Jälle rsk! EKV on sirgel p..sekursil! Õppuseid ei tehta - halb. Kuulutatakse suurem õppus välja - jälle halb, sest mingi kuulujutt 15 000 mehe ja nüüd planeeritava umbes 10 000 mehe kohta vahel on käärid sees. Halb, halb, halb. Kõik on pees. Meid juhivad ainult saamatud, tahtetud, mõttelaisad jne... Kas maailmas midagi positiivset tõesti pole?Lemet kirjutas:Pole ju kuskil 15 000 kirjas, sel aastal 5000+400 ja aastal 2015 on baasarvusk 10 000 meest. Kui jumal annab.alban kirjutas:http://uudised.err.ee/?06278986Kapten Trumm kirjutas:KV juhataja kunagi lubas ühe 15 000 mehelise õppuse teha, ootame huviga - selle läbiviimise sisu ja kvaliteet saab suuresti olema tegelikkuse peegelpilt.
Lahing Võru linnas
Re: Lahing Võru linnas
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Ekslikud andmed? Palun too ära viide kus on öeldud, et tuleb 15 000 osalejaga õppus.
Kui jutule 15 000 mehega õppusest tuuakse kinnitus 10 000 mehelisest õppusest, siis kas endale ei tundu, et nagu 5000 meest jääb jutuks olnust puudu 
KT13 kohta ma vastaksin teises teemas
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 05#p329605
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 05#p329605
Kordan: "Kes ja kus on öelnud, et 15 000 meest tuuakse õppusele?" Trummi jutt/arvamus ei lähe arvesse.Lemet kirjutas:Kui jutule 15 000 mehega õppusest tuuakse kinnitus 10 000 mehelisest õppusest, siis kas endale ei tundu, et nagu 5000 meest jääb jutuks olnust puudu
Kui Trummi jutt arvesse ei lähe, jääb lugupeetud foorumlase Albani vehklemine ju veel vaimuhämaramaks tegevuseks. Kord kõlbab sellele viidata, siis jälle ei lähe arvesse. Kuidagi kaootiline võimlemine. Kui Trummi jutt ei kvalifitseeru, siis neeh...i selle väite üle võimelda ja selle kinnituseks uudiseviiteid tuua.
Hakkame siis kronoloogiliselt peale:Lemet kirjutas:Kui Trummi jutt arvesse ei lähe, jääb lugupeetud foorumlase Albani vehklemine ju veel vaimuhämaramaks tegevuseks. Kord kõlbab sellele viidata, siis jälle ei lähe arvesse. Kuidagi kaootiline võimlemine. Kui Trummi jutt ei kvalifitseeru, siis neeh...i selle väite üle võimelda ja selle kinnituseks uudiseviiteid tuua.
1) Trumm väitis, et kusagilt oli kuulnud, et tehakse 15 000 meheline õppus;
2) Mina viitasin uudisele kus räägitakse, et 2015 on plaanis läbi viia brigaadi õppus, viite eesmärk ei olnud vaielda numbritega vaid anda ka teistele, kes pole veel märganud, infot plaanide kohta;
3) Sellele järgnes sinu reaktsioon, et minu viites pole 15 000 meest kirjas ja kui jumal annab, siis äkki midagi 2015 toimub;
4) Seejärel tuli minu reaktsioon, et ei ole vaja viriseda;
5) Seejärel sinu reaktsioon minu raske lapsepõlve kohta kui juhitakse tähelepanu ekslikele arvudele;
6) Minu järgmised küsimused on kantud sellest, et kes (pidasin silmas ametlikke allikaid) on väitnud, et tuleb 15 000 mehega õppus? Trumm ei ole ametlik allikas, tõsiseltvõetavad allikad on rääkinud 10 000 mehest ja vaatamata kahele küsimusele ei ole ma saanud viidet, et peaks suurem õppus tulema.
Teema lõpetuseks minu poolt, et selles Trummi postituses, millest käesolev asi alguse sai, oleks võinud olla 15 000 asemel ka 5000 või 105 000, ma oleks lingi Reinsalu intervjuule ikkagi postitanud. Eesmärk esimese postituse tegemisel ei olnud vaielda numbri 15 000 üle vaid anda infot mis õppus 2015 on plaanis läbi viia.
Ja minu poolt lõpetuseks siis tähendamine, et erinevalt jutuks olnud 15 000 on uudises jutuks 10 000 meest. Samuti lihtsalt tähelepanu juhtimine. Et ei läheks selle baasilt lahti jutt 15 000-mehelisest õppustest.
- TangoViktor
- Liige
- Kontakt:
No ma ei tea, kuidas KL vennad seda kommenteerivad, kuidas nad kupi luurerühma lasid endale eelneval õhtul seljataha tulla ning peale seda kommenteerisid, et nemad ei ole nii nõus mängimaallatah kirjutas:Teine ekspert!
Ma ei tea, kas see oli õige või vale, kui KUPi rühm jalutas 1,5km rindejoonest eemal rõõmsalt üle lageda välja (need hinged ei ole selles nimekirjas, mis luuregrupp maha võttis).
Või kuidas järgmisel päeval rünnaku ajal luure korralikult MP tuld tellis KL positsioonile
Puhkeala on selline koht, kuhu sa mataks l*tsi.
See seljataha hiilimine oli selline 50:60 situatsioon, sõna sõna vastu, kas liiguti ainult lubatud ala piires või väljaspool seda. Tagantjärele pole mõtet hakata juuksekarva pooleks ajama.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline