Igaks petteks võiks pildi koos passiga valmis panna. Esmaspäeval olen ise Tallinnas liikvel, siis saan MM ja ASuur-e dokustaadid hoiule võtta. Idast saatmine pole ka probleem.
Pahheerole olen daatumiks pannud 3. aprill. Küsimärk on katuseraamiga, kui kellelgi on, siis julgelt võib pakkuda.
Pahheerole olen daatumiks pannud 3. aprill. Küsimärk on katuseraamiga, kui kellelgi on, siis julgelt võib pakkuda.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Ma lihtsalt vahele küsin kas O.Dirlewangeri tegelased samas ruumis kuhu liigute ka liikusid v eemal sealt...
Tervitus!
Minul siis meeskond koos. Mina ise ja Tom.
Tom käis meiega kunagi 2006 või siis 2007 , nii et päris algaja ei ole
Autoks ikka plaanide järgi Volvo TGB 13 (mis küll veoautona kirjas, nii et võib juhtuda, et aega läheb piiril rohkem aga samas venes käies oleme volvodega alati tuimalt sõiduautode väravast läind)
Kui Volvot korda ei saa, siis muidugi traditsiooniliselt vana hea LC
Kuidas Viisadega edeneb ja mis korraldused?
Tom muidu ütles, et kui me raskustes oleme, siis tal on asjalik turismifirma, kes talle on alati VV viisad probleemideta teinud...
Minul siis meeskond koos. Mina ise ja Tom.
Tom käis meiega kunagi 2006 või siis 2007 , nii et päris algaja ei ole

Autoks ikka plaanide järgi Volvo TGB 13 (mis küll veoautona kirjas, nii et võib juhtuda, et aega läheb piiril rohkem aga samas venes käies oleme volvodega alati tuimalt sõiduautode väravast läind)
Kui Volvot korda ei saa, siis muidugi traditsiooniliselt vana hea LC
Kuidas Viisadega edeneb ja mis korraldused?
Tom muidu ütles, et kui me raskustes oleme, siis tal on asjalik turismifirma, kes talle on alati VV viisad probleemideta teinud...
Tere
Kuidas oleks parem Katjaga passe edastada?
Viil-viil tuleb täna Tallinna mina ise neljapäeval,või ka teisi variante?
Kuidas oleks parem Katjaga passe edastada?
Viil-viil tuleb täna Tallinna mina ise neljapäeval,või ka teisi variante?
Põrgujuur Perjatsis
Suurepärane on, kui Tom viisa oma peale võtab, Plekul käed-jalad Pahheerot täis.
Ma saadan igast oma passi täna õhta Tallinna poole minema kellegi kätte, helistan ohvrile hiljem.
Viiking, uuri ise seda Dirlewangeri teemat ja räägi meile ka pärast.
Ma saadan igast oma passi täna õhta Tallinna poole minema kellegi kätte, helistan ohvrile hiljem.
Viiking, uuri ise seda Dirlewangeri teemat ja räägi meile ka pärast.
Plekuga telefonis räägitu põhjal siia ka inff:
Grupiviisa tegemiseks vaja kõigil eelmise aasta teemast leida ankeet, täita see ja toimetada koos pildi ning passiga Plekule.
Rahanumber teatakse hiljem.
Grupiviisa tegemiseks vaja kõigil eelmise aasta teemast leida ankeet, täita see ja toimetada koos pildi ning passiga Plekule.
Rahanumber teatakse hiljem.
MM-i team peab kurbusega teatama loobumisest veeta nädal heas seltskonnas kaunist loodust nautides.
Nagu täna Euroopas kombeks tükivad sakslased määrama, kes, millal ja kellega.
Edukat retke teile.
Nagu täna Euroopas kombeks tükivad sakslased määrama, kes, millal ja kellega.
Edukat retke teile.
Paha lugu, MMumme, suska sakslast viglaga makku?
Küsimus, mis päeval tagasi hakkame sõitma?
Ehk siis vaja määrata hotellis ööbimise aeg. Mul vahet pole, paar päeva siia-sinna ilma ei tee.
Küsimus, mis päeval tagasi hakkame sõitma?
Ehk siis vaja määrata hotellis ööbimise aeg. Mul vahet pole, paar päeva siia-sinna ilma ei tee.
Link ankeedile: http://www.mfa.gov.by/docs/visa_forms/english.pdf
Meil on nüüd kaks ekipaazhi jäänud, kas rohkem maasturiga huvilisi pole sellisele toredale retkele?
Meil on nüüd kaks ekipaazhi jäänud, kas rohkem maasturiga huvilisi pole sellisele toredale retkele?
Mnjah...Dirlewanger...
Küll ise toote sealt sõnumeid, ok, sellisel retkel, kuda öelda...nael kummi v miin põske, edu

Küll ise toote sealt sõnumeid, ok, sellisel retkel, kuda öelda...nael kummi v miin põske, edu

Kui muid pakkumisi ööbimisaja suhtes ei tule, siis paneme 30 aprill - 1 mai Novopolotskis, seal kus eelmine kord söömas käisime milli eest?
Novopolotsk sobib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline