Templirüütlid… Vol.2. Luigelaul

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Templirüütlid… Vol.2. Luigelaul

Postitus Postitas oleeg »

Lugupeetud kaasfoorumlased!

Järgneva materjali autoriks olete Teie!
Loodan sügavalt, et keegi ei võta midagi... isiklikult!

terv
o

PS.
Lugemise ajaks soovitan:
http://www.youtube.com/watch?v=IHlkWcnj2m0

http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... ekspressis...

:idea: :?: :arrow: :!:
Loodan, et ma Ekspressist homme ilma ei jää.
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta.
…pole ime, et see … erahobi on.

Üks asi on töövälisel ajal tegeleda erinevate huvialadega... Sellel pildil aga… (ma ei mõtle siinkohal neid lippe). Camel isetormajad vaimuliku jalas on samuti kurioossed - selge muidugi et kingaga ei kannata lumme ronida. :D

Kui nimetatud riigiteenistuja oma vabal ajal, kuid teenistusvormis mudeleid kokku liimib, siis ilmselt oleks samamoodi oht Ekspressi kaanele sattuda?
- kas igaüks on oma vabas ajas "veidrik" või käib in corpore mingi rituaalitamine?
- eriline ime kui venelastest vabastajaid Eestimaa pinnal jälle lilledega tervitataks?
- mis nad sul lehemehele räägivad, probleem on selles ?
- diplomaatilised pingutused jäid viljatuks?
- nii väga madalat profiili hoitakse, nagu oleks mingi kahtlane tegevus?
- naljamüts tutiga peas sattudes EE esikaanele eksisteerib ka mingi oht millegile?
Küll täheldanud, et keegi pääseks kuhugi ametisse tänu sellele… üldisem jutt (kahjuks).

tõmba nüüd natuke hinge ja ära lärma

Sellega ei saa aga küll nõustuda, et… ka seadused riigis, on kehtestatud kõigi… jaoks.

See on piisav. Heategevusega tegelemine ei ole sponsorlus...

"Punane rätik härjale"? Üritad mind mingiks võitlevaks ateistiks sildistada või?

…religioossetes vaadetes ma probleemi ei näe, ei näe, ei näe, ei näe…

Muidugi ilmselt mingi seadus seda ei nõua aga lihtsalt selline minu isiklik seisukoht.
Ajakirjaniku ego (loe lollus) on asja üks pool. Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta.

Põhimõtteliselt oma eramaal maja nuka juures kusemine pole ka ebaseaduslik. Või alasti päevitamine.

justnimelt, vabal ajal ja töövälisel ajal tegelege, ütleme nii millega tahate...

Huvitav oleks teada, mida rahvas sellest arvab. Kumba rahvas rohkem tahaks…?
Kuid …, siis kas… midagi niisugust pole tänapäeval enam olemas ja kõik see on … haige fantaasia ?

See kõik muidugi ei välista, et Eesti … polegi midagi muud kui kostüümipidu.
Kui vaatan Volki (Volkonskit) siis see mees on vürst. Täpselt nagu on seda vb Monaco vürst. Kas nüüd hakkame aadlikeks ka nimetama suvalisi eestlasi või neil tuleb tiitel siiski osta, kuna sugupuu ei võimalda.
Sellest ka eestlase foobiad ja… Ohtlik seos? Jälle annab alust süüdistusteks, et mingi hämar punt ja tegevus käib. :wall:

Mulle isiklikult tundub et varsti saab olema mõneks EE esikaanelooks riigiametnike niisugustesse "salaorganisatsioonidesse" kuulumine, nagu mõni filatelistide või kalameeste klubi.
Ma teen ka oma sõpradega rallitiimi "Illuminaadid". Kindlasti too ralli on kattevari. Tõmbame aga räige kampaania EE-s üles, sest kuidas saab üks riigiametnik kuuluda salaseltsi või selle allasutusse. Lollus kuubis.
Donnerwetter! Mis nüüd küll saab?
Ja kellele see tegevus ei meeldi, kas nende arvates oleks siis parem, kui hr. … vabal ajal näiteks joomisega tegeleks, nagu armastab teha suur osa eesti meestest? Siis oleks kõik OK jah? Ei maksa sealt otsida midagi, mida seal pole.

Tule taevas appi! :shock:
See hakkab meenutama juba absurditeatrit.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/...

…kõigest, mida sa siin maailmas teed, pead sa kunagi kellelegi aru andma…
Selles kontekstis vaadatuna võib…
Vandenõuteoreetikute arvates aga... :shock: :wall:
Nii, et need …, kes soovivad… ei tohi … ja …

Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju vandenõuteoreetikud? :D
Ei ole need sionistidest-satanistidest templirüütlid nii õilsad hinged midagi, et neid kohe mingiks aaria rassiks, juutideks või jumala enda poolt välja valitud seltskonnaks pidama peaks.
Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns

Ka sina hakkaksid pederastiks ja nekrofiiliks ja zoofiiliks ja kurat teab mitmeks miljoniks fiiliks… Aga ühendusi, mis teevad asju, mis nii mõnelegi tundub veider, on palju. Ei tasu siduda fiktsiooni reaalsusega.

Sina ei pea mitte valetama ... või kuidas iganes see oligi :D Aga jah, see käsk keelab valetamise, kuid see ei tähenda, et peaks ka tõtt rääkima. :D
…ma ei ole enam selles vanuses, keda võiks mobiliseerida, et oma isamaad kaitsta. Töötab! Töötab! Töötab!
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta.

Ma ei tea, kas ma mõistsin seda äkki valesti, aga samas ega seda väga teisiti mõista ei saa kah.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.

Ma ei saa salata, et kogu temaatika, eriti Eesti kontekstis, teeb mulle palju nalja. Vastava delfi uudise kommentaarium…

Nii loll ei saa olla…

Samamoodi naljakas oleks vaidlus, kes on siis tänapäeval see "õigem"…
Just nimelt Eesti kontekstis ei ole normaalne… Ei tasu üle võlli ka minna.

Kiire googeldamine annab tulemuseks, et… Nagu Don Quijote, jumala eest!
…oli ka miski tegelane…

Ei, ma ei pea seda otsima, ma tean, et mul on nagunii õigus.
Selliste pealtnäha ontlike ning asjalike tegelaste seas kipubki tihtilugu igasuguseid siioni maffia poolt manipuleeritavaid kiiksuga vendi ja kapipedesid olema.

Poleks ... Vahet ei ole ju mis oleks siis kui poleks. Fakt on, et… Ja kui ei usu siis tule, näita oma nägu ette ja tunnista et oled pede ning lõuga sa saama pead. Vaenu ei õhuta aga tehke omi asju omas toas. Punkt.

Vanad inimesed ütlevad, et enesekiitus haiseb.

Ma arvan, et see võiks just … olla, mina tahaksin sellest … küll rohkem teada, ikka päris huvitav ju.... või olen ma mingi imelik :dont_know:
google.com jõudu

Ma lasen õlut rahus edasi ja soovitan seda jumalate jooki teistelegi :) :)
Vahel maitsen üksinda, ei ole masenduses, vahel seltsis, käivad siin mul ka igasugused, salaseltsi ei loo ja samas ka ei jookse mingisse parteisse ega MTÜsse ega teab kuhu prse...
Ning niipalju kui tean, on üks eesti tänastest kirjameestest kirjutamas ajaloolist romaani, mis rajanemas just sellele müstifikatsioonile.

Kui selline tase on okey, siis..... :dont_know: Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta.
Mnjah, eks siis varsti hakatakse mind puksima...ega ma ka alati hiilga oma nö. sõnavabadusega ja oma postitustelt jään alla vist vanematele tegijatele siin enamusele, isegi, võibolla...niiet kas selle järgi v mille järgi siin mingit taset keegi mõõdab, ok :scratch: :mrgreen:
Ma ei analüüsi kedagi…

E: vaenlase trükipressid ei maga :) :
http://english.ruvr.ru/

Selle tõdemusega võibki teema ammendunuks lugeda. Mida mees tegi meil tegelikult, kedagi ei huvita.

Miks ma seda toonitan on see, et individuaalsel tasandil võib esineda mistahes kurioosumeid, kuid üldisemas plaanis… Minu praktilised tähelepanekud sel alal on kahjuks sellised, et laiema massi harimisel oleme selle põllu kündmisel alles päris põllu servas. Veel hullem, ma kardan, et avalikkuse ette on tulnud alles jäämäe veepealne osa… Kui tahetakse teha pahasid tegevusi ja otsusi, siis tehakse ära nagunii.

Pedofiilid tahavad ka omaarust lastele pidevalt head teha aga paraku mitte kõik ei arva, et see just mingi heategevus oleks.
fucking joke!
Kas seda heategevust muidu ei saa teha või?
Pseudoprobleem. Mis see sinu asi üleüldse on, kuidas keegi arvab heaks heategevust teha?

Täiesti uskumatu vestlus! Ka mina ei kannata rohkem.
- sa oled ikka eriline tahm! Kui sa ikka EV kodanik oled. Miks kurat sul on selline vilets valitsus ja riigikogu! Mina neid rüütleid kaitsta ei taha aga mul on allergia "rublade" suhtes.

OK, eks ma lähen ja ostan ka valge lina omale ümber, mütsi osas veel mõtlen.

Ma lihtsalt refereerisin, mis ümberringi toimub ja mis on selle artikli tagajärjed. Üritasin jääda võimalikult neutraalseks. Ma ei saa ümbritsevast ja toimuvast juba mõnda aega aru... :dont_know:
Kellel siis õigus on?

Täiendaks valikuid: kellele seda vaja oli?

Ma arvan, et ei ole.

Igaüks võib siia (suht) vabalt tulla ning veel vabamalt minna.

Ongi kõik. Elik nägemist!

PS.
Mul ka viskavad siin mõned ajaloomagistrid üle a missteha - pean elama sellega :)

Õige :wink:
Poleks uskunud, et ma seda kunagi kirjutan, aga… ma kirjutan su sõnadele alla.
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
viiking
Liige

Re: Templirüütlid… Vol.2. Luigelaul

Postitus Postitas viiking »

Väga hea, Oleeg 8) :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist