Kuidas olete pääsenud ajateenistusest?

Muljeid teenistusest. Nii Eesti väeosades, N Liidus, luures või vastuluures, või hoopis partisanide juures. Kuidas kellelgi juhtunud on.
Vasta
johannes
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johannes »

Jutud liiguvad sellised et kui mängid pedet siis pääsed ka ära . :D
Aga see pole kindel .Mine õige mingisse usu rühma kus keelatud relva puudutada ja inimesi tappa.Või teed endale lampjalada .
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

johannes kirjutas:Või teed endale lampjalada .
Mismoodi seda lampjalga veel tehakse? :shock:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
2H
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2H »

Höövelda jalatallad maha!
Veltu
Liige
Kontakt:

No kae rumalat-tema hööveldab endal jalad maha. Mida kõike mu silm lugema peab!
Endal on ka kerge lampjalgsus, see aga ei takistanud mind sõjaväkke võtmast.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

sõjaväest pääsemine pole probleem kuid kuidas oleks sõjaväkke pääsemisega? on keegi midagi märkimisväärset ka teinud et just nimelt sõjaväkke pääseda? Mind ennast sõjaväkke ei võetud. Pauk tuli täiesti ootamatust kohast: neerud olevat haiged kuid kunagi pole sellist probleemi olnud. Pabistasin lampide pärast, pabistasin oma põletuse pärast (parem rindkere siis mõnusalt moondunud), et äkki kirurg ei lase läbi kuid ka tema kirjutas et kõlbulik. lõpuks tuldi ja öeldi et kuule sul neerudega jama tõmba minema nüüd :? Küsisin veel mitu korda üle et kas poleks kuidagi veel võimalik? et äkki natuke toetust isegi perekonnale? Sissesaamine siiski suur jne kuid midagi.

Praegusel ajal pole probleem ära pääseda. Enda medkomisjonis (selle aasta kevad) olles oli üks vend kes oli väga suur jutupaunik. Rääkis meile seal anekdoote ja üldse selline hakkaja vend oli. Tuli tema kord psühhi juurde minna ning minig minuti pärast tuli juba ära. Näitas meile oma mes. kausta ning seal oli tugevalt ja kohe väga mitu korda alla tõmmatud mittekõlbulik teenistuseks. Küsisime et mis rääkisid? Rääkis et tõmbab iga päev kanepit, joob metsikult, ema, isa alkohoolikud ning koolis läheb halvasti ja et keegi temaga ei räägi ega sõbrusta. Pääseski teenistusest ja vot kui kergelt. Lihtsalt natuke udujuttu ja kõik.

sai nüüd kaks lugu
2H
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2H »

See oli nali ,Veltu.Sõjaväest äraviilimise teema on üldse natuke desertöörluse maiguga.Aga eks see parandab olijate võitlusvõimet.
Ja lahinguväljal ei pea ka kuuli oma meeste jaoks raiskama.Nii,et edu neile kes tahavad lapsepõlve pikendada.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Endal on ka kerge lampjalgsus, see aga ei takistanud mind sõjaväkke võtmast
Sa pidid ju naine olema :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Veltu
Liige
Kontakt:

Mitte pelgalt naine, vaid daam! :evil: Ja kes ütles, et naised ei või sõjaväes teenida :?: Näe, Tiiu Kera on USA sõjaväes kolonel, mis on väga kõva saavutus. Pealegi olen ma tunnuste poolest mees, lihtsalt välimus on naiselik(olen üks nendest, kes kannab naiste riideid :wink: ) ja hingelt tunnen ennast naisena.
Viimati muutis Veltu, 13 Dets, 2005 22:10, muudetud 1 kord kokku.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Jah, mind lampjalgade pärast kroonusse ei võetud. Mul ongi selline viga - ise sõjaväge nüüd küll niimoodi ei kartnud, et peaks viilima.

Kui keegi vaid leiaks loogilise põhjenduse, miks peaks viilima poolest aaastast priileivast ja priitreeningust ja sõjalisest väljaõppest? Vene ajal võis veel viilida, pääsemaaks kahest aastast vladivostoki stroibatist, aga praegu siin isamaa pinnal - see ju lausa kuurort.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

:? oled jälle purjus ? väga segane oled Veltu
Veltu
Liige
Kontakt:

soadf kirjutas:oled jälle purjus ? väga segane oled Veltu
Tsiga armastab pori, joodik armastap viina :wink:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Dispatis oli vend kes külmetas oma munad ära , kuna oli kuulnud ,et sellise asjaga saab koju . Teema haugati läbi - peale oppi jäi tal alles veerand muna ja ta istus dispatis selle eest.
bambino
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bambino »

Veltu kirjutas:Näe, Tiiu Kera on USA sõjaväes kolonel, mis on väga kõva saavutus.
Tegelikult erru läinud kindralmajor.
2H
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2H »

Veltu,sa pead oma naiselikkuse kompleksidest üle saama.
Kasutaja avatar
istorik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas istorik »

Sai siis ka hangitud kunagi kõvad paprid et olen põdenud meningiiti ja puha, kuid 1989.a. sügisel oli vist armee plaan nii suur, et võeti kõik, kes püsti seisid. Ei pääsenud minagi ega mu parim kamraad, kellel oli ka tegelikult kaelaluu mõra hiljaegu olnud.
Pärnu haigla oli aga vahetult enne prisõõvi simulante paksult täis, kes tilgutas verd kuse sisse, kes esines muude tõvedega. Suurem osa aga läksid ikkagi teenima ja kõige hullem pilt avanes väeosades, kuhu oli sattunud ka tegelikke rivikõlbmatuid, eriti just vaimselt alaarenenuid ullikesi. Eks siis nemad olid esimesed, keda peksma- mõnitama hakati. Sai isegi nende kaitseks välja astutud ning mõned kõvemad löömingudki mõnitajatega maha peetud, aga kas sa alati kõikjale jõudsid......, kahju küll, aga ega mõnest neist enam elulooma saanudki. Kõige jubedamad olid muidugi mustad, kes kippusid neid pedereerima.
Mis puutub hullumajasse, siis Balti okrugi üks suurem oli Riias ja teine Kaliningradis (Königsbergis). Jubedad kohad mõlemad, pungil debiile, debiiliks pekstuid ja jõhkardeid-pätte-simulante. Kes sinna normaalsena sattus (näiteks üks meie roodu eestlane, kes üritas lolli mängida ja koju saada), see invaliidina või hullununa sealt välja toodi.
Üks lõbus lugu oli ühe ukrainlasega, kes ei saanud habet ajada, kohe nägu kärnas ja verel. No käis siis väeosas ringi nagu tđort, paarinädalane habe ees, kuni üks komandeeriv kindral ta rivikõlbmatuks tunnistas.
Aga Eesti armeest äraviilijad leiavad küll minu poolt vaid põlastamist!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist