Austatud foorumi kolleegid;
Üks poola ajakirja (Okręty Wojenne/OW) toimetaja küsis minu käest mõni nädal tagasi või nii, et kas ma oleksin nõus ühte artiklit Peipsi järve sõja ajaloost tema ajakirjale kirjutama - ja siis ka mõned värvitahvlid lisada (ta eriti toonitas neid värvitahvleid). Minu artikkel, koos värvitahvlitega, saksa Hilfskreuzer/Sonderschiff 20 "S/S Nerissa'st" (lisatud all) ilmus Okręty Wojenne Nr 3/2011 (107) väljaandes. Kirjutasin selle artikli, sest 4.I.1940, Kriegsmarine S/S Nerissa laskis ühe eesti kaubalaeva Põhjameres põhja.
Minu küsimus Teile - kas Teie tunnete kedagi, kes oleks Peipsi järve sõja ajalooga üsna tuttav - kes saaks/oleks nõus minu inglise keele käsikirja palun läbi lugema - et mulle siis nõu anda, kust oleks tekstile parandusi vaja teha, infot parandada/lisada, jne.
Seda muidugi kõik palun "off-board" teha, mitte siin foorumis; vähemalt, mitte enne kui OW toimetajad minu artikli/materjalid trükivad.
Tänan Teid väga abi ja nõu eest.
Terv.;
Arvo L. V.
Peipsi järve sõja ajaloo - abi/küsimus
Peipsi järve sõja ajaloo - abi/küsimus
- Manused
-
- Sonderschiff Schiff 20 Nerissa MilNet (750px).jpg (76.73 KiB) Vaadatud 2799 korda
-
- HLL Nerissa MilNet (750px).jpg (92.44 KiB) Vaadatud 2799 korda
Re: Peipsi järve sõja ajaloo - abi/küsimus
Teise Maailmasõja kohta, aasta 1944: mul on pisut saksa poole kõrgemate staapide materjalidest kogutud infot ja saan ehk hakkama ka nõukogude mereväe tegevuse kajastamisega.
Mida mul praegu üldse ei ole, see on aeg.
Võiks proovida nii, et kui on konkreetsed küsimused mingi konkreetse päeva detailide kohta, siis küsida näiteks siin teemas või juba olemasolevas: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=40&t=266 ja ma üritan neile ühekaupa vastata. Äkki keegi teine ka?
Offlines asju ajada ei taha, kuna ei tea, kas ja kuna jääb aega lugeda/märkuste tegemiseks. Seega väikesed küsimused konkreetsete päevade konkreetsete sündmuste kohta. Selline asjaajamine ei tohiks vist ka ajakirjale vastukarva olla - artikli käsikirja ju keegi ei näe?
Mida mul praegu üldse ei ole, see on aeg.
Võiks proovida nii, et kui on konkreetsed küsimused mingi konkreetse päeva detailide kohta, siis küsida näiteks siin teemas või juba olemasolevas: http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?f=40&t=266 ja ma üritan neile ühekaupa vastata. Äkki keegi teine ka?
Offlines asju ajada ei taha, kuna ei tea, kas ja kuna jääb aega lugeda/märkuste tegemiseks. Seega väikesed küsimused konkreetsete päevade konkreetsete sündmuste kohta. Selline asjaajamine ei tohiks vist ka ajakirjale vastukarva olla - artikli käsikirja ju keegi ei näe?
Re: Peipsi järve sõja ajaloo - abi/küsimus
Lgp. Andrus;
Tänan väga abi eest. Tegin just seda, postitasin küsimuse viewtopic.php?f=40&t=266 foorumis.
Aitäh...
Terv.;
Arvo L. V.
Tänan väga abi eest. Tegin just seda, postitasin küsimuse viewtopic.php?f=40&t=266 foorumis.
Aitäh...
Terv.;
Arvo L. V.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline