Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Scuall
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Scuall »

Avot kirjutas:Video sellest, kuidas Venemaa tanke Ukrainas tervitatakse !
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jKOO0EsD5E

ILUS LAKS!

Video kahjuks süüriast.
https://vk.com/video-50908929_164608610 ... 2804d408d3
Avot
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Avot »

Scuall kirjutas:
Avot kirjutas:Video sellest, kuidas Venemaa tanke Ukrainas tervitatakse !
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jKOO0EsD5E

ILUS LAKS!

Video kahjuks süüriast.
https://vk.com/video-50908929_164608610 ... 2804d408d3
Kurat kyll, minul oli juba hea meel! Enam ei tea yldse, milliseid uudiseid uskuda!!!
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Nagu loota oli, analüüsis Rossiya 24 täna avaldatud poolenisti ingliskeelset juttu Marjupoli lahingust :)
Piiri ehitamine UKR ja Venemaa vahele pidi maksma sama palju, kui Janukovõtš ja co nädalas oma taskusse riigi raha ajas :)
UKR pidi oma gaasi oktoobrini olema, samas transiit gaasi eest tahetakse Moskvalt rohkem teenida, seal läheb veel tuliselt ütlemiseks.
ATOs osalejad saavad soovi korral riigilt maad.
Slovjantkis pidi olema veel 400 kuni 600 hea tasemega venemeelset, samas linnas endas on suur epideemia oht, kuna selle kuumaga pole ei vett ega elektrit.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Luhanskis lasti alla transpordilennuk dessantväelastega:

В Луганске террористы сбили Ил-76 с десантниками
http://glavnoe.ua/news/n180163

"По данным ведомства, самолет, осуществлявший перевозку личного состава с целью ротации, был сбит при заходе на посадку в аэропорту Луганска выстрелами из зенитной установки и крупнокалиберного пулемета. На борту самолета находились военнослужащие, техника, снаряжение и продовольствие"

Seniit- ja raskekuulipildujatest sai pihta Luhanski lennuväljale maandumist alustanud IL-76. Lastiks oli dessantnikud, tehnika, aparatuur ja toidumoon.

Pardal olnute arv kõigub kolmekümnest viiekümneni, ja tundub, et hukkusid, sest avaldatakse kaastunnet omastele.

Sama Korrespondendi pealt:

http://korrespondent.net/ukraine/politi ... v-luhanske

Luhanskisse voolab kahjurputukaid jõgedena:

Колонна из десяти грузовиков с террористами вошла в Луганск
http://www.unian.net/politics/928638-ko ... k-smi.html
"В 3:05 большая колонна тентованных грузовиков проследовала через развязку на квартале Гаевого в сторону Аграрного университета"

Kümneist veokaist koosnev kolonn bandiitidega sisenes öösel Luhanskisse.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

Avot kirjutas:Kurat kyll, minul oli juba hea meel! Enam ei tea yldse, milliseid uudiseid uskuda!!!
Kohe vaatasin et need majad kuidagi ei paistanud olla ukraina moodi.
võhik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võhik »

Masendav. Web-kaamera Luganski lennuvälja ligidal:

http://dailymirror.info/news/accidents/ ... video.html
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

49 meest sai siis selles lennukis surma. Lennuväli oli ümbritsetud mässuliste poolt ja need tõmbasid sellist maanduma asunud aeglast ja suurt sihtmärki nähes tule peale. :rip:
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Reigo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Reigo »

Keegi asjatundja võiks hinnangu anda, kas see Il-76 kaotamine oli ukrainlaste poolt lohakus/hoolimatus koos seaduspärase tagajärjega või mitte. Minusugusele võhikule tundub asi igatahes äärmusliku riski võtmisena.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Järjekordne seeria seriaalist (seebiooperist) "Uued Sanktsioonid":

В сенате США предлагают ввести новые санкции против России
http://www.unian.net/politics/928640-v- ... ossii.html

"В частности, предлагается ввести санкции в отношении лиц, работающих в отраслях экономики России, таких как финансовые услуги, энергетика, металлы и добыча полезных ископаемых, машиностроение и оборона, и связанных с ними отраслях. Председатель сенатского комитета считает, что если предоставить американским фирмам необходимое время на свертывание своих дел в России, США смогут увидеть искренние шаги со стороны России по прекращению конфликта, не вызывая при этом серьезного нарушения бизнес-интересов США."

Vaba tõlge:
"USA senatis teevad ettepaneku järgmisteks sanktsioonideks: Teatavad näod majanduse, rahanduse, energeetika, masinaehituse, kaitsetööstuse, metallurgia ning maavarade ja nendega seotud sektorist saavad kaela mõningad piirangud.
Senati komitee esimees avaldab lootust, et kui anda venes toimivatele USA firmadele aega oma asju rahulikult kokku pakkida, saab ka näha ka vene siirast soovi konflikt ukrainaga kokku pakkida, ja niiviisi toimides on võimalik vältida ka USA ärihuvide tõsist kahjustamist."

PPP ehk Positiivse Poole Pealt:

В рядах боевиков паника, «казаки» спешно покидают свои позиции
«В районе населенного пункта Дьяково готовы к отправке в Россию порядка 80 уничтоженных террористов. Это российские наемники, погибшие в ходе контрдействий сил АТО. В населенных пунктах Саур-Могила и Дмитровка сосредоточено до 250 уничтоженных боевиков и около 300 раненых»
http://www.unian.net/politics/928644-v- ... mchuk.html

VT e. vaba tõlge:
Kasakad paanikas ja lasevad positsioonidelt jalga.
Kahjurputukate laipu on lademeis venesse saatmiseks.
Viimati muutis Svejk, 14 Juun, 2014 9:08, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
võhik
Liige
Kontakt:

Reigo kirjutas:Keegi asjatundja võiks hinnangu anda, kas see Il-76 kaotamine oli ukrainlaste poolt lohakus/hoolimatus koos seaduspärase tagajärjega või mitte. Minusugusele võhikule tundub asi igatahes äärmusliku riski võtmisena.
Nojah - samuti võhikuna arvan, et Luganski lennuvälja hoidmine (mehed, relvad, laskemoon, toit, misiganes) praegu ilma õhusillata ei toimi - maismaad pidi Ukraina tankid ligi ei saa millegi pärast, muidugi seal kandis olla tublisti sildu õhku lastud.

Igatahes - praegu tundub piiri taastamine ja kasvõi Luganski lennuvälja hoidmine üpris müstilise teemana, senikaua kui ise rünnakule ei asuta. Vaid mingis punktis asumine ja pideva tule all asumine, lootuseta abile...
rolantsik
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rolantsik »

Usun,et sepad said saabuva sihtmärgi kohta infot.
Vaevalt,et selline lennuk ilma kopterite katteta maandusda yritas.
Viimati muutis rolantsik, 14 Juun, 2014 9:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Mariupolis leiti koahlike bojevikkude liidri Andrei Borissovi (hüüdnimega "Tšetšeen") laip, kes on ilmselt omade poolt maha lastud.
Убит лидер мариупольских террористов "Чечен". Не АТО - свои
Неизвестные убили лидера боевиков ДНР в Мариуполе Андрея Борисова еще до начала активной фазы АТО в Мариуполе. Об этом сообщил народный депутат Олег Ляшко на своей странице в Facebook.

"Вчера ночью в микрорайоне Черемушки города Мариуполя неизвестные расстреляли и сожгли легковой автомобиль. Были обнаружены два обгоревших трупа, один из них - Андрей Борисов (прозвище "Чечен"), лидер местных террористов. Мы за ним охотились, но нас кто-то опередил. Подозреваю, что это разборки между собой борцов за Новороссию", - сообщил Ляшко.

Народный депутат также добавил, что руководство мариупольскими боевиками ДНР перешло к боевикам Ренину, Денису по прозвищу "Русич" и Андрею по прозвищу "Кипиш". Их местонахождение устанавливается.

Напомним, вчера утром в Мариуполе была проведена успешная спецоперация по освобождению города от боевиков ДНР. Министр внутренних дел Арсен Аваков заявил о гибели трех и задержании 41 террориста. При этом пострадали четверо военнослужащих сил АТО, один из них тяжело ранен.
http://www.donetskie.com/news/ubit-lide ... ato-svoi-/

Tõmtšuk: ATO jõud hävitasid 250 bojevikku, VF armee üritab Ukrainast välja viia hukkunuid ja haavatuid.
Силы АТО уничтожили 250 наемников, российская армия пытается вывезти погибших и раненных - «ИС»
В районе населенного пункта Дьяково готовы к отправке в Россию порядка 80 уничтоженных террористов. Это российские наемники, погибшие в ходе контрдействий сил АТО.

В населенных пунктах Саур-Могила и Дмитровка сосредоточено до 250 уничтоженных боевиков и около 300 раненных.

В настоящее время с российской стороны предпринимаются попытки проникновения на территорию Украины с целью эвакуации погибших и раненных. За прошедшие сутки отмечалось проникновение колонн автотранспорта при поддержке авиационной техники Вооруженных сил России на 3-6 километров вглубь нашей страны на участках госграницы, которые контролируются боевиками.

В городе Антрацит в рядах боевиков паника, с целью эвакуации на восток формируются колонны раненных, такие же настроения наблюдаются в Северодонецке.

Так называемые «казаки», выступающие на стороне террористов, спешно покидают свои позиции в районах населенных пунктов Дмитровка и Дьяково.
http://sprotyv.info/ru/news/1182-sily-a ... ogibshih-i
Samal teemal veel:
Три сотни российских боевиков готовят прорыв в Украину
В районе населенного пункта Дьяково (Луганская область) готовы к отправке в Россию порядка 80 уничтоженных террористов.

Это российские наемники, погибшие в ходе контрдействий сил АТО. Об этом сообщил руководитель Центра военно-политических исследований Дмитрий Тымчук на своей странице в Facebook.

По его информации, в населенных пунктах Саур-Могила и Дмитровка (Донецкая область) сосредоточено до 250 уничтоженных боевиков и около 300 раненных.

“В настоящее время с российской стороны предпринимаются попытки проникновения на территорию Украины с целью эвакуации погибших и раненых. За прошедшие сутки отмечалось проникновение колонн автотранспорта при поддержке авиационной техники Вооруженных сил России на 3-6 километров вглубь нашей страны на участках госграницы, которые контролируются боевиками”, – сообщил Тымчук.
http://informator.su/tri-sotni-rossiysk ... v-ukrainu/

Mihheil Saakašvili arvates üritab Putja Dommbasstaani annekteerida 5-7 nädalaga.
Саакашвили говорит, что Путин попытается аннексировать Восток Украины за 5-7 недель
Президент России Владимир Путин намерен захватить Донецкую и Луганскую области в ближайшие месяцы.

Такое мнение высказал экс-президент Грузии Михаил Саакашвили в эфире программы ШустерLive - сообщает ТСН.

"План Путина абсолютно четкий. Для него любая украинская государственность - это смертельная угроза. Мир" по-путински "- это полная капитуляция Украины", - считает грузинский политик.

Саакашвили также отметил, что Россия стремится вести военные действия летом. "Русские любят воевать летом, когда люди переключены на олимпиаду, на чемпионат по футболу, на летний отдых. Кульминация войны в Абхазии была в августе, кульминация в Крыму - на олимпиаде. Он (Путин - ред.) Стремится создать факты на земле. Он считает, что это лето для него очень важно. Поэтому Украина имеет лишь несколько месяцев, возможно 5-7 недель, чтобы не допустить, чтобы эти факты на земле стали необратимыми ", - сказал экс-президент Грузии.

При этом Михаил Саакашвили добавил, что план Путина заключается в том, что в течение нескольких месяцев, пока армия Украины не успеет окрепнуть, вытеснить ее из Донецка и Луганска.

"Объявить полное экономическое эмбарго Украины и получить до парламентских выборов ситуацию, когда Киев наводнен беженцами, когда Украина ввела военное положение, когда экономика находится в свободном падении и люди уже очень недовольны. До этого он может рассказывать о мире", - убеждает он.
http://www.pohlyad.com/news/n/51364

UKR lubab Mariupoli järel käsile võtta Snežnoje
После Мариуполя украинские силовики собираются проводить АТО в Снежном. Известно, что данный город всего за несколько дней стал настоящей базой для вооруженных людей.

В Снежном будет проведено то же, что и в Мариуполе. Все будет взвешенно и спокойно, размеренно и спланировано. Для этого привлекут все самые лучшие силы, патриотов и профессионалов. Так город и будет освобожден. На эту тему сегодня выступал Антон Геращенко, советник министра МВД.

Напомним, что на днях недалеко от этого города украинскими силовиками были уничтожены двенадцать единиц автомобильной техники, а также около сорока вооруженных человек, которые занимались перевозом оружия и боеприпасов, предположительно, российского происхождения.

Также известно, что руководители мариупольских меткомбинатов весьма высоко оценили грамотные действия Нацгвардии, а также сотрудников городской милиции, которые обеспечивали безопасность жителей во время проведения в городе активной фазы АТО. Об этом сообщила пресс-служба «Метинвеста». Как указано в сообщении, благодаря достаточно точно скоординированным действиям правоохранителей и военных, город очищается от вооруженных людей, в него скоро вернется обычная, размеренная жизнь.

А вот моральных дух у сторонников ДНР явно не очень. Об этом можно судить по переговорам сторонников самопровозглашенной республики на их радиочастоте, а также по постам многих пользователей, которые принимали участие в вооруженных столкновениях в Мариуполе. Судя по всему, некоторые «туристы» из России были неприятно удивлены столь негостеприимным приемом, который им тут устроила Национальная гвардия, и собираются обратно домой. Прежде всего, многих возмущает низкий боевой настрой местного населения. Гибнуть за кого-то просто так никому не хочется.
http://don-news.net/mestnoe/7667-snezhn ... istki.html

Bojevikkude positsioonidelt, kust eeldatavasti lasti alla IL-76, leiti 3 kantavat raketikompleksi "Igla".
kaks neist kasutatud ja üks rikkis ning kasutamata koos raketiga 9М39
На огневой позиции возле аэропорта «Луганск» найдены 3 ПЗРК «Игла», - «ИС»
По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», на позиции террористов близ Луганского аэропорта, с которой предположительно был поражен Ил-76 сил АТО, найдено три пусковые трубы 9П39-1 от ПЗРК 9К38 «Игла».

Два ПЗРК «Игла» использованы, один – технически неисправен (ракета 9М39 осталась в трубе).

Также на месте засады террористов найдены пустые банки из-под консервов, выпущенных ЗАО «Орелпродукт», г.Мценск (Россия).
http://sprotyv.info/ru/news/1184-na-ogn ... -pzrk-igla
võhik
Liige
Kontakt:

Kas keegi asjatundja oskaks valgustada - kui laialdane ala peaks lennuvälja ümber olema lennuvälja meeste käes, et igasugu iglad (mis iganes), ei ohustaks maanduvaid-tõusvaid lennukeid?
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

rolantsik kirjutas:Usun,et sepad said saabuva sihtmärgi kohta infot.Vaevalt,et selline lennuk ilma kopterite katteta maandus.
No kui sinna eelnevalt päeva või kahe jooksul juba kolm UKR transpordilennukit ilusasti edukalt maandus, siis oli neil bojevikkudel nii ütelda "infi" küllaga ja aega ka neljandat ootama tulla.
«Между тем, на протяжении последних суток посадку в аэропорту осуществили 3 военно-транспортных самолета с силовиками», — добавил Тымчук.
http://news.eizvestia.com/news_politics ... rt-v-osade
Samas see "Igla" on mõeldud eeskätt just madalalt lendavate sihtmärkide alla toomiseks ja selle kasutamiseks antud juhul IL-i maandumisel eeldas bojevikkude tulekut suht lähedale lennuväljast, mis omakorda tekitab küsimuse, et miks maandatakse lennukeid lennuväljal, mille minimaalnegi kaitstus lähiümbruses ei ole tagatud.

Me võime muidugi rääkida, et tegemist on bojevikkude poolt ümberpiiratud lennuväljaga ja tegemist oli n.ö. piiramisrõngasse lennukite saatmise operatsiooniga, millega kaasnevadki teatud riskid elik sõjas juhtub kõike kuna sõda ongi üks ebaturvaline tegevus :|
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

võhik kirjutas:Kas keegi asjatundja oskaks valgustada - kui laialdane ala peaks lennuvälja ümber olema lennuvälja meeste käes, et igasugu iglad (mis iganes), ei ohustaks maanduvaid-tõusvaid lennukeid?
5-6 km.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline