Templirüütlid juhivad kaitseväge

Suletud
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Templirüütlid juhivad kaitseväge

Postitus Postitas Kapten Trumm »

oled eraettevõtja - tee mis tahad, kuini seadusega pahuksisse ei lähe.
Nii ta on.
Vahe on jah selles, kellle raha eest sa toimetad. Kui sind peab üleval maksumaksja, siis on teatud latt kõrgem ja kui pead ise end ülal, siis on latt madalam. Nii eetilised kui juriidilised.
Näiteks maksumaksja raha eest midagi ostes pead ostma soodsaima ja pärast igale klounile veel tõestama, et sa kaamel pole. Erafirma omanikul on vabad käed, osta või kõige kallim/uhkem. Kui see kahjustab sinu äri, siis on see su oma raha, mis põleb. Täpselt sama puudutab ka igasugu vabadusi. Seda enam kuulumisi igasugu noateral asuvatesse seltsidesse (millega käivad igasugu kahinad kaasas).

Miks sellel teemal ekspluateeritakse siin Eesti eest hukkunud meeste omaksete toetamist? Või mingeid 1000 aasta taguseid lahinguid? Kujutan ette, et muistne Lembitu kummardas kah igasugu asju ja võibolla ohverdas kah mõne inimlooma.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
viiking
Liige

Postitus Postitas viiking »

:lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :wall: :scratch:
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

mx77 kirjutas:OK, eks ma lähen ja ostan ka valge lina omale ümber, mütsi osas veel mõtlen. Vaatame kas muutun kohe laksust paremaks inimeseks.
Hea idee, peaksin eeskuju võtma

Pilt
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Provokatsiooniliste väljaütlemiste taga on ilmselgelt ka mõtlemine ja seega võib neid kvalifitseerida tahtlikuks vaenuõhutamiseks.

Mis eesmärgil püütakse foorumist seina teha... :wall:

o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Hm, milles on küsimus?

Enamus ju mõtleb. On üksikud, kes teemas postitusi teevad. Neist jälle alla poole, kes igasugu huvitavaid avaldusi teevad.

Mis aga puutub igasugu äärmuste "likvideerimisse", siis mina olen selles suhtes väga passiivne. Pigem lihtsalt väldin sellistega suhtlemist, ärgitamist ning erutamist...
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

toomas tyrk kirjutas:Hm, milles on küsimus?...Mis aga puutub igasugu äärmuste "likvideerimisse", siis mina olen selles suhtes väga passiivne. Pigem lihtsalt väldin sellistega suhtlemist, ärgitamist ning erutamist...
Küllap on sul õigus, Toomas.
Paraku valivad inimesed endale sobivat seltskonda.
Mina vähemalt. :(
Siin teemas on teatavad isikud ületanud igasugused piirid. Karistamatult.
Ja see pole seltskond, kuhu ma tahaksin kuuluda.
Kahju.

Upt. Näed siis, Corvusel samasugused probleemid.... :scratch:
Loodan, et ta pidas silmas vaid siinses teemas osalemist....
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

militaar.net pole kellegi jaoks sunnitöö. Peale minu, vist.

Igaüks võib siia (suht) vabalt tulla ning veel vabamalt minna.

Antud teemas (ja mitte ainult antud teemas) pidasin ma silmas teatud "eriliste" tüüpidega suhtlemist ning nende postitustele vastamist nii selles konkreetses teemas, kui ka laiemalt. Ka näiteks elus üldse.

Loomulikult me kõik valime kellega me suhtleme ning kellega mitte. Mina ka valin. nii päriselus kui foorumis.

Päriselus ma ei kutsu üles nende inimeste likvideerimisele, kellega ma suhelda ei taha.

Miks ma peaksin hakkama neid inimesi foorumis likvideerima?

Selleks peab ikka päris hea põhjus olema...
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

toomas tyrk kirjutas:militaar.net pole kellegi jaoks sunnitöö. Peale minu, vist.

Igaüks võib siia (suht) vabalt tulla ning veel vabamalt minna.
Õige :wink:
Suurel vene raffal on selle kohta lahe vanasõna "na obižennõh vodu vozjat" :mrgreen:

Mul ka viskavad siin mõned ajaloomagistrid üle a missteha - pean elama sellega :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Päriselus ma ei kutsu üles nende inimeste likvideerimisele, kellega ma suhelda ei taha.

Miks ma peaksin hakkama neid inimesi foorumis likvideerima?

Selleks peab ikka päris hea põhjus olema...
Sama hästi võiks konstrueerida analoogia näiteks sõnnikuhunnikust söögilaual. Aga tõepoolest - igaüks võib valida endale uue söögilaua.
Kasutaja avatar
wolfgang
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wolfgang »

Corvus tule tagasi! Teinekord käis mulle närvidele su, vähe, laiav stiil, ent paljud su postitused on selle foorumi kullafond.
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

Kulla inimesed, ärge tehke ennast nurka suruvaid avaldusi.
Mõelge selle peale, et siin foorumil on ka palju häid inimesi, kellega te muidu võib-olla poleks ühe vestluse sisse sattunud. Selle eest sügav tänu administraatorile.

Mõtlen, et ka sellistel teemadel on oma koht. Kuidas muidu teada, millist kõntsa meie seas liigub?
Kasutaja avatar
wolfgang
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wolfgang »

Poleks uskunud, et ma seda kunagi kirjutan, aga: " andrus, ma kirjutan su sõnadele alla."
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Corvus, sinu sammul pole paraku muud tagajärge kui et sedasorti mõnusad kasutajad nagu malt laal, Borja ning rbl juubeldavad ja saavad veelgi julgustust. Borja, nagu näed, pistiski nina põõsast välja ja kilkab juba.

Muide, räägime veel "malt laalist". Vaevalt et see kuidagi innustab (ikka vastupidi) päris Mart Laari foorumil sõna võtma, teades, et foorumi poliitika näeb ette teda isiklikul pinnal mõnitava saastaja pilpa peal hoidmist. Selliste tegelaste piiritu tolereerimine paraku vähendab tõenäosust, et foorumiga liitub rohkem asjalikke inimesi, ning suurendab tõenäosust, et olemasolevad asjalikud inimesed tõmbuvad sellest eemale.
viiking
Liige

Postitus Postitas viiking »

Mart Laar las edasi esitab avaldusi tankide hävitamise teemal Molotovi kokteili läbi...

Täna lahinguid sedasi ei võideta 8)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline