Natsi ja nõukogude sümboolika tänavapildis?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Natsi ja nõukogude sümboolika tänavapildis?

Postitus Postitas suurpomm »

Kes teab, milline on karistus Eesti vabariigis antud sümboolika kandmise, joonistamise ja levitamise eest. Kas on mingit sätet seaduses mis seda reguleerib.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Ega me Saksamaal ei ela. Midagi ei tehta selle eest (kahjuks). Isegi natsi-Saksamaa armees võidelnud veteranid võivad vabalt oma Raudriste kanda, politsei ei tohi neid tülitada. Mis levitamisse puutub, siis müüb isegi AS Adidas Eestimaal CCCP särke...
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

Veltu kirjutas:võidelnud veteranid võivad vabalt oma Raudriste kanda ...

Ja see on hea!
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

nii ,et svastikaga või sirbi-vasara lipu lehvitamine Eestis karistust ei too. See on nonsens. Homme tervitan siis kõiki vastu tulijaid siis Sieg Hile-ga.
Veltu
Liige
Kontakt:

Ei lippu küll lehvitada ei tohi (vähemalt oma maja vardasse ei tohi panna). Küll aga võid igasuguse sümboolikaga särke kanda, mis ei õhuta vaenu ( olen näinud särke kus on kirjas "Die juden sind unser unglück" või "Ausländer raus!", vot selliseid särke sa kanda ei tohi).

Sieg Heiliga tervita kasvõi mente, aga vaata ainult et saa kommarite otsa ei komista, nemad sulle juba armu ei anna!!!
Viimati muutis Veltu, 04 Dets, 2005 16:59, muudetud 1 kord kokku.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Veltu
Liige
Kontakt:

Veltu kirjutas:
võidelnud veteranid võivad vabalt oma Raudriste kanda ...

Ja see on hea!
Tuleb meelde 9. mai sündmused, kui politsei palus eesti veteranidel mitte kanda oma natsi-Saksamaa autasusid, et mitte anda venelaste propagandale põhjust eestlasi natsideks sõimata. See on järjekordne näide eesti võimude tallalakkumisest Venemaa ees :!:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Levinud eksiarvamuste selgitamiseks.

Raudrist ei ole Saksamaal keelatud sümbol. Keelatud sümbolid on seal haakrist ning kahte s tähta kujutavad ruunimärgid.

Raudristi kandmine on saksamaal lubatud, kui sellelt on eemaldatud haakrist (nn denatsifitseeritud autasud).

Seal oli omal ajal isegi selline repro tööstus, mis tootis ilma haakristita raudriste neile, kes originaali lõhkuda ei tahtnud...
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

siis mis puutub sümboolika kandmisesse saksamaal,siis on absoluutselt köik,mis puudutab 3 reichi,see sümboolika on täielikult keelatud.rausristi vöib kanda,see on ju keisri aegne märk,kuid jah,ilma svastikata.samas vöite kindlad olla, et isegi denatsifiseeritud raudristiga te kaugele ei jöua.minu hea söber,kes on ihu ja hingega chopperi-vend,kakles ühe päeva jooksul kaks korda türklastega,kuna tal oli raudrist kaelas,mille sees kiri - live to ride :evil:

ka eestis ei vöi kanda reichi sümboolikat - vöite kindel olla, et kui ikka tahetakse, vändatakse teile rassi vaenu ja viha tekitamise,levitamise ja propageerimise eest... :twisted:

samas ongi köige kurioossem see lugu,et just nimelt maailmas köige rohkem surma ja hävingut toonud leenin ja tema kompanjonid on igati soositud alates telefoni taustapiltide,lipsude,särkide,lippude ja muu sellise saasta seas.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Veltu
Liige
Kontakt:

ka eestis ei vöi kanda reichi sümboolikat - vöite kindel olla, et kui ikka tahetakse, vändatakse teile rassi vaenu ja viha tekitamise,levitamise ja propageerimise eest...
Kui sulle keeratakse ilmaasjata, siis mine kohtusse! Kui ka see ei aita, siis mine Strasbourgi Euroopa Inimõiguste Kohtusse. Raha võivad sulle foorumlased anda :wink: Alles für inimõigused!
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
kusti
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kusti »

ka eestis ei vöi kanda reichi sümboolikat - vöite kindel olla, et kui ikka tahetakse, vändatakse teile rassi vaenu ja viha tekitamise,levitamise ja propageerimise eest...

samas ongi köige kurioossem see lugu,et just nimelt maailmas köige rohkem surma ja hävingut toonud leenin ja tema kompanjonid on igati soositud alates telefoni taustapiltide,lipsude,särkide,lippude ja muu sellise saasta seas.
Kõnni tänaval saksa või vene mundriga, keegi ei keela seda ära.

Lõukoer sa alati pirised, et venelased käivad oma sümboolikaga ringi, mulle pole siiani see nii silma hakanud, pigem igasugu natsipoisid, kellel on gooti kirjas estlandid igas kohas jne.. igasugu äärmused ajavad mind öökima. Samuti on võimalik osta igasugu reichi ristide ja kirjadega särke..

Mis puutub aastapäevadesse, siis veterane tuleb mingil määral mõista, kuigi tõesti see teeb tuju si**ks, kui näed neid vene mehi oma medalitekoguga uhkeldamas.
Viimati muutis kusti, 04 Dets, 2005 18:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Aga kas meil ei käänata ,väänata ja keerata? Meil on siis liberaalsed seadused.
Veltu
Liige
Kontakt:

Aga kas meil ei käänata ,väänata ja keerata? Meil on siis liberaalsed seadused.
Mille jaoks? Ega Eestimaa pole selles vallas nii haige nagu Saksamaa. Nagu Lampilampi ütles-kõnni kasvõi natsliku Wehrmachti mundris-politseil puuduvad volitused sinu tülitamiseks.

Aga jah, minu silmis ei ole "patrioodist" neonatsil ja kommaril mingit vahet-ühed lollid mõlemad.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

mul on tunne et patriootilist kommarit ei julge võmmid tülitada. Karu teeb "mõmm" "mõmm".
Veltu
Liige
Kontakt:

Nagu ennist öeldud sai- seadused kehtivad kõigi jaoks. Ei vasta tõele, nagu oleksid neonatsid vaesekesed, keda politsei kiusab. Kui politsei leiab kommaris midagi taunismisväärset või ebaseaduslikku, siis saavad ka nemad karistatud.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

üksasi on käia ringi särgis,milles trikoloor ja estland - mismoodi see äärmuslik on,kulla lampilampi :?:
kas oma rahvusdekaale avalikult kanda on siis nii oksendama ajav :?:
noh,siis,jää koju.
mainisin sulle,et seda cccp saasta pakutakse lausa uksest ja aknast sisse.
kui sulle aga ei meeldi oma maa rahvusvärve kandvad inimesed,siis ära vaata.mind ajavad ka sellised inimesed öökima,kes ise ei julge ja teistel ka ei taha näha.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline