Mis on patriotism Sinu arust?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

No sinule vana nahavedaja ja vene nostalgiast elav dietrich/Veltu(vo veel mõni isiksus) pole minul vaja seletst anda. Küll aga nopin välja mõned järjekordsed möödalaskmised.
Ma nägin kaadreid Lihulas aelenud sinu poolt kirjeldatud "patriootidest". Huvitav küll, miks paljudel olid riietel natslikud sümbolid?
Kui paljudel need siis olid? Saksa sümboleid kantakse lugupidamisest nende Eesti sõjameeste vastu, kes võitlesid Eesti vabaduse eest, olles sunnitud kandma saka mundrit.Põhjus lihtne, kuna pärast sinusuguste punaste tegutsemist siinmail 1939-41 suvi polnud see vaba Eesti Kaitseväe mundris enam võimalik. Saksa sümboolika kandmisega näitavad patrioodid, et neid mehi pole unustatud :!: Seda on ka meedias räägitud, aga sina Nõukogude aja maiasmokana seda juttu tähele ei pane.

Samamoodi, nagu sa leiad alatihti tee teatud legendaarse 6. miljonini ja Hitleri mõrvariks nr 1 kuulutamiseni. Sulle pole vist mõtetki hakata rääkima, kes oli tegelik mõrvar nr.1.

Sina, kes nimetad Eesti legendaarset sõjameest Harald Riipalut natsiks, mis ajaloo tundmisest sa üldse räägid. See on sul sama lõhestunud kui su siinses foorumis mitme isiksusena esinemine.

Õige patrioot fännab ja armastab ikka oma riigi asju, mitte ei kummarda kuritegelikku reziimi.
Vaba Eesti eest võidelnute mälestamine on kuritegeliku režiimi kummardamine või :?: Tore, et sa oma meelsust näitad, okupandi sõber.
Ja mis jutt see on, et iga suvaline külamees sisse ei saa. Kui ajad skinheadidele omast juttu, saad kohe vennaskonna liikmeks.
Jah, sulle punase ussina kahtlemata valus jutt. Ei ole igas vennas aadet, et saada patrioodiks. Rahvuslaste ridadesse sinusugused ei saa, maksa või peale, aga ei saa, sest sinu raha seal keegi ei kummarda.
Mis on skinheadidele omane jutt :?: Kas see, mida sa lapsuke Romper Stomper'is ja American History X's kuulnud oled ja end pärast seda antud ala asjatundjaks loed või. Koomik.

Kui keegi pole välismaa tudengi vastu, siis miks lõid "patrioodid" mitmel välismaalasel näo rulli? Milleks oli seda vaja? Vaja oli seda selleks, et ajada välismaalastele hirm naha vahele,et ta minema läheks. Antud juhul see ka õnnestus.
Välismaalaste peksa saamine Eestis on igapäevane asi, kui ühe korra sai keegi mõne militaarselt riietunud kaasmalese käest nö kolakat, tehakse sellest kohe paanikat. Sinusugustele on see muidugi elu küsimus, sest kui neid üksikuid juhtumeid poleks, siis ei saaks kuidagi kruttida ja väärpilti maalida.
Vaata kuidas su idalinnas elatakse, rüvetatakse ausambaid ja lõhutakse kultuurilisi objekte ja räägi sellest rahvale. Räägi rahvale narkomaanidest, kelle kants on Ida-Virumaa. Räägi enda verevendadest, kes narkomaanidena järjest rohkem Tallinnasee sõidavad ja seal tänavatel varastavad ja tapavad. Räägi sellest, vot see on tõsine probleem :!:

Ma ei saa aru, miks te välismaalasi ründate, miks te nt venelasi ei peksa? Vastus-venelasi ei julge te lihtsalt peksa, saate hoopis ise neilt kesta peale.

Jälle tore luulu. Ah sinu "kangelaslike" venelastega ei kakelda. See luulu vo on sul Narvas kuskil agulis vettpidav, kus mõni üksik Eesti pere elab tuhandete vasjade seas ja keda te seal zantaseerite. Venelastega kakeldi, kakeldakse täna ja kakeldakse ka tulevikus kui nad muudmoodi aru ei saa, kes siin maal peremehed on. Vot nii seltsimees.

Kui teistega on arutkeda on huvitav, siis sinuga punane on see alati igav, ikka ja jälle ühed ja samad süüdistused, väljamõeldised ja ähvardused. Aga selline, nagu juba kord nimetatud on su "suur" slaavi hing.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Kui paljudel need siis olid? Saksa sümboleid kantakse lugupidamisest nende Eesti sõjameeste vastu, kes võitlesid Eesti vabaduse eest, olles sunnitud kandma saka mundrit.Põhjus lihtne, kuna pärast sinusuguste punaste tegutsemist siinmail 1939-41 suvi polnud see vaba Eesti Kaitseväe mundris enam võimalik. Saksa sümboolika kandmisega näitavad patrioodid, et neid mehi pole unustatud Seda on ka meedias räägitud, aga sina Nõukogude aja maiasmokana seda juttu tähele ei pane.
Jah, topime aga Saksa kulli varrukale ja küll me siis alles oleme vahvad patrioodid! Ptüi!

Samamoodi, nagu sa leiad alatihti tee teatud legendaarse 6. miljonini ja Hitleri mõrvariks nr 1 kuulutamiseni. Sulle pole vist mõtetki hakata rääkima, kes oli tegelik mõrvar nr.1
Ei vasta tõele! Olen ise korduvalt sellesse arvu kahtlevalt suhtunud. Aga Hitlr oligi nr.1 roimar. Vaata, otsi alateemast "2ms" üles teema vangilaagrite kohta. Seal ma seletasin pikalt ja laialt, kes ikkagi on suurim mõrvar.
Sina, kes nimetad Eesti legendaarset sõjameest Harald Riipalut natsiks, mis ajaloo tundmisest sa üldse räägid. See on sul sama lõhestunud kui su siinses foorumis mitme isiksusena esinemine
Mis valetad! Patrioot olgu aus, mitte valelik. Ma ütlesin, et ta oli suur saksasõber, mitte nats. Ja nii see ka oli. Seda on mitmed veteranid rääkinud ja ka suur korüfee Mati Õun ise on seda öelnud.

Tsiteerin::
Õige patrioot fännab ja armastab ikka oma riigi asju, mitte ei kummarda kuritegelikku reziimi.

Vaba Eesti eest võidelnute mälestamine on kuritegeliku režiimi kummardamine või Tore, et sa oma meelsust näitad, okupandi sõber.
Piirduks see vaid sellega! Kui mina olen okupandi sõber, nagu sa väidad, siis sina oled ju samuti okupandi sõber. Või oli natsi-Saksamaa vabastaja? :shock:
Jah, sulle punase ussina kahtlemata valus jutt. Ei ole igas vennas aadet, et saada patrioodiks. Rahvuslaste ridadesse sinusugused ei saa, maksa või peale, aga ei saa, sest sinu raha seal keegi ei kummarda.
Mis on skinheadidele omane jutt Kas see, mida sa lapsuke Romper Stomper'is ja American History X's kuulnud oled ja end pärast seda antud ala asjatundjaks loed või. Koomik.
Mina teie ridadesse ei tahagi! "American History X-i" ei ole ma kordagi vaadanud. Mulle ei lähe need neonatsid korda.
Välismaalaste peksa saamine Eestis on igapäevane asi, kui ühe korra sai keegi mõne militaarselt riietunud kaasmalese käest nö kolakat, tehakse sellest kohe paanikat. Sinusugustele on see muidugi elu küsimus, sest kui neid üksikuid juhtumeid poleks, siis ei saaks kuidagi kruttida ja väärpilti maalida.
Vaata kuidas su idalinnas elatakse, rüvetatakse ausambaid ja lõhutakse kultuurilisi objekte ja räägi sellest rahvale. Räägi rahvale narkomaanidest, kelle kants on Ida-Virumaa. Räägi enda verevendadest, kes narkomaanidena järjest rohkem Tallinnasee sõidavad ja seal tänavatel varastavad ja tapavad. Räägi sellest, vot see on tõsine probleem
Sa ei saa vist ikka jutu mõttest aru? Ma räägin siin neonatside rünnakust, mille ajendiks on igasugune viha välismaalaste vastu.

Ja miks sa sõimad Narvat ,kui sa pole jalga ennem siia tõstnud. Narvas elatakse rahulikku elu. Või sulle kinnitada, et siin on palju turvalisem, kui nt sinu elukohas Lasnamäel. Inimesed austavad siin üksteist. Ja mis need tapmised ja vargused siia puutuvad. See eikuulu militaar, vaid kriminaal valdkonda. Äkki tahad sa jääliustike sulamisest rääkida. Mis sest,et ei kuuulu militaarvaldkonda, kuid tähtis on see siiski.
Jälle tore luulu. Ah sinu "kangelaslike" venelastega ei kakelda. See luulu vo on sul Narvas kuskil agulis vettpidav, kus mõni üksik Eesti pere elab tuhandete vasjade seas ja keda te seal zantaseerite. Venelastega kakeldi, kakeldakse täna ja kakeldakse ka tulevikus kui nad muudmoodi aru ei saa, kes siin maal peremehed on. Vot nii seltsimees.
Ära esita oma luulusid tõe pähe. Ei kiusata siin mingeid eestlasi. Kõik rahvused saavad siin omavahel ilusasti läbi.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Jah, topime aga Saksa kulli varrukale ja küll me siis alles oleme vahvad patrioodid! Ptüi!
Kena luulu.Kus sa neid Saksa kotkaid nägid, ma nägin küll ainult SiniMustValgeid käistel. Saksa sümboolikat niipalju kui mõnedel särkidel, mis kajastasid erinevaid Eesti üksusi.

Aga Hitlr oligi nr.1 roimar. Vaata, otsi alateemast "2ms" üles teema vangilaagrite kohta. Seal ma seletasin pikalt ja laialt, kes ikkagi on suurim mõrvar.
Jutuks hea küll. Selle legendaarse nr.1. osa on "suurel isakesel" Stalinil ja seda vaieldamatult. Kas tead, kes lõi koonduslaagrid ja kelle käest sakslased seda õppimas käisid :?:
Mis valetad! Patrioot olgu aus, mitte valelik. Ma ütlesin, et ta oli suur saksasõber, mitte nats. Ja nii see ka oli. Seda on mitmed veteranid rääkinud ja ka suur korüfee Mati Õun ise on seda öelnud.
Just, aus tulebki olla. Keegi pole teda kunagi saksa sõbraks kutsunud, eriti veel tema enda 45. rügemendi grenaderidest. See, et Riipalu'le meeldis distsipliin, mis oli omane ka sakslastele, ei tee temast saksa sõpra. Tegu on mehega, kes on oma panuse Eesti jaoks andnud, päästes teiste Eesti grenaderidega rinnet hoides, kümneid tuhandeid venelane küüsist vabasse Maailma(see arv on 80.000). Tema nimi on Eesti ajalukku jäädvustunud kuldsete tähtedega. Hoolimata labastest väljamõeldistest.
Piirduks see vaid sellega! Kui mina olen okupandi sõber, nagu sa väidad, siis sina oled ju samuti okupandi sõber. Või oli natsi-Saksamaa vabastaja?
Ei taha sa aru saada dietrich/Veltu, saksa mundris Eesti meeste austamine ei tee minust kahjuks okupandi austajat, olenemata teatud nö piiride kaotada üritamisest ja samastamisest, mis on omane just idanaabri propagandaga. Asi polegi selles, et sellest aru ei saada, saadakse küll, lihtsalt tehakse nägu, et ei saada. Nii teenib ta ju teatud huve.
Sa ei saa vist ikka jutu mõttest aru? Ma räägin siin neonatside rünnakust, mille ajendiks on igasugune viha välismaalaste vastu.
Kle naljamees, kus siis sihuke suur rünnak aset leidis :?: Kas mõne ajalehe veergudel või. Olnuks see tõsi poleks see piirdunud pisukse ajalehe lookesega, vaid kohtute ja rahvusvaheliste kajadega.
Ja miks sa sõimad Narvat ,kui sa pole jalga ennem siia tõstnud. Narvas elatakse rahulikku elu. Või sulle kinnitada, et siin on palju turvalisem, kui nt sinu elukohas Lasnamäel. Inimesed austavad siin üksteist.

Mismoodi siis peaks ma ilustreeritult seletama seda, mida pole. On ju mitmeid sõjaväe surnuaedade rüvetamisi. Eesti keelsest teenindusest poodides jne võid küll und näha. Sellest ei saa keegi aru. Ja ometi on tegu Eestimaaga ja vana ajaloolise linnaga, millest venelased kahjuks suurema ilusa 1944ndal segi pommitasid. Narva on kahtlemata üks problemaatilisemaid linnu Eestis ja sellest võime me meedias tihti lugeda. HIV viiruse kandjaid on teil ka, nagu kärbseid väljaheitel. Kurb, aga tõsi.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Pole vist mõtet rohkem foorumiruumi raisata. Ehk jätkaksite sõnavahetust privas? Lukku.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist