Mis Ukrainas toimub? vol.2
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2
Mis sellel Paet poisil ikka öelda on :" venemaa peab lõpetama Ukraina siseasjadesse sekkumise ja sõjalise aksiooni lõpetama"
Pole eestil midagi väga anda ka, peale paari ohvitseri nõustamiseks.
Pole eestil midagi väga anda ka, peale paari ohvitseri nõustamiseks.
Talvevormid ning saapad on ka abi mis on vajalik Ukraina sõjaväele, vähemalt vaadeldes neid videoid. Paljudel on lihtsad kingad või tossud, puudu on ka kiivrid. Side tundub,et on. Militaarvõhik kirjutab aga eks militaareksperdid annavad oma hinnangu minu jutule.
Täiesti uskumatu, kui palju peab üks rahvas kannatama mingi sibulakunni märgade unede pärast. Mis ime see küll peaks olema , et saaks piiri pidama?
Ei tea kas Putinit võlub augustikuine numbrimaagia? 14.08.14
Igastahes ahelreaktsioon on käivitunud ja kogub ainult tuure.
Mul on tunne, et Ukrainas saabub varsti hetk kus me ei saa kõrvale jääda.
(1939 septembris litsuti 3 nädalaga Poola laiaks ja kuu aega hiljem kirjutasime me vaatepildi mõjul ning ähvardustega silmitsi jäädes nohisedes igasugustele paberitele alla.)
Mul on isiklikult ammu kahtlus, et Putin kasutab neid miljardeid (mille varastamist tema kamariljale pahaks pannakse) relvastumiseks või muuks ebameeldivaks.
(1939 septembris litsuti 3 nädalaga Poola laiaks ja kuu aega hiljem kirjutasime me vaatepildi mõjul ning ähvardustega silmitsi jäädes nohisedes igasugustele paberitele alla.)
Mul on isiklikult ammu kahtlus, et Putin kasutab neid miljardeid (mille varastamist tema kamariljale pahaks pannakse) relvastumiseks või muuks ebameeldivaks.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
-
- Liige
Siin on muidugi tõesti võimalus, et praegu jäädi lihtsalt kahele autoriteetsele Lääne ajakirjanikule vahele. Muidu on selline asi seal kandis aga juba mõnda aega business as usual ning tegemist pole veel ulatusliku invasiooniga. Nii arvavad ka need ajakirjanikud ise.
Dona nobis pacem!
Ilma paanikata, ukrainalased ise ei paanitse, neid on 40 miljonitpagan kirjutas:Ei tea kas Putinit võlub augustikuine numbrimaagia? 14.08.14
Ei saa Venemaa endale lisaks UKR 40 miljonit elanikku, kust endale kahuriliha sõjaväkke saada.

Mis kasu on nende "autoriteetsete" ajakirjanike twitterisäutsudest? Kas tõesti polnud neil võimalust videosalvestuseks või vähemalt pildistamiseks? Krt, venelased uhavad kolonnide kaupa Ukrainasse sisse ja muul maailmal pole mingit võimalust seda fakti kinnitada? See pole lihtsalt võimalik, 100% on nii sateliidifotod kui ka muud tõestused olemas, millegipärast neid lihtsalt ei avaldata ja pigistatakse silm kinni.Martin Peeter kirjutas:Siin on muidugi tõesti võimalus, et praegu jäädi lihtsalt kahele autoriteetsele Lääne ajakirjanikule vahele.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Saabastest sügiseks/talveks Samelini mudel 734-111-100.kibek2si kirjutas:Talvevormid ning saapad on ka abi mis on vajalik Ukraina sõjaväele, vähemalt vaadeldes neid videoid. Paljudel on lihtsad kingad või tossud, puudu on ka kiivrid. Side tundub,et on. Militaarvõhik kirjutab aga eks militaareksperdid annavad oma hinnangu minu jutule.
http://www.samelin.ee/sojavaesaabas-mudel-734-111-100/
Mida fakt muudab ?Troll kirjutas:Mis kasu on nende "autoriteetsete" ajakirjanike twitterisäutsudest? Kas tõesti polnud neil võimalust videosalvestuseks või vähemalt pildistamiseks? Krt, venelased uhavad kolonnide kaupa Ukrainasse sisse ja muul maailmal pole mingit võimalust seda fakti kinnitada? See pole lihtsalt võimalik, 100% on nii sateliidifotod kui ka muud tõestused olemas, millegipärast neid lihtsalt ei avaldata ja pigistatakse silm kinni.Martin Peeter kirjutas:Siin on muidugi tõesti võimalus, et praegu jäädi lihtsalt kahele autoriteetsele Lääne ajakirjanikule vahele.
Tuleb ukrainlastele reaalset abi anda
Viimati muutis kuido20, 14 Aug, 2014 22:43, muudetud 1 kord kokku.
40 milj + 1? Kas Sa kujutasid seda ette nii?kuido20 kirjutas:Tuleb ukrainlastele appi sõdima minna.
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
krt on alles hinnad saabastel..kuido20 kirjutas:Saabastest sügiseks/talveks Samelini mudel 734-111-100.kibek2si kirjutas:Talvevormid ning saapad on ka abi mis on vajalik Ukraina sõjaväele, vähemalt vaadeldes neid videoid. Paljudel on lihtsad kingad või tossud, puudu on ka kiivrid. Side tundub,et on. Militaarvõhik kirjutab aga eks militaareksperdid annavad oma hinnangu minu jutule.
http://www.samelin.ee/sojavaesaabas-mudel-734-111-100/
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Poola kallal oli siis kaks pooletoobist diktaatorit. Nüüd on üks kelle sõjajõud pole ligilähedanegi Hitleri omale.pagan kirjutas:Ei tea kas Putinit võlub augustikuine numbrimaagia? 14.08.14
Elame näeme. Oligi liiga igav viimane kümnend;)
-
- Liige
- Kontakt:
Kindlasti on venelastel vaba juurdepääs Luganski suunal,seal piir pikalt separatistide käes ja vaba liikumine.
Nagu arvasin pressivad nad sealt üle aga seekord jäid briti ajakirjaniku silma ette,too nimelt nägi koos "humanitaarabiga" ka sõjatehnikat.
Jääme ootama,kuidas sealsest kolonni osast eraldatakse paar masinat ja hakatakse piiriäärsetele inimestele kruupe jagama.
Küsimus selles,milline tehnika sealtkandist üle tuli ja kas see suudab Donetski langemist ära hoida.
Nagu arvasin pressivad nad sealt üle aga seekord jäid briti ajakirjaniku silma ette,too nimelt nägi koos "humanitaarabiga" ka sõjatehnikat.
Jääme ootama,kuidas sealsest kolonni osast eraldatakse paar masinat ja hakatakse piiriäärsetele inimestele kruupe jagama.
Küsimus selles,milline tehnika sealtkandist üle tuli ja kas see suudab Donetski langemist ära hoida.
Ukraina Uspenka piiripunkt (mis ei asu otseses sõjatsoonis) läks täiesti juhuslikult põlema ja midagi seal lõhkes
https://twitter.com/Truth_Seeker_11/sta ... 6311904257
9 ühikut tehnikat suundus täna Donetskisse. Torez`e kandis märgati.
https://twitter.com/21brklyn/status/500 ... 66/photo/1

https://twitter.com/Truth_Seeker_11/sta ... 6311904257
9 ühikut tehnikat suundus täna Donetskisse. Torez`e kandis märgati.
https://twitter.com/21brklyn/status/500 ... 66/photo/1
-
- Liige
- Kontakt:
Üle oli siis tulnud veoautod(pakun,et laskemoon),BTR-id(vahest koos separatistidega?) ja suurtükke.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline