Nostalgia vormid

Vormid, auastmed, auastme- ja erialatunnused. Ja kõike muud, mis ühe "laigulise" või "mitte-laigulise" pealt leida võib.
Vasta
Roamless
Liige
Kontakt:

Nostalgia vormid

Postitus Postitas Roamless »

http://www.postimees.ee/?art=693562&g=6976#261070

Vaadake galeriis piirivalvurite vorme. Mehed trööpavad tänapäevaks juba suht haruldasi vanu vorme.
Unforeseen consequences
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Re: Nostalgia vormid

Postitus Postitas kalleb »

Pilt
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

Mul on ka selline vorm. Kas ma peaks seda kile sees hoidma? Minu arvates on see vorm liiga hea, et seda kapis peidus hoida.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

kalleb´i postituse peale:
Minu arvates on see vorm liiga hea, et seda kapis peidus hoida.
Hm-mm- ...
Või, et kohe selga ja tänavale patseerima? Ilm kah juba na-sobiv, soe. Peris uhke oleks, peris uhke. :roll:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

Võiks minna 9. mai pronkssõduri juurde selle vormiga. Oleks natuge teretulnud kontrast nendele stalinistliku aja vormidele.
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

hillart kirjutas:kalleb´i postituse peale:
Minu arvates on see vorm liiga hea, et seda kapis peidus hoida.
Hm-mm- ...
Või, et kohe selga ja tänavale patseerima? Ilm kah juba na-sobiv, soe. Peris uhke oleks, peris uhke. :roll:
Kohe kindlasti ei käi sealt vooder alt välja. Onja? Viimati mööda Eestit ringi sõites oli päris palju metsa. Vähemalt kaks nädalat tagasi küll.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Kui aga nostalgiavormiriietusest rääkida, siis kas ta nüüd just otse nostalgia, kuid meenutusi põhjustav moment oli küll hiljaaegu. Nimelt kraamisin vana riidekappi ja selle põhjast ilmus lagedale kah üks päris rariteedistaatuses ese. Välivormi kuub. Hiina riidest, lõhikutega taskud ja, mis peamine, vasakul käisel mürkrohelise niidiga tikitud vana Kalevi ÜJP rusikavibutus (koos mõõgaga, muidugi) tõusvas päikeses. Panin teise kenasti riidepuule tallele tulevastele põlvedele. :wink:
Ja veel vähe sellest. Samast ilmus päevavalgele veel 1991. aasta Piirikaitseameti sini-hall jope ja nokats. Ikka koos embleemidega ja puha. See, millega 1991. sügisel esimest korda Narva silda kontrollima läksime. Kombe on vist aastate jooksul kusagil ärapruukimist leidnud ja see on praegusega komplektist puudu. Rapsasin ka neilt esemeilt tolmu maha ja riputrasin üles. Ajalugu ikkagi. :wink:
Jah, tõsi see on, igaga neist meenub midagi. Küll sellist, küll teistsugust. Ja mitte ainult meeliülendavat, saasta samuti. :roll: :wink:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline