Talumehe leidlikus!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Saaremaal on vist igas kaevus peidik.Või oli see NA komme kola kaevu loopida.Meile on toodud mõõk leitud kaevust.Täna sain metalltooriku, mis meenutab pistoda, leitud kaevust.Laupäeval leidsin Säärelt kaevust nelja vene 1960-ndate aastate raadiojaama jäänused.Poisid tirisid kevadel teisest kaevust mitu saksa kaigaste kasti välja.jne.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

tõnuv kirjutas:Saaremaal on vist igas kaevus peidik.Või oli see NA komme kola kaevu loopida.Meile on toodud mõõk leitud kaevust.Täna sain metalltooriku, mis meenutab pistoda, leitud kaevust.Laupäeval leidsin Säärelt kaevust nelja vene 1960-ndate aastate raadiojaama jäänused.Poisid tirisid kevadel teisest kaevust mitu saksa kaigaste kasti välja.jne.
seal kus need kaika kastid olid seal vöib veel midagi huvitavat olla :wink:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

ise olen kaevust leidnud vene lennuki juppe.siis vana sauna pörada alt kaks 37mm flaki salve,kuulipilduja gaasikolvi,kaks saksa mürsku ilma süttikutega,siis saksa mürsu sütiku topsi ja vasest küünla jala ja palju tööriistu.
Kasutaja avatar
ostius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ostius »

Hakkajad poisid, muudkui "leiavad" Mustlane leidis kah ühe nöörijupi, kus miskipärast hobune küljes oli. :evil:

Ära on tüüdanud seesugused amatöör-arheoloogid, kes vanaisa talusse sisse murravad ja varandust leida loodavad. Siiani on ainult lauanõusid ära viidud, peaks vist tänulik olema, et korsten, pliit ja ahi terveks jäeti?

:twisted:
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

ostius kirjutas:Hakkajad poisid, muudkui "leiavad" Mustlane leidis kah ühe nöörijupi, kus miskipärast hobune küljes oli. :evil:

Ära on tüüdanud seesugused amatöör-arheoloogid, kes vanaisa talusse sisse murravad ja varandust leida loodavad. Siiani on ainult lauanõusid ära viidud, peaks vist tänulik olema, et korsten, pliit ja ahi terveks jäeti?

:twisted:
Ära palun üldista !!!

Arvan , et siin foorumis selliseid sisse murdijaid raske leida.
Kasutaja avatar
JLo
Liige
Kontakt:

Jah

Postitus Postitas JLo »

Ei tohiks tõesti üldistada! Isegi tuhnin suure põnevusega vanavanaisa talus ja ei pea küll keegi mind vargaks sellepärast.
Kasutaja avatar
ostius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ostius »

Tahaks loota, et olen tõepoolest pisut paranoiline, kuid põhjust ju ometi on! Mu oma onupoeg varastas veel vanavanemate eluajal riiulist vanu raamatuid ja müüs antikvariaati maha. Nojah, vanaisa talu, miks siis ei tohi? :shock:
Ja need, kes võõrasse elamisse ainuüksi selle pärast sisse murravad, et see tundub hüljatud olema, on ju lihtlabased murdvargad. :evil:

Kes nõnda ei tee, sellel pole ka põhjust minu postituse peale solvuda! Või on äkki hoopis lood nõnda: "Sa solvusid, Jupiter, järelikult on mul õigus!" :roll:
Kasutaja avatar
JLo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JLo »

Eks see kõik ole suhteline muidugi. Samas on kindlasti palju selliseid vanu maju mis on tõesti hüljatud, uksed lahti, katus sisse varisenud jne. et võta siis kinni kust maalt on sissemurdmine ja kust mitte, ilmselt ikka siis kui uksed on lukus ei tohiks ka midagi torkida.
Aga ise ei müü midagi maha mis leidnud olen vanavanaisa kohast, vaid kõik on ilusti välja pandud vaatamiseks, või oma kolleksiooni täiustamiseks, milleks lasta ilusal asjal kusagil peidus mädaneda.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Mul käisid "aardekütid" vanaema poolt mahajäetud majas tuhlamas. Kuigi uksed olid lukus ja aknad kinni löödud, ei olnud neil pättidel häbi uks maha murda. Viisid raiped mitmeid asju minema, sh serviisi komplekti. Aga näed, vargad olid vist enne ka vargil käinud ja unustasid kogemata ennem varastatud hõbelusika maja põrandale.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

kuldmündid,ketid,sörmused leidsin oma majast.pööningult olen leidnud palju militaarvarki.suurema osa mattis isa metsa,et mina lapsena loojakarja ei lendaks.meie kandis olid sakslastel suurtükipatareid ja 3 pommiladu mis hiljem taandumisel õhku lasti.poisikesena olen seal kaevates veetnud pea kõik oma suved.alles hiljuti leidsime lambist ühe mürske tais endise laoserva.ladu õhkides oli ilmselt muldvall sinna peale varisenud.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Räägi lähemalt oma leidudest. Selliseid fantastilisi jutte on alati põnev lugeda/kuulata.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist