Natsi ja nõukogude sümboolika tänavapildis?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

Veltu / Dietrich kirjutas taas siin hea killu :twisted: :

Nagu ennist öeldud sai- seadused kehtivad kõigi jaoks. Ei vasta tõele, nagu oleksid neonatsid vaesekesed, keda politsei kiusab. Kui politsei leiab kommaris midagi taunismisväärset või ebaseaduslikku, siis saavad ka nemad karistatud.

nii,ole nüüd hea ja kirjuta siia foorumisse,millal sai mingi vend kommunismi sodi kandmise eest karistada praeguses eesti vabariigis ?????
ma arvan, et sinu lemmikriigi sümbolite kandmise eest pole siinmaal veel ühtegi vasjat ja vasjameelset karistatud.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Vana Koer kirjutas:üksasi on käia ringi särgis,milles trikoloor ja estland - mismoodi see äärmuslik on,kulla lampilampi
kas oma rahvusdekaale avalikult kanda on siis nii oksendama ajav
Oleks see vaid nii! Tihti on neil ka muud märgid külge poogitud :twisted: Nt surnupealuumärk. Lisaks kannavad nad ka "tanke", neonatsile omast jopet ja üsna sageli on nad kulid.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Veltu
Liige
Kontakt:

vana koer kirjutas:nii,ole nüüd hea ja kirjuta siia foorumisse,millal sai mingi vend kommunismi sodi kandmise eest karistada praeguses eesti vabariigis ?????
ma arvan, et sinu lemmikriigi sümbolite kandmise eest pole siinmaal veel ühtegi vasjat ja vasjameelset karistatud
Mida sa ajad? :twisted: Ütle palun,millal sai mõni neonats Eestis karistada natsliku särgi kandmise eest.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

to Veltu / Dietrich :

ära hakka hämama ja vasta köigepealt minu küsimusele.

vastupidiselt sinule vastan ma su küsimusele : tartus sai üks tuntud patrioot rahvuslike luuletuste mitte avaliku levitamise (ehk siis poes müük) eest tingimised.sai karistada,kuna kohus leidis,et tüüp tegeleb rassilise vaenu öhutamisega,kuigi jagas ta neid ainult oma tuttavatele...tasuta ja ei mingit promo.

ja nüüd vasta minu küsimusele, Veltu / Dietrich....

Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

ja tean üsna mitmeid juhtumeid pealinnas,kus mendid on inmeste seljas taolised särgid seljas puruks rebinud....

Veltu
Liige
Kontakt:

vana koer kirjutas: tartus sai üks tuntud patrioot rahvuslike luuletuste mitte avaliku levitamise (ehk siis poes müük) eest tingimised.sai karistada,kuna kohus leidis,et tüüp tegeleb rassilise vaenu öhutamisega,kuigi jagas ta neid ainult oma tuttavatele...tasuta ja ei mingit promo.
ja tean üsna mitmeid juhtumeid pealinnas,kus mendid on inmeste seljas taolised särgid seljas puruks rebinud....
Need on üsna tõsised süüdistused politseile. Too tõendeid ka! Esimest korda kuulen sellistest juhtumitest. Ja räägi nendest luuletustest lähemalt.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

Märtsis arreteeriti Sillamäel kaks isikut, kes maalisid majaseinale juudivastaseid loosungeid ja haakriste. Aprillis avastas Tallinna sünagoogi rabi hoonele joonistatud haakristi.

2003. aasta juulis mõisteti kolm skinhead’i tingimisi vangi avaliku vaenu õhutamise pärast. Nad mõisteti süüdi Sillamäe hoonetele haakristide joonistamise ja juudivastaste lausete kirjutamise pärast.

Eesti Päevaleht:
http://www.epl.ee/artikkel.php?ID=282256
Veltu
Liige
Kontakt:

Jah, sellest juhtumist olen ma teadlik. Olen ka ennem sellest rääkinud. Tüübid sodisid Gagarini tänava maju, kirjutasid neile igasuguseid natslikke märksõnu, nt 88, Juden raus! jms.

Aga need noorukid said ju õigustatult karistada! Mina tahan teada juhtumitest, kus neonatsid said teenimatult karistada.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Jah VANA LÖUKOER kui kindlalt sa seda ikka tead,et särgid seljas puruks rebiti.Ma loodan ,et enne kui sa politsei suunas süüdistusi pillud,on sul ka rautseid tõendeid,näiteks videod või pildimaterjal,või siis vähemalt usaldusvääre tunnistaja ja pealegi kui kaklev venelane ja skinn ära lahutada võivad tõesti vahel riided katki minna,nii et kas sa ikka konteksti tead mille tõttu need riided katki läksid???Ja mis ajast rassist on patrioot??ja rassistlik luuletus on rahvuslik luuletus??
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

No kuule , kui nad oleks sinna kirjutanud CCCP või teinud viisnurga, Oleks see olnud huligaansus. Selle eest oleks saanud 10 päevapalka trahvi.
Veltu
Liige
Kontakt:

:lol: See Vana Lõukoera jutt on ikka tase. Võin käe südamele panna ja kinnitada Jumala nimel, et rahvusliku luuletuse müümise eest ei tülita sind ükski politseinik.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Veltu, juhin Sinu tähelepanu sellele, et Vana Koera nimelist foorumlast meil ei ole (sinu kommentaar ja tsitaat 20:35) . Märkus kaasfoorumlase mõnitamise eest.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

Veltu kirjutas:Ega me Saksamaal ei ela. Midagi ei tehta selle eest (kahjuks). Isegi natsi-Saksamaa armees võidelnud veteranid võivad vabalt oma Raudriste kanda, politsei ei tohi neid tülitada. Mis levitamisse puutub, siis müüb isegi AS Adidas Eestimaal CCCP särke...

seda, et........mix võivad need, kes 20.sept. tallinnas end meie "vabastajatex" kutsuvad oma krdi punatähti ja lenini ordeneid kanda...(kas mitte L.Meri vend ei käinud isegi Oti saates oma tähega) ja need, kes saksa poolel võitlesid, ei või oma auga väljateenitud märke kanda......avan, et sa võiksid näiteks hr. Nugiseksi poole ka selle väitega pöörduda.....

ja mida ülejäänud siin sellest arvavad?
Veltu
Liige
Kontakt:

Marksman kirjutas:Veltu kirjutas:
Ega me Saksamaal ei ela. Midagi ei tehta selle eest (kahjuks). Isegi natsi-Saksamaa armees võidelnud veteranid võivad vabalt oma Raudriste kanda, politsei ei tohi neid tülitada. Mis levitamisse puutub, siis müüb isegi AS Adidas Eestimaal CCCP särke...

seda, et........mix võivad need, kes 20.sept. tallinnas end meie "vabastajatex" kutsuvad oma krdi punatähti ja lenini ordeneid kanda...(kas mitte L.Meri vend ei käinud isegi Oti saates oma tähega) ja need, kes saksa poolel võitlesid, ei või oma auga väljateenitud märke kanda......avan, et sa võiksid näiteks hr. Nugiseksi poole ka selle väitega pöörduda.....

ja mida ülejäänud siin sellest arvavad?
Oota,sa said nüüd asjast valesti aru. Mõlema poole veteranid tohivad oma aumärke kanda.

Ja mileks pean ma Nugiseksi tülitama minema. Tal niigi rasked ajad (maja põles maha).
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Miks ei võiks neid kanda,eks aurahasid antakse ikka kandmiseks,see,et mõnele see ei meeldi ei toiks küll segada.Ja seda arvan ma nii saksa- kui venepoolel võidelnute aurahade kohta,sest eks nad kõik on need auga välja teeninud
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline