Põrgu esitleb: Strachwitz 2013
- ajaleht993
- Liige
- Kontakt:
Re: Põrgu esitleb: Strachwitz 2013
Kellel tervis ei luba väljas ööbida kas need võivad siis majutuses ööbida?
Sõrme annad käe võtab.
Perjatsi Põrgujuurega kokkuleppel vast saab, aga selle kokkuleppe pead ise sõlmima, mina korraldama seda ei hakka.
Vaenlane ei maga! Eile tabas meie Soomes asuvat soomusdiviisi vahetult enne ümberpaiknemise algust öine pommirünnak, mille käigus hävines täielikult soomusdiviisi staap. (ehk siis viimaste öiste katsetuste käigus enne laevale asumist purunes Volvol õliradikas ja mootor jooksis totaalselt kokku
)
Seega on tulnud teha kiired asendused ja teisest rindelõigust tuuakse üle raskehaubitsate pataljon , mis viidi juba kiirkorras ümberformeerimisele ( Võtan teise Volvo, mis on suurem , raskem, aeglasem ja kehvema rehviga aga asja ajab ära. Hetkel tegelen remondi ja ettevalmistamisega - olen kindel, et kõik saab tööle.)

Seega on tulnud teha kiired asendused ja teisest rindelõigust tuuakse üle raskehaubitsate pataljon , mis viidi juba kiirkorras ümberformeerimisele ( Võtan teise Volvo, mis on suurem , raskem, aeglasem ja kehvema rehviga aga asja ajab ära. Hetkel tegelen remondi ja ettevalmistamisega - olen kindel, et kõik saab tööle.)
Ai, kui kahju... boggeritega vorsti edenemist metsas oleks kena olnud vaadata.
Reedeõhtuse ööbimise koha koordinaadid üritan täna enne tööpäeva lõppu välja riputada.
Igaks juhuks siia ka minu number, kui tekib vajadus operatiivsideks: 51neli664neli.
Reedeõhtuse ööbimise koha koordinaadid üritan täna enne tööpäeva lõppu välja riputada.
Igaks juhuks siia ka minu number, kui tekib vajadus operatiivsideks: 51neli664neli.
Kes soovib katusealla siis andke mulle varem teada,kuna vabu tube piiratud arv. 5642173
Põrgujuur Perjatsis
Hilja, kuid siiski.
Reedeõhtune kogunemiskoht on Vaivara kihelkonnakiriku kõrval. Ilma navita meestele lähenemispunktiks Vaivara vana kalmistu, sealt mööda teed otse lõuna poole, üle raudtee ja ikka lõuna poole, raudteest 496 m kaugusel on õige koht. Ülejäänutele:
59 21 34
27 50 36,5
Koordinaat maaameti järgi.
Sõiduautoga saab kohale, katsetatud.
Reedeõhtune kogunemiskoht on Vaivara kihelkonnakiriku kõrval. Ilma navita meestele lähenemispunktiks Vaivara vana kalmistu, sealt mööda teed otse lõuna poole, üle raudtee ja ikka lõuna poole, raudteest 496 m kaugusel on õige koht. Ülejäänutele:
59 21 34
27 50 36,5
Koordinaat maaameti järgi.
Sõiduautoga saab kohale, katsetatud.
Nimetatakse sellist juhust tehnikaspordiks, kuid sõjanduses vastavat nime ei tea. A tegelt ongi ägedam, ehk jääd kinni kah!ASuur kirjutas:Vaenlane ei maga! (ehk siis viimaste öiste katsetuste käigus enne laevale asumist purunes Volvol õliradikas ja mootor jooksis totaalselt kokku)
- olen kindel, et kõik saab tööle.)

Sest õliradika purunemisest ma tahaks kohe täpsemalt kuulda, eks metsas kuuleb.
Muidu dokustaatidega asi jonksus, viisa ja hotell olemas.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Ma praegu muuseumis ja kohe lähen kiriku juurde.
Kaido võtab 10 l paja lõkkel keetmiseks, võtke keegi kartuleid kaasa või muud keetmist!
Kaido võtab 10 l paja lõkkel keetmiseks, võtke keegi kartuleid kaasa või muud keetmist!
Tänud osalejatele ja kaasaelajatele. Põhjalikumat meldungit ajapuudusel ei tule minu poolt (Valgevenesse minek). Huvitavamast rauakolust tõime ära kõvera MG ja kenakese kaevikuserva soomusplaadi. A-sihti me lõpuni ei läbinud ja läänekoti uurimise osa jäi napiks, peale Valgevenes käimist peab veel minema sinna.
Kena oleks, kui keegi osalejatest mingi pildirepi teeks.
Kena oleks, kui keegi osalejatest mingi pildirepi teeks.
Nädalavahetus oli võimas, hea seltskond, ilus ilm ja roostes raud, kõik mida hing ihaldab. Suured tänud korraldajatele!
Tänud veelkord, eriti "tankijuhtidele"!
Rauda oli küll sellel aastal veidi vähem aga vett ja muda see-eest rohkem. Vaatemängulisust jätkus varahommikust hilisõhtuni, esmalt masinad ja mehed, hiljem ainult mehed. Kuna meie kampfgruppe alustas üritusega juba neljapäeval siis on muljeid tõesti seinast- seina.
Rauda oli küll sellel aastal veidi vähem aga vett ja muda see-eest rohkem. Vaatemängulisust jätkus varahommikust hilisõhtuni, esmalt masinad ja mehed, hiljem ainult mehed. Kuna meie kampfgruppe alustas üritusega juba neljapäeval siis on muljeid tõesti seinast- seina.
- ajaleht993
- Liige
- Kontakt:
Suured tänud korraldajatele. Ega keegi ei tea mis sai propakande tühjast kestast mis sai Toyota peale tõstetud?
Sõrme annad käe võtab.
Üks"tankistidest"tänab korraldajaid ja head seltskonda.Oli suurepärane võimalus testida autot"Toyota" ja põgusalt kaeda vanade kalade tegemisi.Eile autot koristades sattuski pihku see tagaotsitav propagandajunn.Hetkel on ta pealinnas.Kui muid võimalusi ei ole,siis millalgi mais võin ta Ida-Viru kanti toimetada.
- Fliegerfaust
- Liige
- Kontakt:
Võtu koht...
Ostan Järvamaaga ja Türiga seotud vanu fotosid ja postkaarte ajaliselt kuni teise maailmasõja lõpuni.Kõik pakkumised teretulnud!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline