Vat mina aru ei saa. Ja siis poiskesest peaministrimoodi asi jaurab mingi marginaalse Tallinna TV kallal mis on täielik pseudoprobleem!!! Võiks isegi öelda, et peaministrimoodi asi oli "diipli gonsöönd" sellest Tallinna TV-st
See RusDelfi on sadu kordi hullem. Pluss sinna juurde muidugi vene Postimees.
Ma ei mõista neid poliitikuteks nimetavaid asju.
EDITvol 1
Sepad teatavad, et andisd korraliku kahuritulelöögi U vägede pihta. Amrosiivkast läänes.
Артиллерия Вооруженных Сил ДНР нанесла сокрушительный удар по позициям украинских боевиков в районе Кутейниково.
See on ca 20 km piirist. Ma söön enda mütsi ära kui see oli Dombastani kahurvägi. Just eile tulistati seal kandis Ukraina Uspenka piiripunkti kust U piirivalvurid lahkusid.
100% venemaalt tulev kaudtuli. Ja see liigub kindlal sammul sealt Marynivkast edela suunas, hävitades U vägesid...
EDIT vol 2 (25 min hiljem)
No mis sa oskad kosta või kuhu pista...
Nüüd ründavad sepad juba Uspenka piiripunkti.
Ополченцы наступают на позиции украинских войск под селом Успенка. Село находится вблизи границы с Россией и пунктом пропуска "Матвеев Курган". В случае успеха действий ополченцев в окружении окажется значительная группа украинских войск. На Украинском КПП Успенка ,вчера в районе 10 часов вечера не наблюдалось никого,шлагбаумы подняты вверх и полное отсутствие людей .Пустой пост
Ma söön enda teise ja viimase mütsi ära kui jällegi ei rünnata venemaa poolelt.