Viktoriin
Re: Viktoriin
Järsku ikka sellest vuntsilisest, kelle rolli ka Kaljo Kiisk on mänginud ja kes peaks vana paksu sigadustel silma peal hoidma... 

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
- Liige
- Kontakt:
Põrgu päralt Lemet, kes siin kellega viktoriini mängib? 
Ma olen selle aja inimene, et mina neid Kaljo Kiisa rolle küll peast ei tea. Aga peale kiiret kontrollimist selgub siiski, et jutt käib tõesti temast.
Palun küsimust!

Ma olen selle aja inimene, et mina neid Kaljo Kiisa rolle küll peast ei tea. Aga peale kiiret kontrollimist selgub siiski, et jutt käib tõesti temast.
Palun küsimust!
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Ütleks siis otsesõnu vastuse kah- jutuks olev tegelane oli Raekoja torni tipus linna käekäigul silma peal pidav Vana Toomas.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaksin pausi ära ja estaksin ühe lihtsa küsimuse. Kes oli eestimaalt pärit mees kes
osales Rosswelli lendava taldiku juhtumi uurimises? Ja mida ta seal täpsemalt uuris?
osales Rosswelli lendava taldiku juhtumi uurimises? Ja mida ta seal täpsemalt uuris?
-
- Liige
- Kontakt:
Kasutaksin ära pausi ja pakuksin esimese lolli vastuse: Igor Volke ja äkki ta uuris muutust maa magnetväljas. Aga tõenäoliselt mõeldakse siiski kedagi, kes aastal 1947 seal kohapeal miskit uuris. Tõenäoliselt riigivõimu esindajana?
Uurimiskomisjon tellis ta üsna spetsiifilist "uurimist" läbi viima jah. Vihjeks veel et selle
mehe pildistatud on allasadanud asjast ainus väidetavalt säilinud foto.
mehe pildistatud on allasadanud asjast ainus väidetavalt säilinud foto.
Pakuks härra James Bond Johnsonit, kuigi ta eluloos kirjutatakse ta päritolu kohta hoopis nii:
Vähemalt m6nede allikate järgi on ta nende fotode autor.Born June 18, 1926, in Fort Worth, Dr. Johnson was the only son
of the Rev. Floyd E. and Gladys Johnson, who ministered to Texas
Methodists their entire lives.
Ei ole. Vihjeks - ta oli "von". Suri 1975 a. 90 a. vanuselt, olles töötanud pikka aega Hollwoodys fotgraafina.
Ta ei käinud sündmuskohal vaid kutsuti neid tükke pildistama hiljem kui ühe spetsiifilise
uurimusega tegelejat.
Ta ei käinud sündmuskohal vaid kutsuti neid tükke pildistama hiljem kui ühe spetsiifilise
uurimusega tegelejat.
Hää küll. Ütlen siis ära. Nicholas von Poppen.
-
- Liige
- Kontakt:
Juba muistne Tõstamaa rahvatarkus ütleb: "Parem olla suur suli, kui väike ori" ning peale selle öeldi seal veel: "Parem olgu foorumis lollakad küsimused, kui vaikus!"
Seega:
Kuidas on Eestiga seotud Surnumeri, Tallinna loomaaja vapiloom, leivapäts ning Schwartznegger?
Seega:
Kuidas on Eestiga seotud Surnumeri, Tallinna loomaaja vapiloom, leivapäts ning Schwartznegger?
Eesti presidentide nimeosad?allatah kirjutas:Juba muistne Tõstamaa rahvatarkus ütleb: "Parem olla suur suli, kui väike ori" ning peale selle öeldi seal veel: "Parem olgu foorumis lollakad küsimused, kui vaikus!"
Seega:
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
-
- Liige
- Kontakt:
Täpselt nii, palun küsimust!
Pärast II ms muutusid ja tekkisid uued Euroopa riigid jm moodustised, nende piirid, vapid ja lipud jne. Millise Euroopa riiklik-territoriaalse moodustise (ei ole tänaseks jäänud riigina elama) lipul ja vapil oli relv?
-
- Liige
- Kontakt:
trieste?
Nii pikalt mu hoolikalt sõnastatud küsimust siis oligi...Bonifacius kirjutas:trieste?
Tegu jah, Trieste Vaba Territooriumiga: http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Territory_of_Trieste
Lipul ja vapil on vist hellebard (it:alabarda)? Aga territooriumi lipp oli vist teist värvi linna oma, nt siit: http://it.wikipedia.org/wiki/File:Marsh ... poster.JPG
Bonifacius, küsi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], mait86 ja 2 külalist