Mis Ukrainas toimub? vol.2

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Lemet
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2

Postitus Postitas Lemet »

Pildil olev lennumasin pole siiski mitte endine sihtmärk, vaid juba loodud luuremasinaks. Vene keeles- Тип: Тактический разведывательный БПЛА.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Mis nagu selgub on täiesti kasutusel, eksisteerivad variandid BP2 ja BP3.

383.üksikus distantsilt piloteeritavates lennuvahendite polgus (Starokonstantinov) on BP-3'd
ja 379. (Hmelinskii) ning 4. (Dashev) üksikutes polkudes BP-2'd

Andmed väidetavalt seisuga 1.05.2014
_Slava_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _Slava_ »

denis23 kirjutas:To Lemet:

Lisaks, minule hakkab tundma, et eestikeelses infoväljas olemine pigem võõrandab venekeelseid inimesi, kui integreerib neid. Sellest võib pikalt rääkida, aga see pole siin teema. Ehk siis naljaga pooleks, ilmselt, minu sümpaatiad ja antipaatiad UA sündmustes on väljakujunenud mitte 1Kanali ja Kiseljovi propaganda kaudu (mida ma ei vaata), vaid MILITAAR.NET "Mis Ukrainas toimub? vol.1 ja 2" lugemisest. No ja kõike muud - a la Delfi jne.

D.
Aga sa kujuta ette palju võõrandam Eestlaseid venelastest, vene keelest arusaamine?Näiteks,sinu sõnad: ...1Kanali ja Kiseljovi propaganda ... kui seda korra vaatad , siis hakkab tõsiselt halb...
Enamus venekeelseid sellest elab. neil ei ole muid info kanaleid!

Naine mul venelane, pärit Ukrainast, ...hullud kodusõjad(((
Täna tuli ämm külla, hakkas jutustama, kuidas tema vaatab iga päev uudiseid ja seal räägitakse kuidas ukrainlase müüvad pileteid ameeriklastele, et osaleda safaris ja tappa inimesi!?

Tõusin püsti ja jalutasin eemale)....eemalt kuulsin kuda naine oma emale ütlest:Ära seda teemat puuduta)

Ja Deniss, äkki Sina oskad seletada mille nimel nad seal sõdivad?(olevat sul seal sõber)
Vabaduse? (varem olid nad orjuses?)
Maa eest? (see et nad seal sündisid ei tähenda veel et see on nende maa!)
Mis seal veel on?
Jääb üle: RAHA, MAAVARAD ja ajupestus?

Kogu oma 33 eluaasta jooksul olen olnud vahelüli, enda tuttavate, eestlaste ja venelaste vahel. kus juures isegi pronksjunni teisaldamise(siis ta ei olnud pronksjunn) olin selle poolt. et oleks võinud peale 9 maid ära viia.
Sellist asja nagu teevad vene pooldajad ukrainas , ei oska seletada(
Äkki sa aitad?
Kuna nimi "Slava Ukraina" oli hõivatud juba aastal 2014, siis olen lihtsalt Slava
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

_Slava_ kirjutas: Täna tuli ämm külla, hakkas jutustama, kuidas tema vaatab iga päev uudiseid ja seal räägitakse kuidas ukrainlase müüvad pileteid ameeriklastele, et osaleda safaris ja tappa inimesi!?
Millistes uudistes seda räägiti? Konkreetset allikat paluks!
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
_Slava_
Liige
Kontakt:

Manurhin kirjutas:
_Slava_ kirjutas: Täna tuli ämm külla, hakkas jutustama, kuidas tema vaatab iga päev uudiseid ja seal räägitakse kuidas ukrainlase müüvad pileteid ameeriklastele, et osaleda safaris ja tappa inimesi!?
Ma ei hakkand temale seda küsimust esitama. Elu on armsam)
...Tõusin püsti ja jalutasin eemale)...
need olid tal viimased uudised) HZ kus kohast)
Kuna nimi "Slava Ukraina" oli hõivatud juba aastal 2014, siis olen lihtsalt Slava
_Slava_
Liige
Kontakt:

Venelasele eestis, ei tee kuidagi selgeks, et venemaa käitub valesti!
võib-olla ainult erand juhtum.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Iseenesest ma väga ei imestagi, kui mõni Vene telekanal või raadiojaam mingeid taolisi uudiseid genereerib. Ameeriklased maksavad raha, et Ukrainas inimjahti pidada... Nojah. Mitusada Hollandi ja Austraalia uurijat tulevad MH17 katastroofipaika uurima. Kes need hollandlased ja aussid muud ikka on kui ühed parajad ameeriklased, eksole. Relvad ka veel kaasas? Selge see, et ikka selleks, et kedagi maha tappa. Ja ega's ukrainlased neid ju ometigi tasuta sinna ringi kolama ei lubanud? Kui keegi sellist teooriat tõsimeeli uskuma peaks, siis ausõna, ma isegi mitte ei vihastaks selle inimese peale vaid tunneksin talle hoopis kaasa.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
_Slava_
Liige
Kontakt:

Manurhin kirjutas:....ma isegi mitte ei vihastaks selle inimese peale vaid tunneksin talle hoopis kaasa....
(praegu jälle kodusõda) Naine väidab pisar silmil, et Venemaa ei ole kunagi olnud agressor. Vaid ainult vabastaja!
Vot niimoodi!
Ja kui ma ei suuda siin oma naist ümber veenda, siis kuidas, venelasi ümber veenda? seal hulgas kuld_sepikut.
ants431
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ants431 »

Otto K kirjutas:Kui palju maksab sõjatehnika tankimine Ukrainale? Mõned arvud.

http://inforesist.org/vo-skolko-ukraine ... j-texniki/

Mi-24 - 25000 grivnat (ca 1500 eur) üks paagitäis ja lennata saab 3 tundi.
Su-25 - 41000 grivnat (ca 2400 eur) üks paagitäis
Jne.
Miks kirjutasid "Ukrainale"? Sõja pidamine on kõigile osalistele kallis lõbu.
Kas vene poolele maksab sõdimine ja paagitäis kütust vähem? Kui palju peab maksma otsest palka palgasõduritele? Kui palju maksab üks BUK- lask?
Kui Ukraina saab ennast kaitsta ainult 1% sõjamaksu abil siis on see nii imevähe, et pole usutav. Vene pool kulutab sõjaväele üle 10 % riigi eelarvest kindlasti.
ants431
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ants431 »

_Slava_ kirjutas:
Manurhin kirjutas:
Ma ei hakkand temale seda küsimust esitama. Elu on armsam)
...Tõusin püsti ja jalutasin eemale)...
need olid tal viimased uudised) HZ kus kohast)
Õpi ometi viisakust oma kalli ämma vasu! Kas oleks raske olnud teeselda huvi, uskumist ja küsida, et kuidas ta seda safari lugu teab! Pisike ports kahtlust oleks pidanud olema, siis oleks ämm täpselt ära seletanud kus kohalt sellise uudise kuulis.
Minu kogemuste järgi selliseid äärmuslikud "uudised" tekkivad vahel iseenesest kui naised saunas või mehed pudeli juures õhinaga asja arutavad ja kui uskujaid leidub .
võhik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võhik »

ants431 kirjutas:Manurhin kirjutas:
_Slava_ kirjutas:
Täna tuli ämm külla, hakkas jutustama, kuidas tema vaatab iga päev uudiseid ja seal räägitakse kuidas ukrainlase müüvad pileteid ameeriklastele, et osaleda safaris ja tappa inimesi!?

Aga palun - piletite müük turistidele täitsa olemas:

Экстремальный туризм: экскурсии в зону АТО

http://nedelya-ua.com/articles/ekstrema ... v-zonu-ato

Tõsi küll - turistidele otsest sõjategevust ei pakuta - rääkimata osalemisest. 2 tundi maksab 89 eurot, kuskil vabastatud alal - korjad hülsse, räägid inimestega, vaatad purustusi jne. Pidi ka otseselt lahingutegevuse ligidal trip olma - oletan - et too siis maksab 710 eurot. Ja et välismaalastel pidi huvi olema.

Nojah - mingi päev tagasi lugesin minagi sellise uudise pealkirja, siis uudist ise ei lugenud (ohh seda infoküllust - kõike ei jõua), aga minusugune mitte pahatahtlik inimene arvas küll pealkirja järgi, et näidatakse varemeid jne.

Naised turul ja mehed õllekas, foorum jne - saabub keegi "informeeritud tegelane" seltskonda - kas siis pahatahtlikult moonutab uudist või moondub see ise rahva seas - nagu ikka toimub suust-suhu uudiste moondumine.
Manused
1ekskurs2.jpg
1ekskurs2.jpg (60.91 KiB) Vaadatud 4437 korda
aest
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aest »

Mida nendest venelastest ja nende kanaleist kiruda. Alles eile teatas üks lugupeetud keskerakondlane Kesknädala kommentaariumis et NATO pommitavat fosforpommidega Ida Ukrainat ning järgmised olevat tõenäoliselt meie. Eelmisesl nädalal pajatati sealsamas et Kiievi banderalased olla kolmeaastase poisikese risti lõõnud ning üleeelmisel: Odessa kaikamehed tapvat ja söövat rituaalsel otstarbel inimesi. Kui juba eestikeelses meedias, õigemini küll kommentaariumeis säherdune pask levib, mida siis veel venekeelseistki tahta.
susi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas susi »

ants431 kirjutas: Kas oleks raske olnud teeselda huvi, uskumist ja küsida, et kuidas ta seda safari lugu teab! Pisike ports kahtlust oleks pidanud olema, siis oleks ämm täpselt ära seletanud kus kohalt sellise uudise kuulis.
Minu kogemuste järgi selliseid äärmuslikud "uudised" tekkivad vahel iseenesest kui naised saunas või mehed pudeli juures õhinaga asja arutavad ja kui uskujaid leidub .
Mina nägin seda safari artiklit Rusvesnas. Pealkirjas räägiti minu mälu järgi eurooplastest, mitte ameeriklastest. Ei viitsinud lugeda. Aga ma arvan , et kellel soovi, see leiab selle artikli üles.
aht0
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aht0 »

_Slava_ kirjutas:
Manurhin kirjutas:....ma isegi mitte ei vihastaks selle inimese peale vaid tunneksin talle hoopis kaasa....
(praegu jälle kodusõda) Naine väidab pisar silmil, et Venemaa ei ole kunagi olnud agressor. Vaid ainult vabastaja!
Vot niimoodi!
Ja kui ma ei suuda siin oma naist ümber veenda, siis kuidas, venelasi ümber veenda? seal hulgas kuld_sepikut.
Teisest vaatenurgast. Mul ka naine venelanna. Rahvuslikke teemasid me ei puutu.

Käis eestikeelses lasteaias, eesti keel täiesti aktsendivaba.Vanematega ja vanavanemaga räägib vene keeles, st. kodune keel oli vene keel. Mul oli kuradi häbi, kui esmakordselt teda enda vanematekoju viies, mu ema hakkas üks ilus moment suure hurraaga uudiseid kommenteerima ja venelasi maapõhja kiruma. Pidin talle veel 3(!) korda järgnevatel kordadel ütlema et ta ei ole eestlane, vaata ette mida suust välja ajad - see ei ole viisakas. Pärast naine ütles, et see on okei, ta puutub sellise suhtumisega eestlaste keskel pidevalt kokku. Ja et ta oma ema on ideeline "mardikas", Georgi lindid autos, suur NSVLi-igatsus jne jne, siis sõdib ka ta OMA emaga pidevalt, sest tüdruk ei mõtle päris "õigesti". Mul igatahes kadus peale seda jutuajamist viimanegi soov kuidagi temaga rahvusteemasid arutada. Vahel on pea liiva alla matmine ainus mõeldav variant, ta on niikuinii nagu kahe tule vahel.
Viimati muutis aht0, 03 Aug, 2014 7:53, muudetud 1 kord kokku.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Aga Piiteri seltsimehed on meil sellised printsipiaalsed:

https://twitter.com/twchernov/status/495798421312110593

:)
Dona nobis pacem!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist