ehhe,suur punalipu söber tuli nüüd oma suurepäraseid teadmisi lehvitama.häbi,veltu / dietrich,seda sa ei tunne,möistust,seda sul pole.just niisugused liitusid omal ajal hävituspataljonide,nkvd ja muude selliste repressiiv ja mörvaorganistega.
vöta teadmiseks,et söna kuli tähendab tähendab madalapalgalist lihttöölist ida-ja kagu-aasias.oled ikka nii kindel oma asjades,et vastik hakkab,kisa on sul nagu iseloomulik-saja venelase eest,teadmisi vähem kui meie algkooli öpilasel.
tsiteerin : Millest selline pahameel? Ütlesin vaid, et ma ei lähes Nugiseksi tülitama. Sina aga kirjutad sellest mingi pika loo. Sa pole latatarast turueidest sugugi parem!
ütlesin,et sa levitad desinformatsiooni hr.Nugiseksi aadressil.nagu ma juba aru sain,teadmisi sul pole ja siis hakkad sa rämpsmeedia moodi ime asju välja ajama.
ehk sa mötleksid oma jutu üle.seal narva linnas,kus sina elad,vöid sa oma korteris olla töesti köva mees,kuid silm silma vastu oleks sinu poolt tunda juba paha haisu.
sa ei ole siiani nagu alati ,mu küsimusele vastanud. see on nii tüüpiline orjameelse kommu klähvimisele.sinusugused löödi jüriööl sitahargiga maa sisse ,möistlikku juttu sa ei oska ajada,kuna sul saab üsna kähku möistus otsa ja siis hakkad sa ehtsalt ropendama.täpselt nii,nagu sinu rahvuskaaslased sinu kodulinna jöe vastaskaldal.
et tegemist on avaliku foorumiga ja sa asud sinu önneks minust päris kaugel,siis neelan ma alla sinu otsesed laimamised mind valetajaks söimamisel.vastasel juhul......sa ei taha teada.....sul ei ole ühtegi alust mind selleks nimetada.
pea meeles,et sinu aatekaaslased on tervele maailmale valetanud juba aastast 1917.tuleb meelde
mis puutub Wikingi Narvas käimisesse ss särgiga,siis ma tean seda.ma tean,et ta ei karda tiblameelseid ja tal oli ka kaasas väike rahustaja,juhuks,kui....
sinu möistus on see,mida peaks kontrollima.ajad endiselt sellist nliidu propagandat,et paha hakkab.kindlasti oleks sa omal ajal teinud karjääri parteis vms.kohas.
Mina kohtlen mõlemaid võrdelt. Mis seal vahet on, oled kommu või neonats-ühed debiilikud mõlemad. Kui sina ei julge kanda oma haakriste ja Adolf Hitleri pilte, siis oled ise süüdi.
aha haha aahhhaaahah-sina kohtled möelmaid vördselt.teadsinu ila on mind ära hakanud tüütama.igal vöimalikul juhul püüad sa väita,et köik,mis on seotud reichiga,on üdini halb ja kui hakatakse sinu kangelaste tegelikest tegudest rääkima nliidus,siis sa kas vaikid vöi püüad asju ümber lükata sellise terminga a'la : kes vana asja meelde tuletab .....sa oled üdini punase partei kaasajooksja,väida sa mis tahad,aga oma postitustes oled sa selle siin köigile selgeks teinud.
ja tagasi tulles leegionäride teema juurde,siis anna andeks,mul ei tulnud meeldegi,et sa ei saa aru ja ei möista oma juhmistunud möistusega kokkutulekute keelamisest.