Natsi ja nõukogude sümboolika tänavapildis?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

Veltu / Dietrich :

jäta vanahärra Nugiseks rahule.ta andis oma nooruse ja istus kinni selle eest, et sinusuguseid söja ajal nottis.
ja pealegi ära levita siin DESINFORMATSIOONI Nugiseksi kohta.Ei pölenud ta maja maha.ta elab siiani seal .... :evil:
kui sa ei tea,hoia parem möla maas..sinu hämamine on lapselik.

kahjuks ei jöua sellised uudised kunagi inimesteni,kus skinheadi liikumises kahtlustavad on kannataja pooleks ilma mingi pöjuseta....särke rebitakse seljast,märulipolitsei peksis üht skinni,kuna arvas,et on süüdi kellegi rootslase tagumises,kuni skinni käeluu murdus.
ja miks te arvate,miks ei leia need tee uudistesse,sest skinid ei lähe,kuna niikuinii keegi ei usu.tuletage meelda kasvöi kahe punkari peksmist,kus üks hukkus mendi käe läbi.alguses summutati ja pärast sai ment minu mäletamist mööda minimaalkaristuse.POLITSEIRIIK.

sulle,veltu/ dietrich meeldiks ju kindlasti ,kui need ajaloo suurimad mörvarid taas piltide peal oleks ja inimesed neid lehvitaksid...saan aru...sellepärast sa siin löugu löksutad.aga sinusugused ussikesed on möttetud.tituleerid tanksaapaid kanvad inimesed kohe skinheadideks.oled ikka oinas.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

ja kogu meie riigi valitsuse kohta ütlen ma üht.ma ei ole antisemiit,aga iga päevaga hakkab mulle tunduma,et just juudid siin keelavad-käsevad.
lausa uskumatu on see,et mitte miskit ei tohi kanda ja öelda,mis puudutab sioniste ja nende tegevust.absoluutselt mitte midagi.tohitakse kanda vene märke ja särke ja muud tsirkust,mis meenutab seda väga verist vöimu ja nende esindajaid,aga vastaspoolel södinud WH ja SS märke vaadatakse kohe kui potensiaalsed ahju ajajaid.kuid samas olen paljude veteranidega rääkinud,siis ütlevad nad,et ei näinud söja ajal oma silmaga ühtegi juuti ja meelsus juutide suhtes oli hoopis teistsugune,kui ameltik reichi poliitika.kuid see oli loomulikult varjatult.

olete te sellega kursis,et nii eesti leegionäride kui ka muu saksa poolel södinud veteranide iga-aastased kogunemised on nüüdseks igaveseks ajaks eestimaa pinnal keelatud.ei tea küll miks??
ja samas vöivad veltu / dietrichi suured eeskujud ja kangelased vabalt viina visata pronkspläkerdise eest mai kuus,ilma et ment midagi teeks.
vot selline on see maa....

Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

selline vabariigi valitsuse posistsioonitus ongi tekitanud sellise seisu, kes venelane laiutab ja ülejäänud ei tohi.tuleb vötta vastu kindel seisukoht,et kui keelatakse,siis mölema vöimu tunnusmärgid vöi siis üldse mitte midagi.kui vöetakse vastu taoline keelu-seadus,kaovad tänavapildist sellised rövedused nagu cccp ja muu ilge sodi.

Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

vana lõukoer kirjutas:seleta mulle nüüd ära,mis tähendab söna kuli
Kas sa siis ei teagi? Kuli on kiilakas.

olen näinud ühte eesti kuulsust ka bomberis (mis on iseenesest üli soe jope) ja tanksaabastes.kas see teeb tollest persoonist kohe skinni ?
Ja see kuulsus oleks? Ütle välja, muidu arvan, et sa valetad jälle, nii nagu sa valetasid selle särgi katki rebimise jms kohta.
mötle natuke loogiliselt - kas üks täie möistuse juures olev skin,pealegi üksipäini,läheks sellisesse tiblakantsi nagu sillamäe????kas neeger julgeks tulla neonatside paraadile ?paistab,et sa oled lihtsalt juhm ja usud iga jumala söna,mida ajakirjandus välja ajab.ei tea sa seda,et sageli jätavad nad tähtsa välja ja teevad väheolulisest uudise poindi.pea seda meeles.
Soo, siis pole hoopis sinu kamraad Wiking täie mõistuse juures. Nimelt ütles ta mulle,et käis Narva linna peal SS särgiga ringi! Kui ei usu, küsi temas käest. Aga eks see Wikigi "mõistus" ongi neonatside musternäiteks!

jäta vanahärra Nugiseks rahule.ta andis oma nooruse ja istus kinni selle eest, et sinusuguseid söja ajal nottis.
ja pealegi ära levita siin DESINFORMATSIOONI Nugiseksi kohta.Ei pölenud ta maja maha.ta elab siiani seal ....
kui sa ei tea,hoia parem möla maas..sinu hämamine on lapselik.
Millest selline pahameel? Ütlesin vaid, et ma ei lähes Nugiseksi tülitama. Sina aga kirjutad sellest mingi pika loo. Sa pole latatarast turueidest sugugi parem!
kahjuks ei jöua sellised uudised kunagi inimesteni,kus skinheadi liikumises kahtlustavad on kannataja pooleks ilma mingi pöjuseta....särke rebitakse seljast,märulipolitsei peksis üht skinni,kuna arvas,et on süüdi kellegi rootslase tagumises,kuni skinni käeluu murdus.
Paluks tõendeid. Teades et sa oled väga valelik inimene, ei usu ma su juttu ennem, kui sa tood tõendid.
absoluutselt mitte midagi.tohitakse kanda vene märke ja särke ja muud tsirkust,mis meenutab seda väga verist vöimu ja nende esindajaid,aga vastaspoolel södinud WH ja SS märke vaadatakse kohe kui potensiaalsed ahju ajajaid
Mida sa vingud koguaeg. Mina kohtlen mõlemaid võrdelt. Mis seal vahet on, oled kommu või neonats-ühed debiilikud mõlemad. Kui sina ei julge kanda oma haakriste ja Adolf Hitleri pilte, siis oled ise süüdi.
olete te sellega kursis,et nii eesti leegionäride kui ka muu saksa poolel södinud veteranide iga-aastased kogunemised on nüüdseks igaveseks ajaks eestimaa pinnal keelatud.ei tea küll miks??
Mis kuramuse segast sa peksad. Iga aasta käivad veteranid ju Sinimäel oma relvavendi mälestamas. Ei tea küll, et mendid oleks nad sealt minema ajanud. Nii et ära peksa segast :!: :evil:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Ja see jätkub senikaua , kui riigi eesotsas istuvad vanad kommarid.
Milleks Eestile oli vaja Euroopa liitu, sest meie Riigijuhid on harjunud käske saama ülevalt poolt.
Enne siis Moskvast , nüüd Brüsselist.

Me Eestlased oleme kui Marionett nukk ,millega tehakse mida tahetakse.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

ehhe,suur punalipu söber tuli nüüd oma suurepäraseid teadmisi lehvitama.häbi,veltu / dietrich,seda sa ei tunne,möistust,seda sul pole.just niisugused liitusid omal ajal hävituspataljonide,nkvd ja muude selliste repressiiv ja mörvaorganistega.
vöta teadmiseks,et söna kuli tähendab tähendab madalapalgalist lihttöölist ida-ja kagu-aasias.oled ikka nii kindel oma asjades,et vastik hakkab,kisa on sul nagu iseloomulik-saja venelase eest,teadmisi vähem kui meie algkooli öpilasel.

tsiteerin : Millest selline pahameel? Ütlesin vaid, et ma ei lähes Nugiseksi tülitama. Sina aga kirjutad sellest mingi pika loo. Sa pole latatarast turueidest sugugi parem!

ütlesin,et sa levitad desinformatsiooni hr.Nugiseksi aadressil.nagu ma juba aru sain,teadmisi sul pole ja siis hakkad sa rämpsmeedia moodi ime asju välja ajama.

ehk sa mötleksid oma jutu üle.seal narva linnas,kus sina elad,vöid sa oma korteris olla töesti köva mees,kuid silm silma vastu oleks sinu poolt tunda juba paha haisu.

sa ei ole siiani nagu alati ,mu küsimusele vastanud. see on nii tüüpiline orjameelse kommu klähvimisele.sinusugused löödi jüriööl sitahargiga maa sisse ,möistlikku juttu sa ei oska ajada,kuna sul saab üsna kähku möistus otsa ja siis hakkad sa ehtsalt ropendama.täpselt nii,nagu sinu rahvuskaaslased sinu kodulinna jöe vastaskaldal.

et tegemist on avaliku foorumiga ja sa asud sinu önneks minust päris kaugel,siis neelan ma alla sinu otsesed laimamised mind valetajaks söimamisel.vastasel juhul......sa ei taha teada.....sul ei ole ühtegi alust mind selleks nimetada.
pea meeles,et sinu aatekaaslased on tervele maailmale valetanud juba aastast 1917.tuleb meelde :?:

mis puutub Wikingi Narvas käimisesse ss särgiga,siis ma tean seda.ma tean,et ta ei karda tiblameelseid ja tal oli ka kaasas väike rahustaja,juhuks,kui....

sinu möistus on see,mida peaks kontrollima.ajad endiselt sellist nliidu propagandat,et paha hakkab.kindlasti oleks sa omal ajal teinud karjääri parteis vms.kohas.

Mina kohtlen mõlemaid võrdelt. Mis seal vahet on, oled kommu või neonats-ühed debiilikud mõlemad. Kui sina ei julge kanda oma haakriste ja Adolf Hitleri pilte, siis oled ise süüdi.

aha haha aahhhaaahah-sina kohtled möelmaid vördselt.teadsinu ila on mind ära hakanud tüütama.igal vöimalikul juhul püüad sa väita,et köik,mis on seotud reichiga,on üdini halb ja kui hakatakse sinu kangelaste tegelikest tegudest rääkima nliidus,siis sa kas vaikid vöi püüad asju ümber lükata sellise terminga a'la : kes vana asja meelde tuletab .....sa oled üdini punase partei kaasajooksja,väida sa mis tahad,aga oma postitustes oled sa selle siin köigile selgeks teinud.

ja tagasi tulles leegionäride teema juurde,siis anna andeks,mul ei tulnud meeldegi,et sa ei saa aru ja ei möista oma juhmistunud möistusega kokkutulekute keelamisest.

uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Ütlen see kord õige vähe,muidu sokutab mingi mees siit foorumist mind ka suvalt Kommunistliku parteisse.Tegelikult võiks selle teineteise kergeltöeldud kritiseerimise ära lõpetada,sest tegelt me ju ei tea kelle poolt see hais tulema hakkab kui Veltu ja VANA LÖUKOER peaks silmast-silma kohtuma,ega ju?Aga pole märganud Veltu poolt erilisi Kommunismi ilminguid,et teda kommunistiks tembeldada.Avalikust Foorumist võiks siiski sellised asjad nagu kaas foorumlase ähvardamise,valetajaks/tiblaks jne,jne tembeldamise ära jätta,privas sõimake teineteist palju tahate.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

:lol: No on alles huumor (terveks õhtuks hea tuju garanteeritud!). Aga selle asemel et Mu nägu täis sõimata, vasta palun järgmistele küsimustele.

1) Too allikad, mis kinnitaksid et sinu neonatsidest kamraadid said politsei käest teenimatult peksa. Äkki alustasid sinu aatekaaslased hoopis tüli ja politseiga võideldes läksid nende närused hilbud katki? Igatahes, sa oled politseile esitanud süüdistuse, nüüd tõesta see ära ka.

2) Räägi lähemalt sellest natsi-Saksamaa eest võidelnute koosolekute keelust. Esimest korda kuulen, kuid tänu Sinule saan ma ehk sellest täpsemalt teada.

3) Kuidas kiusatakse Eestis neonatse?

Ps, VANA LÕUKOER, ma olen sulle ju mitu korda vihjanud,et kui tahad minuga silmast silma kohtuda, siis tule Narva. Küll me kokku saame :wink:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Kahju küll, aga olen sunnitud selle huvitava teema lukku panema. Veltul on vist haruldane oskus isamaaliselt mõtlevaid inimesi tagajalgadele ajada. Sellega seonduvalt paluksin veelkord jääda üksteise suhtes korrektseks ja teha seda ka terminites. See, et Veltu korduvalt siin ja seal natsionaalsotsialiste fashistideks nimetab, näitab üles ... mida? Usun, et igaüks saab aru.
Muideks: Veltu - kuli ei tähenda kiilakat, vaid eeskätt India või Hiina päritolu kvalifitseerimata lihttöölist (põllutöölised, labidamehed raudteedeehitusel, aurikute söevedajad etc.)
:cry: Väga kahju, aga: lukku!
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline