Lemetile...
Lemetile...
Tänan Sind südamest kõige nende põnevate lugemiste eest, et viitsid teha, ja head uut 
Re: Lemetile...
+1
terv
o
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
-
davidsoniharald
- Liige
- Kontakt:
Ka siit poolt tänud Lemetile,e t oled viitsinud neid tehnika artikleid maakeelde tõlkida ja koostada.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Mina t'nan ka.
Tänan ka omalt poolt Lemetit suurepäraste lugemistükkide eest! Palju tervist ja jaksu uueks aastaks!
Ühinen ka omalt poolt kõigi nende heade soovidega. Samuti ei maksaks tähelepanuta jätta ksf! EOD-d, tänu kellele on ilmselt nii mõnedki silmad ja sõrmed seal, kus nad olema peavad ja mõned hauaplatsid endiselt kasutamata ja kõiki teisi kaasfoorumlasi. Ka neid, õigemini, eriti neid, kellega saab vaielda ja parajat virtuaalset "sõda" pidada, seejuures ometigi viisakuse piiridesse jäädes. Ja muidugi modesid ja administraatorit toomas tyrk'i, kes kogu seda foorumit püsti hoiavad.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
AamenManurhin kirjutas:Ühinen ka omalt poolt kõigi nende heade soovidega. Samuti ei maksaks tähelepanuta jätta ksf! EOD-d, tänu kellele on ilmselt nii mõnedki silmad ja sõrmed seal, kus nad olema peavad ja mõned hauaplatsid endiselt kasutamata ja kõiki teisi kaasfoorumlasi. Ka neid, õigemini, eriti neid, kellega saab vaielda ja parajat virtuaalset "sõda" pidada, seejuures ometigi viisakuse piiridesse jäädes. Ja muidugi modesid ja administraatorit toomas tyrk'i, kes kogu seda foorumit püsti hoiavad.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Samuti suured tänud Lemetile ja EOD'ele. Samas ka soojad tervitused Hertsogile ja teistele mudelistidele.
Ühinen eelkõnelejatega. Head Uut Aastat kogu siinsele rahavale!
sitt päev, kellele kurdad
Kuidas see siis nüüd oligi...pruugib mul vaid korraks ära käia ja
...no mis ma oskan kosta. Tänud lugupeetavaile meelespidamise eest ja head uut ka minu poolt kõigile. Kena, kui olen suutnud kaasfoorumlastele mõne huvitava hetke ja mõne uue teadmistera pakkuda ning loomulikult üritan seda joont ka edasi pidada.
Ikka edu
Lemet.
Ikka edu
Lemet.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
Aitäh, Lemet!
Vabandan, aga mul on üks niisuguse haruldase nimega sugulane. Ega Sa ole juhuslikult SEE Lemet?
Vabandan, aga mul on üks niisuguse haruldase nimega sugulane. Ega Sa ole juhuslikult SEE Lemet?
Nõup...kuigi väidetavalt olevat me Eeva ja Aadama kaudu kõik sugulased...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
Nojah. Oleksin saanud sugulasena ju Sinu aupaistes ennastki soojendada.........
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist