Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas pagan »

Ukrainameelsed väidavad, et pseudoreferendumi valimisaktiivsus oli kuni 30%.
Seda ütles Krimmi Tatarlaste juht ja siis see Daniljuk. Et ongi "referendum" 1940-da aasta stiilis.
Mõningatel lasti mitu korda hääletada. Hääletada lasti ka Venemaalt sissesõitnutel.
http://espreso.tv/new/2014/03/16/dzhemi ... mezhakh_30
http://gordonua.com/news/crimea/Danilyu ... 14173.html

See annab Ukrainlastele indu Krimmi eest võidelda. Kohalik rahvas ei andnud mandaati.

See minu eelnev monopoliteemaline pilt ei vasta küll tõele. Aga selliste piltide tegemine ja olemasolu iseenesest on häiriv fakt.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

pagan kirjutas:Pilt

Nad võiks ju näiteks Alaska peale mõtlema hakata. Üldiselt putler avas Pandora laeka ja see kunagi hiljem lööb talle endale jalaga makku.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

PaganHorde kirjutas:
pagan kirjutas:Pilt

Nad võiks ju näiteks Alaska peale mõtlema hakata. Üldiselt putler avas Pandora laeka ja see kunagi hiljem lööb talle endale jalaga makku.
Putleri juurde tulevad varsti hiinlased ja ültlevad, et näe sul Kaug-Idas on juba palju meie kodanikke. Me tuleme neid nüüd kaitsma :mrgreen:
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

[quote="pagan"]Ukrainameelsed väidavad, et pseudoreferendumi valimisaktiivsus oli kuni 30%.
quote]

Mida need võivad veel väita?
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jalutu »

Ma ei usu näärimeesta präänikute eest,
ma ei usu kaupameesta paberi eest,
ma ei usu elumeesta naeratuse eest,
ma ei usu reisumeesta piltide eest .
...

https://www.youtube.com/watch?v=elFnnKzItGw
Viimati muutis Jalutu, 16 Mär, 2014 23:29, muudetud 1 kord kokku.
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

denis23 kirjutas:
pagan kirjutas:Ukrainameelsed väidavad, et pseudoreferendumi valimisaktiivsus oli kuni 30%.
quote]
Krimmitatarlaste tegelikku ja avalikult näidatud meelsust. Korduvalt tõestatud võltsimisi?
Krimmis on enesemääramisõigus tegelikult vaid põlisrahvusel - krimmitatarlastel. Ülejäänud seltskond on nende maale hiljem saabunud. Meeldigu kellelegi islamit tunnistavad rahvad või mitte - vahet pole. Enesemääramisõigus on vaid põlisrahvusel!
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Krimmi Tatarlaste juht Dzhemilev: "Kõik Krimmi-tatarlased boikoteerisid "referendumit". 99% Tatarlastest ei käinud valimas.
Rääkida üle 70%-sest valimisaktiivsusest Krimmist on juba naljakas."

http://gordonua.com/news/crimea/Dzhemil ... 14153.html

Denis23, Dzhemilev ja Daniljuk on oluliselt lähemal kui mina, sina või Kiseljev. Seepärast on nende väited sellevõrra tõsiseltvõetavamad.
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

EOD kirjutas: Krimmis on enesemääramisõigus tegelikult vaid põlisrahvusel - krimmitatarlastel. Ülejäänud seltskond on nende maale hiljem saabunud. Meeldigu kellelegi islamit tunnistavad rahvad või mitte - vahet pole. Enesemääramisõigus on vaid põlisrahvusel!
Seega valge rass bmeerikast väja?

Edit: kõik eurooplased Austraaliast minema!!
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

EOD kirjutas:
denis23 kirjutas:
pagan kirjutas:Ukrainameelsed väidavad, et pseudoreferendumi valimisaktiivsus oli kuni 30%.
quote]
Krimmitatarlaste tegelikku ja avalikult näidatud meelsust. Korduvalt tõestatud võltsimisi?
Krimmis on enesemääramisõigus tegelikult vaid põlisrahvusel - krimmitatarlastel. Ülejäänud seltskond on nende maale hiljem saabunud. Meeldigu kellelegi islamit tunnistavad rahvad või mitte - vahet pole. Enesemääramisõigus on vaid põlisrahvusel!
Ära jama, nii ei saaks venelased kusagil olla... Nad pole ju kusagil põlisasukad, ikka on pidanud kedagi välja sööma enesele eluruumi tekitamiseks. Mõtle kui vadjalased hakkaks Peterburi saatuse üle otsustama ja marid/mordvalased Moskvas peremehetsema?
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

EOD kirjutas: Krimmis on enesemääramisõigus tegelikult vaid põlisrahvusel - krimmitatarlastel. Ülejäänud seltskond on nende maale hiljem saabunud. Meeldigu kellelegi islamit tunnistavad rahvad või mitte - vahet pole. Enesemääramisõigus on vaid põlisrahvusel!
Tegelikult, kui me asjaga juba tegeleme siis põletaks maha kõik ristiusu kirikud ka. Nad raisad tegid meist ju orjad 700 aastaks!
atnekas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas atnekas »

Püsiks teemas. Ärme tee delfit.
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jalutu »

atnekas kirjutas:Püsiks teemas. Ärme tee delfit.
Siis peaks mitmed lehed tagasi minema?

Juba mõnda aega on foorumis korralikult läbustatud, modedel tõenäoliselt tööd küllaga.
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Jalutu kirjutas:Ma ei usu näärimeesta präänikute eest,
ma ei usu kaupameesta paberi eest,
ma ei usu elumeesta naeratuse eest,
ma ei usu reisumeesta piltide eest .
Venelased laulavad pigem seda laulu: esitaja Ljube kombat (kes teavad, need teavad):http://www.youtube.com/watch?v=xr0KswfnC_c
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Eks nüüd siis küsimus, mis edasi? Kui Putinile ainult Krimmist ei piisa siis tuleb varsti midagi provotseerida et saaks edasi liikuda.
Jalutu kirjutas:Juba mõnda aega on foorumis korralikult läbustatud, modedel tõenäoliselt tööd küllaga.
Modedel vist läbustamisest suht ükskõik kuni asi just illegaalseks ei lähe, muidu oleks sm rublik juba ammu aega tagasi puhkusele saadetud.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Mind on kah juba mõnda aega nörritanud need ühelauselised provotseerivad demagoogilised vääksatused ja "+1 -ed".
Isegi kui ma selle +1-ga või vääksatusega kohati nõus olen ei muuda see lugemist siin sisukamaks vaid vallandab mõttetu "Ise oled" stiilis sõnasõja.
Midagi öelda on, siis argumenteerige korralikult ja pange link juurde. Vabandust selle postituse eest. Aga ausõna noh..
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline