Shoguni urgas..
Re: Shoguni urgas..
No on tõesti armee - kui palju sa sarnaseid tüüpe (enda tarbeks) tavaliselt vorbid? Sadu? Või tuhandeid?
Raske öelda, kuna need on esimesed, mida ma tõepoolest massiliselt "vorbin".
Konkreetselt selliseid läheb mul tarvis vaid kusagil 200 kogu Borodino lahingu jaoks.. minu korpused on sama suured kui tavaliselt teiste pataljonid.
Konkreetselt selliseid läheb mul tarvis vaid kusagil 200 kogu Borodino lahingu jaoks.. minu korpused on sama suured kui tavaliselt teiste pataljonid.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Sõdalaste kloonimise tsehh töötab täie auruga, aga hea on teisi vaadata küll - tegelikult päris kaasakiskuv temaatika..
Odot, ee.. mida ma nüüd ütlesin - üritan ikka omade liistude juurde jääda..

Liiste võib ju alati paljundada ning erinevaid kasutada..
Aga nüüd on nad lõpuks.. ohh..puhh.. kõik metallis.
Jääb ainult toota ja müüa.. kui ostjaid leidub.

Aga nüüd on nad lõpuks.. ohh..puhh.. kõik metallis.
Jääb ainult toota ja müüa.. kui ostjaid leidub.

Mnjaa, nende pisilaste värvimine on ikka tase! Kohe päris näod on ikka peas ja muidugi varustusel samuti!!!
sitt päev, kellele kurdad
-
- Liige
- Kontakt:
Ehh, väga äge..
Ja metall valguse käes helkleb juba nagu "pestud" värvitud pind.
Küll aga..
Vägisi kipub pähe mõte, et kutuzov tuleks ümber teha.. Mis niisama kõlgub pingil pooljoobes. Et kui juba armuke, siis lähenegu tagantpoolt..
Nagu koerapoos..?
Ja metall valguse käes helkleb juba nagu "pestud" värvitud pind.
Küll aga..
Kas kallab veini?Kutuzov ja tema kasakaks maskeerunud armuke..
Vägisi kipub pähe mõte, et kutuzov tuleks ümber teha.. Mis niisama kõlgub pingil pooljoobes. Et kui juba armuke, siis lähenegu tagantpoolt..

Nagu koerapoos..?
Päris kevadine mõte...Vägisi kipub pähe mõte, et kutuzov tuleks ümber teha.. Mis niisama kõlgub pingil pooljoobes. Et kui juba armuke, siis lähenegu tagantpoolt..

Poisid poisid... teil on päris raskekujuline (tsenseeritud) puudus see kevad koheVägisi kipub pähe mõte, et kutuzov tuleks ümber teha.. Mis niisama kõlgub pingil pooljoobes. Et kui juba armuke, siis lähenegu tagantpoolt..
Päris kevadine mõte...

Aga kujud kelmikad küll, väike muig kulub ju alati ära!

https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

Masha kallab jah veini. Või shampust.
Aga ümber teha pole midagi tarvis, egas vanainimene siis selle väikese asja pärast tõusma ei pea. Masha teeb talle vabalt sületantsu.
Ma ei hakka küll vastavat pilti välja riputama..
Aga ümber teha pole midagi tarvis, egas vanainimene siis selle väikese asja pärast tõusma ei pea. Masha teeb talle vabalt sületantsu.
Ma ei hakka küll vastavat pilti välja riputama..

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline