Mis Ukrainas toimub? vol.1
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Mis Ukrainas toimub?
Ma loodan, et ma ei esita nüüd sama lolli küsimust, kui küüditamise kohta käiv:"Aga miks te politseid ei kutsunud?"
Mina ei saa nimelt aru sellest, et kui seal tõesti on ikka nii, et tänavatel tulistatakse, miks siis sõjavägi ei lähe oma rahvast kaitsma? Eriti veel juhul, kui tegemist on osade väidete kohaselt välismaiste terroristidega, kes on saadetud Ukraina valitsust kukutama. Hukkunute numbrid ei ole võibolla mastaape võrreldes nii suured, kui meil olid näiteks Ustimenko mõrvade ajal, aga mina küll ei saaks rahulikult magada, kui ma teaks, et Eestis hukub vägivalla tõttu nii palju inimesi. Tahaks minna kohale, võtta ala oma kontrolli alla ja kord majja lüüa.
Ainsad järeldused, mida ma oma väga lihtsa ajuehituse juures suudan teha, on see, et nagu alati, hoitakse sõjaväge infost võimalikult palju eemal ja tõenäoliselt need ei ole ikka mingid välisriikide agendid, kes tsiviile tulistavad, sest need oleks juba politsei või sõjaväe poolt neutraliseeritud.
Kuradi keerulised valikud võivad praegu paljude Ukraina sõjaväelaste ja muude inimeste peades olla.
Mina ei saa nimelt aru sellest, et kui seal tõesti on ikka nii, et tänavatel tulistatakse, miks siis sõjavägi ei lähe oma rahvast kaitsma? Eriti veel juhul, kui tegemist on osade väidete kohaselt välismaiste terroristidega, kes on saadetud Ukraina valitsust kukutama. Hukkunute numbrid ei ole võibolla mastaape võrreldes nii suured, kui meil olid näiteks Ustimenko mõrvade ajal, aga mina küll ei saaks rahulikult magada, kui ma teaks, et Eestis hukub vägivalla tõttu nii palju inimesi. Tahaks minna kohale, võtta ala oma kontrolli alla ja kord majja lüüa.
Ainsad järeldused, mida ma oma väga lihtsa ajuehituse juures suudan teha, on see, et nagu alati, hoitakse sõjaväge infost võimalikult palju eemal ja tõenäoliselt need ei ole ikka mingid välisriikide agendid, kes tsiviile tulistavad, sest need oleks juba politsei või sõjaväe poolt neutraliseeritud.
Kuradi keerulised valikud võivad praegu paljude Ukraina sõjaväelaste ja muude inimeste peades olla.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
siit näeb otse pilti ja ka päeva sündmusi
http://atr.ua/live
http://atr.ua/live
- kristjan82
- Liige
- Kontakt:
Kui hoolega vaadata seda videot siis 0:19 on näha kuidas esimene lask tabab puud ja tuleb täpselt samast suunast kus on filmija - ehk siis suure tõenäosusega on ise filmitud.mx77 kirjutas:Arvestades näiteks seda videot, siis rahvas enne ei jäta, kui Janukovitsch oksa küljes ripub. Janukovitch on ikka kõik sillad põletanud.
http://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8
[b][url]http://achtung.ee/[/url][/b]
Kes siis need on??
https://www.youtube.com/watch?v=nI3noVP1CzY
https://www.youtube.com/watch?v=S2NdYS958Mo
Alates 1:00 kuni 2:10 ???
https://www.youtube.com/watch?v=OqUTnzXu8dM
https://www.youtube.com/watch?v=nI3noVP1CzY
https://www.youtube.com/watch?v=S2NdYS958Mo
Alates 1:00 kuni 2:10 ???
https://www.youtube.com/watch?v=OqUTnzXu8dM
-
- Liige
- Kontakt:
Kas ei ole võimalik, et see lask lihtsalt läbistas puu ja tuli ikka sealt poolt, kus inimesed kilpe ees hoiavad? Ma ei ole õnneks küll kunagi päris tule all olnud (rahuaegsed õnnetusjuhtumid välja arvataKui hoolega vaadata seda videot siis 0:19 on näha kuidas esimene lask tabab puud ja tuleb täpselt samast suunast kus on filmija - ehk siis suure tõenäosusega on ise filmitud.

Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kui veel täpsemalt vaadata, siis ei ole tegu 1 puuga, vaid 2 ga ja kuul ilmselt läbistab ühe puu suht pinnapealselt.kristjan82 kirjutas:Kui hoolega vaadata seda videot siis 0:19 on näha kuidas esimene lask tabab puud ja tuleb täpselt samast suunast kus on filmija - ehk siis suure tõenäosusega on ise filmitud.mx77 kirjutas:Arvestades näiteks seda videot, siis rahvas enne ei jäta, kui Janukovitsch oksa küljes ripub. Janukovitch on ikka kõik sillad põletanud.
http://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8
Lihtsalt minu arvamus.
Võiks ka potentsiaalselt olla rikošett mingilt kõvalt pinnalt kaamera poolt. Aga samas, ühes teises olukorras (0:30), tundub ka, et kaks protestijat saavad ühe ja sama kuuliga pihta (lilla jopega, kes ilmselt surma sai, ja teine, kes sai kuuli alakehasse). Nad asetsevad küll niisugusel joonel, et kuul sai tulla ainult ligikaudu kaamera poolt.
Ma ei saa kahest asjast aru.
1) Mis neid Ukrainlsasi sinna Venemaa poole tõmbab kui vene neid viimased 100 aastat süüdimatult kottinud on.
2) Oletame, et see kamp seal väljakul on pätid ja kaabakad, nagu paljud väidavad. Miks siis ei tule normaalsed inimesed miilitasa selja taha või kuhuiganes neid jobusid välja vilistama. Tõenäoliselt peaks ju neid kordades rohkem olema.
aga tõenäoliselt on korruptsioon riigi ladvikus olnud nii massiline, et keegi ei julge Janukovõtšile vastu hakata. Ühesõnaga elav näide sellest, millised on massilise korruptsiooni tulemused ja miks me seda igati tolereerima ei peaks.
1) Mis neid Ukrainlsasi sinna Venemaa poole tõmbab kui vene neid viimased 100 aastat süüdimatult kottinud on.
2) Oletame, et see kamp seal väljakul on pätid ja kaabakad, nagu paljud väidavad. Miks siis ei tule normaalsed inimesed miilitasa selja taha või kuhuiganes neid jobusid välja vilistama. Tõenäoliselt peaks ju neid kordades rohkem olema.
aga tõenäoliselt on korruptsioon riigi ladvikus olnud nii massiline, et keegi ei julge Janukovõtšile vastu hakata. Ühesõnaga elav näide sellest, millised on massilise korruptsiooni tulemused ja miks me seda igati tolereerima ei peaks.
-
- Liige
- Kontakt:
Vabandan,et ei saanud panna seda linki üles,kui natuke ennast harin,siis õpin selle paneku ära.
Oli vist paar päeva tagasi aga point selles,et Poola infoagentuuri kodulehel oli kena inglise keelne ülevaade spetsiaalselt Ukrainale pühendatud parlamendi istungist.
Kolm punkti millele tasub tähelepanu põõrata.
1.Poola tunneb juba praegu pressi põgenike ja ravile palujate poolt.Poola on valmis avama oma piiri põgenikele olukorra halvenedes,kaasates selleks ka Euroopa Liitu.
2.Poola ei soovi teise diktaatoriga riigi teket oma piirile ning sellise riigi tekkel halveneb oluliselt julgeolek Poola jaoks(ilmselt on juba küllalt otsesest sõjalisest ohust Valgevene suunal).
3.Juhul,kui Venemaa suurendab pressi,alustab Poola konsultatsioone EL ja Natoga,et suurendada julgeoleku tagatisi Poolale.(selline diplomaatiline ümmargune jutt aga praktikas tähendab see minu arvates suuremat sõjalist kohalolekut eelkõige Nato poolt Poolas.See muudab aga otseselt-minu arvates ka julgeolekulist olukorda Baltikumis).
Oli vist paar päeva tagasi aga point selles,et Poola infoagentuuri kodulehel oli kena inglise keelne ülevaade spetsiaalselt Ukrainale pühendatud parlamendi istungist.
Kolm punkti millele tasub tähelepanu põõrata.
1.Poola tunneb juba praegu pressi põgenike ja ravile palujate poolt.Poola on valmis avama oma piiri põgenikele olukorra halvenedes,kaasates selleks ka Euroopa Liitu.
2.Poola ei soovi teise diktaatoriga riigi teket oma piirile ning sellise riigi tekkel halveneb oluliselt julgeolek Poola jaoks(ilmselt on juba küllalt otsesest sõjalisest ohust Valgevene suunal).
3.Juhul,kui Venemaa suurendab pressi,alustab Poola konsultatsioone EL ja Natoga,et suurendada julgeoleku tagatisi Poolale.(selline diplomaatiline ümmargune jutt aga praktikas tähendab see minu arvates suuremat sõjalist kohalolekut eelkõige Nato poolt Poolas.See muudab aga otseselt-minu arvates ka julgeolekulist olukorda Baltikumis).
-
- Liige
- Kontakt:
ja nüüd just uudis BBC pealt.
Kiievis kolme riigi välisministrid-majandusvõimu Saksamaa,endise suurvõimu Prantsuse(aga siiani suuresti esimest viiulit proovida mängiv EL-is) ning naaberiigi Poola välisminister,siis Ukrainas.Venemaalt vist tulemas mingi eriesindaja,ei tea kas juba seal aga eelkõige vist majandusvõimu press Euroopast(Saksamaa) on vist taganud uute valimise välja kuulutamise.Ma ei ole selles muidugi veel kindel,Kremli emissar ju veel Kiievisse saabumatta ja nad kindlasti ei ole sellest huvitatud.
Kiievis kolme riigi välisministrid-majandusvõimu Saksamaa,endise suurvõimu Prantsuse(aga siiani suuresti esimest viiulit proovida mängiv EL-is) ning naaberiigi Poola välisminister,siis Ukrainas.Venemaalt vist tulemas mingi eriesindaja,ei tea kas juba seal aga eelkõige vist majandusvõimu press Euroopast(Saksamaa) on vist taganud uute valimise välja kuulutamise.Ma ei ole selles muidugi veel kindel,Kremli emissar ju veel Kiievisse saabumatta ja nad kindlasti ei ole sellest huvitatud.
Küllap ka need ukraina poisid, kes Eestis patriootilis-sõjalist koolitust said, on praegu seal eesliinil. http://varjag-2007.livejournal.com/5599918.html
Lääne-Ukrainas läks Berkut rahva poolele. Eks ta nii umbes pooleks lähebki, pool on koos rahvaga, pool koos kremlimeelsetega. Aga loota on, et esimesi on rohkem. Janukovits on enda taga sillad põletanud. Kui läheb, siis jalad ees.
Ei maksa ka unustada, et Ukraina rahvuslased sõdisid juba I Tšetšeenia sõjas venelaste vastu - neil kogemusi on!
Lääne-Ukrainas läks Berkut rahva poolele. Eks ta nii umbes pooleks lähebki, pool on koos rahvaga, pool koos kremlimeelsetega. Aga loota on, et esimesi on rohkem. Janukovits on enda taga sillad põletanud. Kui läheb, siis jalad ees.
Ei maksa ka unustada, et Ukraina rahvuslased sõdisid juba I Tšetšeenia sõjas venelaste vastu - neil kogemusi on!
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Ma olen seda ammu jälginud, et meestel on vaim värske, aga sedasi tapale minna, kus oled nagu poepesal...Kas tõesti pole neil mingit kordinaatorit(nõuandjat) kes omaks vähemalt mingitki linnalahingu kogemust.Praegult tundub küll, et nagu mingi lambakari.Mõtlen just neid videosi vaadates kui snaiprid nopivad katuselt ja akendest sihtmärke.Ühesõnaga elementaarseid tõdesi eiratakse.Kapten Trumm kirjutas:Sinna peaks kiiresti sõjalisi nõuandjaid saatma.
Väljaku äärsed katused/pööningud/aknad tuleb kõigepealt puhastada (vajadusel berkuti snaiprid alla visata).
Optimist õpib inglise keelt, pessimist-hiina, aga realist Kalashnikovi automaati.
live kaamerad on ää kadunud.
rt oli hää, a nüüd juba paar tundi näitab maha.
espreso näitab raada istungit.
kuugeldades ei saa miskit mõistlikku kätte.
kellelgi on ehk vihjeid, soovitusi, kommentaare?
rt oli hää, a nüüd juba paar tundi näitab maha.
espreso näitab raada istungit.
kuugeldades ei saa miskit mõistlikku kätte.
kellelgi on ehk vihjeid, soovitusi, kommentaare?
Kes on raadioamatöör või kel on korralik digitaalne single side band võimalusega lühilaineraadiovastuvõtja käepärast, saab ehk Ukraina raadioamatööride sidet kuulata.diesel kirjutas: kellelgi on ehk vihjeid, soovitusi, kommentaare?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist