Ning enamus foorumi liikmetest saavad aru väga hästi, et kuni Venemaa on piisavalt tugev, ei korralda mitte keegi mingid referendumid.
Ja kui Venemaa on nõrk, siis võetakse maad ka ilma referandumita ära. Mis on ka ajaloos olnud piisavalt palju.
okupatsioon.com kirjutas:Ok. Küsin siis nii. Oled kursis, mis meeleolud on Venemaa foorumites. Fantaseeriks. Kas sinu hinnagu järgi valdav enamus venelasi teadvustab, et see mis toimus Krimmis, see võib korduda ka Venemaal?denis23 kirjutas:Ma ei saanud küsimustest aru? Kas Putin ei saanud olla nii po...ist, et ei ole kalkuleerinud mis saab edasi?
Ei, Putin vist ei ole po...uist üldse.
Või peidetakse praegu veel pea liiva alla ja ignoreeritakse seda küsimust?
Selgituseks: Kui Dagestanis korraldatakse referendum ja võetakse vastu otsus Venemaa koosseisust lahkuda. Mis juhtub siis? Sõda ja laibad. Põhjus on ju Putini po..ism Krimmi küsimuses?
Siin ju otsene seos Putini ja Krimmiga. Mingi aja pärast, kui eufooria möödub, siis tuleb Venemaal hakata tegelema nende küsimustega.
Võibolla Venemaal ei korraldata kunagi selliseid referendumeid? Ma lihtsalt ei tea seda. Ukrainas ka nagu seadused keelavad, aga ikka tehti. Tekib ju vastuolu. Topeltmoraal. "Rahvusvaheline õigus kehtib ainult siis, kui see on venemaale kasulik." Minu jaoks on see väga huvitav teema.
Saksamaa võiks ju ka Kaliningradi penskaritele pakkuda 5 kordset pensioni tõusu ja kõigile elanikele Saksamaa kodakondsust
Samuti võibolla "märkimisväärne venekeelne osa Karjala elanikke" sooviks liituda Soomega?.
Äriprojektina saaks Norra Murmanski, seejärel Arhangelski. Investeering minimaalne. Kahe nädala pärast saaks kasumi välja võtta. Kõik nagu Krimmis.
Asi kisuks ju tõeliseks absurdiks.