Sa ilma omadusõnu kleepimata ei oska enam üldse väidelda? Sellega, et ma sinu sitase maailma säravaim täht olen, sa mind ei meelita.Lemet kirjutas:Mille poolest siis sitase maailma säravaimat tähte nüüd Eestikeelse Wiki lahterdus ei rahulda? Kas venekeelne on parem?
Eestikeelne viki ei lahterda, seal on keegi lihtsalt kirja pannud suhteliselt segaselt, mida ta asjast teab.
Juba esimene lause on mööda - sisse on toodud ülearune piirang kaudtuli ja segadus ülesannete koha peal. Edaspidi esinevad lisandused nagu "põhiliselt" ja "mõne riigi" näitavad samuti ainult seda, et kirjutaja teab, et ta asjast väga palju ei teaSuurtükivägi on lahingutoetusrelvaliik (väeliik), mille ülesandeks on toetada lahingutegevuses osalevate väeliikide ja relvaliikide tegevust kaudtulega ja võidelda vastase suurtükiväeüksutega.

Kahur ja haubitsa konstruktsioonilised erinevused mind ei huvita, vanasti oli konstruktsiooniline erinevus tagajärg, mitte põhjus. Põhjus oli ikkagi minu arvates see, et nad lahendasid oma tuleülesandeid eelistatult erineva laskenurgaga (haubits vertikaalile lähemal ja kahur horisontaalile). Mõlemad on suurtükkide suurtükkide alamliigid, aga väita, et haubits kuulub kahurväe alla on naljakas.
Igasuguseid erandeid on loomulikult olemas, aga vaevalt et sa tol hetkel selle relva peale mõtlesid, kui terminoloogia koha pealt teemasse lendasidka selline asi nagu haubits-suurtükk- 152-мм гаубица-пушка образца 1937 года (МЛ-20)

ja пушка tähendab vene keeles kahurit, kui sa juhuslikult ei tea - nii et mitte haubits-suurtükk (haubits on suurtüki alamliik, seega on termin mõttetu) vaid haubits-kahur.