Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
trafomees
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas trafomees »

Kui mingi meeskond oleks minemas Ukraina poole, siis võite juba minu nime kirja panna.
laikar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas laikar »

Pildikesi eluolust Slovjanskis. Elu läheb edasi.
http://censor.net.ua/photo_news/290522/ ... na_vokzale
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

lagrange kirjutas:Mitte keegi pole Ukrainale saatnud p22stemeeskondi, meeskondi p6genikelaagrite pysti panemiseks, mis me siin s6jalisest abist r22gime. Gruusia kriisi ajal suudeti kyll hunnik Eestlasi kiiresti Gruusiasse saada humanitaarabi n2itlema. Miks nyyd keegi ei aita? Paneme ise meeskonna kokku? Seljakottide asemel oleks humanitaarmissioon inimeste aitamiseks ehk suurema v22rtusega: hea propa Eestile, EU-le ja Ukraina pyydlustele selles suunas ning vabastaks UKR k2ed bandiitidega tegelemiseks.
Hakka aga ise kodanikualgatuse korras humanitaarmissiooni koostamisega pihta. Nii nagu oskust aidata on.
Ega ainult jutuajamisest tolku pole.

http://www.supportukraine.ee
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kindlasti mitte aga hobuse kodustamine tegi ajaloo kulus uue põõrde,mis viis Euraasia mandri dominansile ning olemasolevate indiaanlaste riikide ja hõimude alistamiseni.Selline see paradoks.Ma ei taha halvustada indiaanlasi,lihtsalt mingi asi ajaloos muudab rahvaste ja riikide ajalugu oluliselt.
Näiteks võtame uuemast ajast interneti,seegi külma sõja vili,mis oli algselt planeeritud ainult sõjaliseks otstarbeks,nimelt väejuhatuse ja üksuste vaheliseks kommunikatsiooniks.Või võtame GPS ja selle analoogid,GPS oli alguseski praktiliselt mõeldud ainult sõjaliseks kasutamiseks.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

Kusjuures, tõe huvides.

Mul on vene foorumitest ammusest ajast vene tuttavad ohvitserid, just motorlaskevägedest. Küsisin - mis need arvavad vene paberitega Gradist ning MANPADi kastidest, mida Ukrainlaste kätte jäid.

Pilt

A: это ебаный фейк. Левая бумажка! Без печати, с подписью левой рукой какого то прапорщика. Там со всем другие документы должны быть.
B: а ты этот стыд видел из "Града" с печатью?! Там где печати старого образца, которые во всех в/ч еще в 2005 году забрали?!

T-64 mida veeti Taganrogi tänavatel, on teistsuguse dünaamilise kaitsega (B, mitte BM)
Viimati muutis denis23, 18 Juun, 2014 22:30, muudetud 1 kord kokku.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

denis23 kirjutas:Kusjuures, tõe huvides.

Mul on vene foorumitest ammusest ajast vene tuttavad ohvitserid, just motorlaskevägedest. Küsisin - mis need arvavad vene paberitega Gradist ning MANPADi kastidest, mida Ukrainlaste kätte jäid.
Andeks, palun, - KELLE tõe huvides siis :?:

Mix sa arvad, et kedagi siin veenab sinu "ammusest ajast tuttavad ohvitserid, just motolaskevägedest" - see on täpselt niisama veenev, kui edgari jutt janatoomi suurepärasest sobivusest Eesti esindamiseks Europarlamendis :lol: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Mind veenab. Aga nojah. Mulle jälle Ukraina tänane, eilne ja arvatavasti ka homne keskvõim absoluutselt ei sümpatiseeri. Samas, mulle ei meeldi Venemaa keskvõim ka. Näedsa ma ei olegi kellegi poolt. Selge. Reetur! Maha lasta! Ikka peab kellegi poolt olema! Nojah, ma olen siis tsiviilisikute poolt. Samas, Borja proovige mitte poolt valida mõnikord, võtab pinged maha, umbes samuti nagu siis kui saad baaris käia ilma, et peaksid kõiki ilusiad naisi nillima.

Aga jah. Ju need masinad üle piiri tulid. Aga mitte sedasi ja selliselt nagu presenteeritakse. Ukraina pool paneb samamoodi spindoktorlust nagu vastaspool, eriti kui hakkavad tekkima ebameeldivaid küsimused ebaproportsionaalselt suurte kaotuste kohta mõnes situatsioonis.
Viimati muutis Yks, 18 Juun, 2014 22:38, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Ei peagi veenma. Lihtsalt see on huvitav arvamus.

Ja minule tundub, et motorlaskurbrigaadi ohvitseri arvamus eravestluses kaalub sada tuhat oletust siin foorumis.
Ta on neid MANPADe vähemalt reaalelus näinud.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

venemaa seda sõda Krimmi äravõtmisega alustas, venemaa pole teinud ühtegi sammu, et seda leevendada (noh, ega ma tegelt ei ootagi seda venemaa poolt) ja ainus mida meie naabriks olev venemaa nimeline terroriorganisatsioon teeb, on pinge kruvimine ning hirmu ja ebastabiilsuse eksportimine. See, kas see grad, T-64 või kasvõi pomme alla viskav Hindenburg on tulnud venemaalt, Krimmist või on ta ka ukrainlaste enda korraldatud etendus, ei olegi praegu enam üldsegi mitte määrav.
On täiesti selge, et lähiajal ja kardetavasti ka kaugemas tulevikus on meie idanaaber meie jaoks oht number 1 ning meie peame omalt poolt tegema kõik, et kui ta meile või mõnele meie liitlasele kallale tuleb, siis läheks neid terroriste võimalikult palju loojakarja.

Kui tiblastan oleks tahtnud pingeid leevendada ja rahulikult edasi elada, siis ei oleks ta võtnud ära Krimmi. Poleks ta Krimmi ära võtnud, poleks mingeid Donbassstani moodustusi elu sees tekkinud. Aga et pingeid edasi kruvida on ikka kogu aeg asja hullemaks tehtud. Oleks Ukrainal Venemaa asemel naabriks mõni Riik, siis praegu ei sureks kümned ja sajad noored mehed mingite Putini või ta sõprade ambitsioonide pärast. Sadades või tuhandetes peredes oleks lein olemata, kui poleks terroristlikku venemaad.
Ja selleks, et meie maailmanurgas võiks ehk kunagi rahu tulla, loodan ma, et seni mahalöödud terroristidele tuleb veel väga palju sama saatusega kaabakaid juurde.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Yks kirjutas:Mind veenab. Aga nojah. Mulle jälle Ukraina tänane, eilne ja arvatavasti ka homne keskvõim absoluutselt ei sümpatiseeri. Samas, mulle ei meeldi Venemaa keskvõim ka. Näedsa ma ei olegi kellegi poolt. Selge. Reetur! Maha lasta! Ikka peab kellegi poolt olema! Nojah, ma olen siis tsiviilisikute poolt. Samas, Borja proovige mitte poolt valida mõnikord, võtab pinged maha, umbes samuti nagu siis kui saad baaris käia ilma, et peaksid kõiki ilusiad naisi nillima.
Siis on teid ju kaks - sina ja denis :mrgreen:

Samas teed jälle (ilmselt) oma vana vea - nimelt soovitad asju seal, kus sinu soovitust pole keegi küsinud. Aga (nagu siin eespool juba lugeda oli) liigne soovitav targutamine erinevates portaalides ongi vist sinu puudus..
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Mind ei veena.

Mina arvan et ukrainlased on niivõrd saamatud, et sellisel tasemel feiki tegemine (Grad on muu hulgas totaalselt õige värvikombinatsiooniga ning ka 18 brigaadi logo on kergelt näha) ei ole neile jõukohane.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

denis23 kirjutas:Kusjuures, tõe huvides.

A: это ебаный фейк. Левая бумажка! Без печати, с подписью левой рукой какого то прапорщика. Там со всем другие документы должны быть.
B: а ты этот стыд видел из "Града" с печатью?! Там где печати старого образца, которые во всех в/ч еще в 2005 году забрали?!

T-64 mida veeti Taganrogi tänavatel, on teistsuguse dünaamilise kaitsega (B, mitte BM)
Kes seda venelaste paberimajandust täpselt teab. Võimalik, et olid kahed paberid - pildil nähtavad, mis olidki mõeldud vajadusel mahajätmiseks ja siis need teised e. õiged, mis tulid igal juhul (tehnika mahajätmise ja põgenemise korral) kaasa võtta või äärmisel juhul hävitada.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Borja kirjutas:
pagan kirjutas:Andke andeks, aga Eesti infoportaalide kommentaariumites on juba pikalt tegutsenud üks kasutaja nimega "1.". Vahel kutsuti teda hellitavalt Pervõiks.
Ja see Pervõi siis hommikust õhtuni rääkis seal eestlastele igasugu demoraliseerivat jama stiilis "Harjuge teadmisega.." Mul on tunne, et siin on mingi seos...
Yks kirjutas:

...harjuge mõttega, et ukrainalsed on selleks korraks kaotanud. Vaatamata vastastele tekitatud laipade mägedele ja väidetavale Putini ülemängimisele.
Nu-nu... hakkab nagu pilti looma jah :roll: :lol: :lol:

Kui see nüüd SEE "Pervõi" on, siis on tegu ühe õnnetu majanduspõgenikust venelasega Soomes, kes eesti keele peris kenasti selgeks saanud. Et Soomes resideerub, seda on ta ise tunnistanud, aga et eesti keel emakeeleks pole, sellest saab sotti mõnest mõttelõngast harutades. Sest mõnda asju pannakse venekeelses lauses tükkis teisiti kokku kui eesti keeles. Sama ajulagedaid kommentaare kirjutab muideks ka keegi "kuues". Tea, kas see on palgalehel olev järjenummõr... :dont_know:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Ükskord ma vaidlesin Postimehe kommentaariumis kodanikuga,kes kirjutas ka väga vale konstruktsiooniga eesti keelt.Ja loomulikult need yyyyyyyyyy ja xxxxxxxxxxxxxxxxx ja 22222222 tähtede asemel nagu õ,ö.Lause kombinatsioon ka selline,noh ebakorrapärane.Soovitasin tal keelekursustele minna või hoopis parema tõlkeprogrammi seal Moskvas luua:))))))))
trs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas trs »

lol@võit. Kes võitis, mida võitis ja keda võitis Krimmis ja Ukrainas? Kas seda kõlbab leivale määrida või lastele kooli kaasa anda? Ühe seltskonna isiklike ambitsioonide teostamine 140 miljoni lambapea kulul :wall:
Hetkel Ida-Ukrainas toimuv ja Krimmis ning Gruusias toimunu pole ükski seotud piirkonna elanike heaolu või arvamusega. Kaotavad ikkagi piirkondade elanikud. Nii oma kodud, kui tuleviku. Palju õnne. Rossiiija-rossiiija tegelased on poole aasta pärast kadunud ning jääbki ainult "võit". Aga elu peab piisavalt vilets olema, et poleks aega mõtelda, kes siis ikkagi võitis...
Antud hetkel on terroristide eesmärk siiski destabiliseerida ja lõhkuda. Kuni madin käib suhteliselt piiratud regioonides ning peamised kaotajad on kohalikud elanikud(kes on võitjad?), on ka terroristide eesmärk täitmata. Üldiselt on ATO puhul tegemist aga ikkagi huumoriga Ukrainlaste kulul. Süüdi pole Janukovitsi ainuisikuliselt, neid riigivarguste harrastajaid on seal hulgim teisigi. Pigem on see lihtsalt üks vägagi tore raamatunäide korruptsiooni ohtlikkusest ehk ahnus ja laiskus asendavad täitsa hästi patriotismi ja eneseuhkust. Eks reetmise ja lolluse vahekord erinevate fiaskode puhul selgub kunagi tulevikus, aga selge on see, et väga palju inimesi läheb trellide taha enne Euroopaks saamist.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist