ei mahu pähe....
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
ei mahu pähe....
ei mahu pähe hr.tyrgi kummaline käitumine,sulgedes 3 teemat kommunismi kuritegudest ja kaotades 2 nendest üldse.
hr.Tyrk :
mismöttes ei olnud asjalik see teema?
kas siin foorumil on ka nii,et vot sakslaste pahategusi vöib arutada,aga venelaste omasi EI TOHI ? venelaste kuritegudest käis ju väga asjalik ja faktidega diskuteerimine.kas see ei olegi selle foorumi eesmärk?
käis köik väga hästi,vahepeal roojastas muidugi teatud parasiit seda teemat,aga tegemist oli ju igati hea teemaga.
mis teil köigil viga on?kardate tiblasi ikka ?
te ei lähe enam siberisse ega saa poliitilist.
Andke mulle kasvöi 1 MÖISTLIK seletus nende teemade sulgemise kohta.andke andeks,aga see ,mida te kirjutasite Wikingi teemasse,see on pisut naeruväärne.
huvitav on just nende kaotatud teemadega,et ei tohi neid arutada.site adminni karmi kätt tundsid köik nendest teemadest osavötjad.teemad kaotatakse,kuna ei sobinud,aga söna otseses möttes möni vend vöib siin foorumi rahu häirida oma staalini juraga,tema on öige mees.
kahju.
kahju on sellest foorumist.tuleb välja,et AXISTE foorum on etem kodumaisest,kuna seal vöib AVALIKULT RÄÄKIDA KA KOMMUNISMI KURITEGUDEST.
hr.Tyrk :
mismöttes ei olnud asjalik see teema?
kas siin foorumil on ka nii,et vot sakslaste pahategusi vöib arutada,aga venelaste omasi EI TOHI ? venelaste kuritegudest käis ju väga asjalik ja faktidega diskuteerimine.kas see ei olegi selle foorumi eesmärk?
käis köik väga hästi,vahepeal roojastas muidugi teatud parasiit seda teemat,aga tegemist oli ju igati hea teemaga.
mis teil köigil viga on?kardate tiblasi ikka ?
te ei lähe enam siberisse ega saa poliitilist.
Andke mulle kasvöi 1 MÖISTLIK seletus nende teemade sulgemise kohta.andke andeks,aga see ,mida te kirjutasite Wikingi teemasse,see on pisut naeruväärne.
huvitav on just nende kaotatud teemadega,et ei tohi neid arutada.site adminni karmi kätt tundsid köik nendest teemadest osavötjad.teemad kaotatakse,kuna ei sobinud,aga söna otseses möttes möni vend vöib siin foorumi rahu häirida oma staalini juraga,tema on öige mees.
kahju.
kahju on sellest foorumist.tuleb välja,et AXISTE foorum on etem kodumaisest,kuna seal vöib AVALIKULT RÄÄKIDA KA KOMMUNISMI KURITEGUDEST.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!
MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt:
kas sa vana lõukoer oled päris rumal või? Loe enne postitamist foorumi reegleid:
Militaar.net foorum ei ole poliitika tegemise ega ideoloogiate üle arutlemise koht.
Postitused poliitikast on lubatud ainult militaar(ajaloo) kontekstis. Üldised arutelud ideoloogiatest, totalitaarsetest režiimidest ning nende kuritegudest ei ole siin sobivad.
Ja mis jutt see on, et ainult kommunismist rääkida ei tohi? Kas SS-i kuritegudest rääkivate teemade kustutamine on sulle tundmatu?
Militaar.net foorum ei ole poliitika tegemise ega ideoloogiate üle arutlemise koht.
Postitused poliitikast on lubatud ainult militaar(ajaloo) kontekstis. Üldised arutelud ideoloogiatest, totalitaarsetest režiimidest ning nende kuritegudest ei ole siin sobivad.
Ja mis jutt see on, et ainult kommunismist rääkida ei tohi? Kas SS-i kuritegudest rääkivate teemade kustutamine on sulle tundmatu?
Ja kes see mees on? ei tea küll kedagi, kes "staalini jura" ajaks. Sinu järjekordne hallutsinatsioon.kuna ei sobinud,aga söna otseses möttes möni vend vöib siin foorumi rahu häirida oma staalini juraga,tema on öige mees.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
MIS PAGANA LAMINAT ?????
kas kommunismi arutamine on lamin ?
kas nende kuritegudest kirjutamine on lamin ?
kui vötta laminana,siis enamus siin foorumi teemadest läheb laminaks.mina sain aru,et siin foorumil saab mölemast vöimust kirjutada.just nii, nagu seda tehti.
mull ei mahu ka palju asju pähe siin foorumil,aga ma käin ja lepin ja loen.et aga kellegile meeldida ja selle pärast " mitte sobivad " teemad kustutatakse,siis andke andeks, aga see näitab mida kardetakse ja keda kuulatakse.
kas kommunismi arutamine on lamin ?
kas nende kuritegudest kirjutamine on lamin ?
kui vötta laminana,siis enamus siin foorumi teemadest läheb laminaks.mina sain aru,et siin foorumil saab mölemast vöimust kirjutada.just nii, nagu seda tehti.
mull ei mahu ka palju asju pähe siin foorumil,aga ma käin ja lepin ja loen.et aga kellegile meeldida ja selle pärast " mitte sobivad " teemad kustutatakse,siis andke andeks, aga see näitab mida kardetakse ja keda kuulatakse.
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
näe,veltu / dietrich vöttis ka söna
mina ei ütle kellelegi, kes siin staalini jura ajab.eks ta tunneb end ise ära
poliitiline kontekst ????????????????
köik repressiiv organid on poliitilised.keegi ei ole propageerinud tsekaad,nkvd-d,gestapot jms.rääkisime asjadest nii,nagu asi on.kui asja hakata selles kontekstis vaatama,peaks siinsed keelajad/poojad enamus teemad ära kustutama.
mina ei ütle kellelegi, kes siin staalini jura ajab.eks ta tunneb end ise ära
poliitiline kontekst ????????????????
köik repressiiv organid on poliitilised.keegi ei ole propageerinud tsekaad,nkvd-d,gestapot jms.rääkisime asjadest nii,nagu asi on.kui asja hakata selles kontekstis vaatama,peaks siinsed keelajad/poojad enamus teemad ära kustutama.
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt:
Näed, sinu järjekordne luuletamine. Ja wiking nimetab sind veel asjalikuks meheksmina ei ütle kellelegi, kes siin staalini jura ajab.eks ta tunneb end ise ära
Ja lõpeta oma kontekstide jutt. Sa tead ise väga hästi, mis sobib ja mis mitte
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
nüüd tuli tarkpea välja.ma ei taha sind,kulla kirveraidur,solvata,aga minu meelest näitad ka sina välja seda punasöbralikust.
kui sa hakkad köike lamina alla määrama,siis sinu esimene postitus siinses teemas näitas ära,et ega sinagi puhas poiss pole selle lamina vöi leimikeskkonna teema pealt.
kui sa hakkad köike lamina alla määrama,siis sinu esimene postitus siinses teemas näitas ära,et ega sinagi puhas poiss pole selle lamina vöi leimikeskkonna teema pealt.
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt:
Mm.. no punasõbralikkus. Aga eks see punasõbralikkuse tunne tekib sinus rohkem äkki selle pärast, et ma näitan välja wehrmachtivaenulikkust? Mina määratlen end pigem eestlasena, et pole ma kummagi võõrvallutaja ihaleja.
edit: jah, jah- vot leimimises ja prügipostinduses võib mind aeg-ajalt süüdistada küll, aga mittekunagi kommutsemises või fritsutamises.
edit: jah, jah- vot leimimises ja prügipostinduses võib mind aeg-ajalt süüdistada küll, aga mittekunagi kommutsemises või fritsutamises.
Viimati muutis Kirveraidur, 09 Dets, 2005 18:54, muudetud 1 kord kokku.
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
ehh veltu / dietrich.punane uss on su sees köva pesa teinud...
sina oled küll viimane mees siin foorumil,kes üldse suu peaks lahti tegema, sinu käitumine ja nimede vahetamine on nii narr,et öige mees
ei tuleks selle peale ealeski.
mis puutub teemades kerkinud küsimuste mitte vastamisele....ei ole sina jälle taas see inime', kes seda teemat ei tohiks puutuda.ka sul jäi nii mitmetele küsimustele kommunismi teemas vasatamata,kuigi ma kordasin end mitu korda.
sina oled küll viimane mees siin foorumil,kes üldse suu peaks lahti tegema, sinu käitumine ja nimede vahetamine on nii narr,et öige mees
ei tuleks selle peale ealeski.
mis puutub teemades kerkinud küsimuste mitte vastamisele....ei ole sina jälle taas see inime', kes seda teemat ei tohiks puutuda.ka sul jäi nii mitmetele küsimustele kommunismi teemas vasatamata,kuigi ma kordasin end mitu korda.
vana lõukoer
ehk lõpetaksid sinust erineval arvamusel olevate inimeste nimetamise venelasteks ja punaste sõpradeks. See on nii mage- kõik,kes teevad SS-i või natse maha, on sinu jutu järgi kommarid. Selline jutt näitab lihtsalt su mõistuse piiratust. Ega sa isegi pole punastest parem- kleebid enda vaenlastele varmalt silte külge.
Viimati muutis Veltu, 09 Dets, 2005 18:57, muudetud 1 kord kokku.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
to kirveraidur :
ma ei pea sind sellepärast punasöbralikuks,kuna sulle ei meeldi WH, vaid et sa oled nöus sellega,et kommunismi teema keelamist sa öigustad.
ütle,kuidas saakski teisiti möelda ?
ka mulle ei meeldi reichi juures paljud asjad,aga olen seda meelt,et mölemast reziimist tuleb kirjutada.
ma ei pea sind sellepärast punasöbralikuks,kuna sulle ei meeldi WH, vaid et sa oled nöus sellega,et kommunismi teema keelamist sa öigustad.
ütle,kuidas saakski teisiti möelda ?
ka mulle ei meeldi reichi juures paljud asjad,aga olen seda meelt,et mölemast reziimist tuleb kirjutada.
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
Ja milles mu punasõbralikkus seisneb? Olen ma Jossif Vissarionovitš Stalinit või Punaarmeed kiitnud?
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt: