Mis Ukrainas toimub? vol.2
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.2
LKF Peetrilt taas tunnustust väärt komment.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Need kohad on õige nimega Малоіванівка aka Малоивановка ja Adrianopil' aka Адрианополь:Fucs kirjutas:Ei näita jah krt.kuido20 kirjutas: Малая Ивановка и Андриановка Google maps ei näita.
Äkki see "Іванівка (Антрацитівський район)"![]()
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0% ... E%D0%BD%29
Neid Ivanovkaid on seal UKR nagu kärbseid, aga Мала Іванівка on tundub ainult üks ja see asub hoopis Tšerkassi oblastis.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0% ... 0%BA%D0%B0
Андриановка kohta ei oska miskit oletada.
https://maps.google.ee/maps?client=oper ... CHIQ8gEwCg
Intervjuu Girkini/Strelkovi abiga.
http://novayagazeta.livejournal.com/2164981.html— Но в России, куда вы так стремитесь, все еще хуже.
— В России тоже начнется перестройка системы, вот увидите. У нас, в Новороссии, начнется, продолжится в России. Страна на переломном этапе, она разворачивается в падении к выходу.
— Это как?
— Это так — до этого она падала-падала, а теперь разворачивается. Возможно, Новороссия подтолкнет ее к лучшему и в России тоже будет прогресс для всех. Мы так думаем, надеемся.
— В 30-х годах тоже говорили о прогрессе для всех — и сколько в итоге было жертв.
— Плохо разве? Постреляли преступников — это плохо? Я их тоже хочу стрелять.
— Преступников постреляли?
— А вы хотите сказать нет? Не было там преступников?
— Пострадали сотни тысяч ни в чем не виновных, разве нет?
— Откуда вы знаете? Кто это сказал?
— Почитайте гулаговские «книги памяти».
— Солженицын — это тоже своего рода правда. Но этот критерий — «ничто не стоит слезинки ребенка» — нам не подходит. Целые государства рушились из-за этой слезинки… Так что я оправдываю репрессии, потому что была достигнута цель, а следующие поколения получили замечательный результат.
Конечно, плохо, что погибали невиновные. Но в тех условиях, в которых страна была в 1937 году, другого варианта не было — только полное уничтожение страны врагами. То же самое и сейчас, нам надо выиграть войну — или нас уничтожат.
— Выиграете, а потом снова начнете репрессии?
— Коллективные цели должны превалировать над личными, вот и все. Ресурс конечен, земли мало. И некоторые цивилизации решили, что их цивилизации важнее и лучше других, и начали уничтожать их и захватывать ресурсы. Как в Африке, из которой сделали четвертый мир, падающий в пропасть, и никто ему не хочет помогать, и никогда не поможет.
Sehr Gut, Altseevsk - Pervomaisk grupeeringut lõigataksesalusoft kirjutas:Need kohad on õige nimega Малоіванівка aka Малоивановка ja Adrianopil' aka Адрианополь:Fucs kirjutas:kuido20 kirjutas: Малая Ивановка и Андриановка Google maps ei näita.
T1319 maantee (Ivanivka - Perevalsk) enda kätte ja siis läheb venelastel sealkandis putkupanemisega kiireks
Lavrov nüüd seletamas, miks on venel vaja piiri äärde niipalju tehnikat kokku vedada.
Lühidalt, kuna Ukraina pool käib sõda, siis on see vene poolne enese julgeoleku kindlustamine.
http://112.ua/glavnye-novosti/voyska-na ... 03137.html
Seda retoorikat, mida kasutatakse siin või natuke varem Kuriilide puhul, et oma ter. võime vägesid liigutada kuhu vaja ja kui palju vaja võiksime ka kasutada kui keegi jälle erutub siin NATO õppustest ja muust sellisest.
Videosid vene vägede kolonnidest
https://www.youtube.com/watch?v=AJ0zkCV44Z0#t=235
https://www.youtube.com/watch?v=9aM-RUb71zE
Lühidalt, kuna Ukraina pool käib sõda, siis on see vene poolne enese julgeoleku kindlustamine.
http://112.ua/glavnye-novosti/voyska-na ... 03137.html
Seda retoorikat, mida kasutatakse siin või natuke varem Kuriilide puhul, et oma ter. võime vägesid liigutada kuhu vaja ja kui palju vaja võiksime ka kasutada kui keegi jälle erutub siin NATO õppustest ja muust sellisest.
Videosid vene vägede kolonnidest
https://www.youtube.com/watch?v=AJ0zkCV44Z0#t=235
https://www.youtube.com/watch?v=9aM-RUb71zE
Ukrainlased enda arvates ägedad BTR-id valmis meisterdanud.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... cgmM#t=334
Huvitav, kas mõni neist on armeele ka antud?
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... cgmM#t=334
Huvitav, kas mõni neist on armeele ka antud?
Need peaks ju olema need masinad, mis Tai armeele maha müüdi ja nüüd enda tarbimisele võeti.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Sepad väidavad, et Novosvitlovkast on U väed välja löödud.
Kui sild on puru, on ka selle humanitaarkolonni Luganskisse pääsemine pehmelt öeldes raskendatud.
Täiendavalt teatavd sepad, et Jasinuvatajas olla U väed hommikul rünnanud aga sepad tegid kontra ja nüüd on see asula sepade käes.
Samas väidavad nad ka seda, et seal läheduses lasid nende enda (sepade) suurtükid õhku raudbetoon silla.11-44, Сообщение от луганского волонтера А. Смирнова,
"Новосветловку освободили от "Правого сектора". Мирные жители больше не погибают".
Siin on muidugi olulised vastuolud. Teadaolevalt ei olnud Novosvitlovkas Parem Sektori võitlejaid. Ja miks peaksid sepad laskma õhku silla... mis asub tegelikult Novosvitlovkast lõunas, Lugansk - Krasnodon maanteel. Sild lastakse õhku ikka selleks, et peatada vaenlase (U vägede) edasitungi.11-43, Артиллерией резерва Армии Юго-Востока в районе Новосветловки уничтожено 6 танков и БМП, разрушен железобетонный мост через реку Луганчик.
Kui sild on puru, on ka selle humanitaarkolonni Luganskisse pääsemine pehmelt öeldes raskendatud.
Täiendavalt teatavd sepad, et Jasinuvatajas olla U väed hommikul rünnanud aga sepad tegid kontra ja nüüd on see asula sepade käes.
10-36, Ополченцы отбили атаку украинских боевиков внутри Ясиноватой, перешли в контратаку и полностью выбили карателей из города. Части противника отброшены от города. Уничтожено большое количество живой силы и бронетехники хунты. Захвачена трофейная бронетехника.
Siin tekib huvitav mõte, et vb olla polegi U-le vaja letaalset abi, piisaks headest "mitteletaalsetest" komponentidest, et kiirelt karme asju kokku panna. Aga olgu.Lemet kirjutas:Need peaks ju olema need masinad, mis Tai armeele maha müüdi ja nüüd enda tarbimisele võeti.
Trumm, ma arvan, et seda tegid ikka venelased ise. Ja seda lihtsalt sel põhjusel, et kui ma oleks opi juht, siis seda masinat ma kohalikele mängitada ei jätaks, lükkaks sisse oma meestega, on nad siis rea-, või ofitserskii sostaav, aga siiski nii, et omade poiste käes. See et kohalike makaakide kari ripub luugiküljes ja patsutates räägib kuidas kunagi sees sai istutud, pole mu jaoks riskimist väärt teema. Las tolgendavad, võib-olla mõni kulubki ära mansa juurde, aga poisid olgu omad. Tõenäoliselt tuli masin NZ-st ja poisid hopsti peale. Käis läbi teema, kas telefonikõne vmt, et esimese panid mööda, et teisega lubasid hoolsamad olla. Ja olidki.
Ma sattusin kuulama vist oli see 6 aprillil Zello linki joutuupi kus käis ülekanne esimeslt mässualustusõhtult pühapäeval. Selle järel tekkis järgmine päev DNR ja sealt edasi. Ma tookord isegi kirjutasin siia, aga viskas välja ja kustus jutt.. See mis ma sealt kuulsin tookord tasuks tegelikult pikemat uuesti trükkimist, ma arvan, et seda oleks teistelgi hariv teada. See pärastine Zellode kuulamine ja viidete jagamine on ikka suht nõrgem (kuigi väga tänuväärne ja tunnustust vääriv tegevus) ports kui see esimese päeva eelõhtul kuuldud (tõenäoliselt mingi operatiiv-priva)kanal. Alguses ma mõtlesin, et see on mingi joga, no pole võimalik, et mina niisama heast peast kukun järsku SELLISE info kuulajaks. Aga järgmine-ülejärgmine päev selgus, et nii ongi nagu ma kuulsin. Hääled kõik hiljem tuttavad-tuvastatavad ja pärast igati tuntuks lauldud. Põhimõtteliselt tolle ülekande osalised võiks nii jutu, kui ka enda poolt eetris kinnitatud tegude eest vähemalt massirahutuste organiseerimise eest kinni panna, rääkimata siis juba riigi(saladuse)reetmise eest vmt. Selle lennukiintsidendiga haakub sealt näiteks see, kuidas ja millises ulatuses Ukraina lekkis (lekib?). Zello peal käis näiteks konkreetne jutt laivis kuhu milline lennuk suundub- ja suhtlesid suisa tornid. Üks ütleb, et mul tuli lennuk üles Kiievist suund Donetsk, sisu ei tea tuli kõrvalt angaarist- Donetski torn koheselt vastab- mul pole lennuplaanis mingit infot, kontrollige infot. Kiiev vastab: juba läks, kaupa täpselt ei tea, tuli kõrvalt, infot ei saa, võibolla sõjavägi, info et lähevat Donetski, püüdke seal. Teine kild: dessant läks lennukisse il-76 suund Lugansk. Kolmas kild Dnepropetrovski dessantuura sõitis välja (bussid kõik üles loetud), arvestage ise kui ruttu teile jõuab. Vastus: ok, saadame eelposti sinna teele vastu. jne jne. Mida valitsus ka tegi, seda kohalikud keelekandjad ÜLE terve Ukraina ka kohe omadele vahendasid. Nagu muinasjutus. Iga lennuvahend või maapeal liikuv punt oli sepade silmapikenduste poolt kontrolli all. Ja see kõik muutus tegelikult paari päeva jooksul meie ajakirjandusse jõudnuna kinnitatuks ka Ukraina poolt. Ehk siis kui meil (eestlastel) on vaja näiteks samas olukorras vett kanda, siis võta parem ise heaga kasvõi sõel ja kanna, aga NENDEGA pole mõtet arvestada. Ka NENDE seas on meie riigile ustavaid tublisid poisse, nagu meie seas mölakaid, aga kesse kurat neid terasid sõkaldest leiab?
Tagasi MH juurde. Inf ju oli, et Il-76 tuli samal ajal Luganskisse. Tõenäoliselt keegi tegi kokkulepitud signaali, ja vaatleja omakorda andis meeskonnale märgi. Selline lennuk marsruut sealt-sinna, näidake nüüd kelle oma õhuruum tegelikult on, et kelle armust siin lendate. Kurss sama, märk käes, "käsk-soovitus" olemas, navodka lennuväljalt et tõesti Ukr il-76 tulemas, no ja nii ta maha võetigi.
Ma sattusin kuulama vist oli see 6 aprillil Zello linki joutuupi kus käis ülekanne esimeslt mässualustusõhtult pühapäeval. Selle järel tekkis järgmine päev DNR ja sealt edasi. Ma tookord isegi kirjutasin siia, aga viskas välja ja kustus jutt.. See mis ma sealt kuulsin tookord tasuks tegelikult pikemat uuesti trükkimist, ma arvan, et seda oleks teistelgi hariv teada. See pärastine Zellode kuulamine ja viidete jagamine on ikka suht nõrgem (kuigi väga tänuväärne ja tunnustust vääriv tegevus) ports kui see esimese päeva eelõhtul kuuldud (tõenäoliselt mingi operatiiv-priva)kanal. Alguses ma mõtlesin, et see on mingi joga, no pole võimalik, et mina niisama heast peast kukun järsku SELLISE info kuulajaks. Aga järgmine-ülejärgmine päev selgus, et nii ongi nagu ma kuulsin. Hääled kõik hiljem tuttavad-tuvastatavad ja pärast igati tuntuks lauldud. Põhimõtteliselt tolle ülekande osalised võiks nii jutu, kui ka enda poolt eetris kinnitatud tegude eest vähemalt massirahutuste organiseerimise eest kinni panna, rääkimata siis juba riigi(saladuse)reetmise eest vmt. Selle lennukiintsidendiga haakub sealt näiteks see, kuidas ja millises ulatuses Ukraina lekkis (lekib?). Zello peal käis näiteks konkreetne jutt laivis kuhu milline lennuk suundub- ja suhtlesid suisa tornid. Üks ütleb, et mul tuli lennuk üles Kiievist suund Donetsk, sisu ei tea tuli kõrvalt angaarist- Donetski torn koheselt vastab- mul pole lennuplaanis mingit infot, kontrollige infot. Kiiev vastab: juba läks, kaupa täpselt ei tea, tuli kõrvalt, infot ei saa, võibolla sõjavägi, info et lähevat Donetski, püüdke seal. Teine kild: dessant läks lennukisse il-76 suund Lugansk. Kolmas kild Dnepropetrovski dessantuura sõitis välja (bussid kõik üles loetud), arvestage ise kui ruttu teile jõuab. Vastus: ok, saadame eelposti sinna teele vastu. jne jne. Mida valitsus ka tegi, seda kohalikud keelekandjad ÜLE terve Ukraina ka kohe omadele vahendasid. Nagu muinasjutus. Iga lennuvahend või maapeal liikuv punt oli sepade silmapikenduste poolt kontrolli all. Ja see kõik muutus tegelikult paari päeva jooksul meie ajakirjandusse jõudnuna kinnitatuks ka Ukraina poolt. Ehk siis kui meil (eestlastel) on vaja näiteks samas olukorras vett kanda, siis võta parem ise heaga kasvõi sõel ja kanna, aga NENDEGA pole mõtet arvestada. Ka NENDE seas on meie riigile ustavaid tublisid poisse, nagu meie seas mölakaid, aga kesse kurat neid terasid sõkaldest leiab?
Tagasi MH juurde. Inf ju oli, et Il-76 tuli samal ajal Luganskisse. Tõenäoliselt keegi tegi kokkulepitud signaali, ja vaatleja omakorda andis meeskonnale märgi. Selline lennuk marsruut sealt-sinna, näidake nüüd kelle oma õhuruum tegelikult on, et kelle armust siin lendate. Kurss sama, märk käes, "käsk-soovitus" olemas, navodka lennuväljalt et tõesti Ukr il-76 tulemas, no ja nii ta maha võetigi.
Боевики расстреляли "Градами" колону беженцев:Otto K kirjutas:Sepad väidavad, et Novosvitlovkast on U väed välja löödud.
11-44, Сообщение от луганского волонтера А. Смирнова,
"Новосветловку освободили от "Правого сектора". Мирные жители больше не погибают".
http://korrespondent.net/ukraine/340709 ... bezhentsev
Mis riistapuu parempoolne soomuk peal on ?
Üksus ise on ka 95.aeromobiilne õhudessant, said nädalavahetusel meie saadetud alusmatt-aknderaamid kätte.

Üksus ise on ka 95.aeromobiilne õhudessant, said nädalavahetusel meie saadetud alusmatt-aknderaamid kätte.

Sehr Gut jahkuido20 kirjutas:Sehr Gut, Altseevsk - Pervomaisk grupeeringut lõigataksesalusoft kirjutas:
Need kohad on õige nimega Малоіванівка aka Малоивановка ja Adrianopil' aka Адрианополь:
T1319 maantee (Ivanivka - Perevalsk) enda kätte ja siis läheb venelastel sealkandis putkupanemisega kiireks
Nende autode kohta ja KSF peeter postitusele lisaks vene süsteemi iseärasustest ja rutiinist:
VF seadis eesmärgi: Dommbasstaani on vaja saata "humanitaarkonvoi"
Miks? No kes seda täpselt teab, aga igal juhul peaks see tagama, et ATO võtab tuure maha (hädavajalik bojevikkudele); tekib võimalus süüdistada UKR poolt "humanitarka" tulistamises > VF "rahuvalvemissioon" tuleb sisse viia; saab bojevikke varustada vähemalt medikamentide ja toiduga (hädavakjalik bojevikkudele); saab võibolla midagi UKR ära tuua kui vaja; saab asja üle piiri vuravate tehnikaühikutega segaseks ajada; jne igasugu variandid.
Tähendab, kogu perfomance-st saab tulu ja kasu lõigata ainult Dommbasstaan, Luganda ja VF.
Sellest piisab.
Siinkohal sobib vahele lõik ühest minu juba varasemast postist siin:
Nii-siis, seadis eesmärgi. Vaja saata.Endine Regioonide partei rahvasaadik Taras Tšornovil:
On olemas Putini korraldus läbi töötada ja ette valmistada VF "rahuvalvajate" sisse viimine Ukrainasse.
Korraldus on antud kõikidele, nii Šoigule, Lavrovile, FSB-le ja GRU-le. Ja kõik nad püüavad oma liinis teha kõik, et see saaks olema võimalikult valutu VF-le.
Palju on vaja?
Tulevad kokku arutavad.
Palju kaupa on?
Nu kui saata seda ja seda (militaari) siis nii palju tonne. Kui aga saata ainult makarone jms jama siis nii palju tonne.
Aga kui mõlemaid, siis vat umbes niipalju.
Ahah.
Aga vat ei tea veel, palju kaupa on ja mis kaupa on. See oleneb. Struktuurid tegelevad asjaga. Praegu on kiiremas korras vaja ära otsustada kas saadame ja palju saadame neid masinaid, sest Dommbasstaanis on asi sitt ja sinna on kohe vaja kasvõi tühjad fuurad saata kiiresti. ATO tuurid tuleb kohe maha võtta, enne kui on hilja. Edasi razbirjomsja. Vajadusel paneme kokku veel mõned konvoid.
Ahah. Nu jasno.
Palju saame valgeks võõbatud sadulmasinaid koos kärudega kokku ütleme viie päevaga?
Nu razberjomsja.
.....
Nii. 250-300 masinat saaks ****päevaks kokku. Värvida vaja ja valged koormakatted orgunnida.
300? Väga hea. Pane konvoi kokku ja kanna ette.
.....
Nu 280 valget kamzat olemas. Kraapisime kokku erinevatest sõjaväeringkondadest.
Kuhu käsite saata ja kust saab koormad peale?
Nu lähevad sinna ja tänna. Kaubaga on asi veel lahtine. Makarone saab mingi koguse kohe.
Kui muud kaupa ei tule läheb igasse fuurasse natukene.
....
Nii. Täpsustasime. Juuropiderassõ & CO hakkasid vinguma ja kisama. Punast Risti neile vaja ja tolli.
Tähendab jääb praegu variant 1 - makaronid, medikamendid jm huinaa staff esialgu. Peale laadida ja ette kanda.
Oluline on see kuradi konvoi UKR poole teele saata kiiremas korras. Potom razberjomsja. Esimesed valged masinad peavd kiiremas korras jõudma Dommbasstaani ja Lugandasse. Vajadusel saadame üle piiri vajalikus ja meile sobilikus kohas kui muidu ei saa. Struktuurid tegelevad asjaga.
Aga masinad on ju pooltühjad?
Mis vahet seal on? Oli käsk 280 masinat - läheb 280 masinat ponimaješ. Lubasime.
Oluline pole see, palju seal tavaari on vaid see, et need meie rahutuvid kiirelt sihtkohta lendaksid blin rsk.
Meie asi pole teada peensuseid praegu. Kui ülevalt öeldi, et on vaja, siis on vaja.
Ja Struktuurid tegelevad asjaga! Võimalik, et fuurad saavad veel kaubatäiendust punktis X kui vähegi võimalik.
Esialgu jääb nii nagu on.
jne
See on hoopis selle viimase masina taga olev eraldiseisev isend. Ei ole täpselt aru saada mis masinaga tegu.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Propagandateenistuse valjuhääldajatega masin peaks olema. Kusagil oli sarnase seadme katteta pilt. Väidetavalt pidavat mängima piiri tagant suurte meh. kolonnide müra jms. jama.kuido20 kirjutas:Mis riistapuu parempoolne soomuk peal on ?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist