Reich vs vabamüürlus

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Reich vs vabamüürlus

Postitus Postitas Soobel »

Tekkis lihtsalt mõte selle 60 aastat kestnud natside klaperjahiga seoses. Kas siiski juutidel kui tarkadel inimestel on niiväga põhjust natslikke ilminguid enam nii paaniliselt karta? Äkki on need ohuks hoopis turvalisele vabamüürlemisele?
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

kas juuden just kardavad natse, hmmm.... selle peale plegi tulnud....
arvan (ja see võix ka õige olla), et kuna neil on raha ja vahendeid, et viimasedki "natsid" kohtu ette vedada, siis sellega oma ego tõsta. (meenutagem Männili juhtumit ja lahendust).
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Alles siin ründas üks neonats juutide sünagoogi. Kurjategija suskas valimatult noaga inimesi ja karjus natsi loosungeid.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

Veltu kirjutas:Alles siin ründas üks neonats juutide sünagoogi. Kurjategija suskas valimatult noaga inimesi ja karjus natsi loosungeid.
siin? nii, et sa siis ikkagi pesitsed Tiblandias sest minu andmeil juhtus see just Tiblandias. aga jah, et TEIL seal ole asjad ühtmoodi ja MEIL siin omakorda teistmoodi.
thor199
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas thor199 »

Palun vältimaks tühipaljaid fleime äreg vastale Veltule või kui vastate siis nii, et ei tsiteeri teda enda postituses.
Minul on näiteks ignore talle peale pandud ja väga mugav on foorumit kasutada lugemata täiesti mõtetuid sõnumeid.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

aa eks veltu sõnavõtud ole ju kah osake ajaloost, mida on hea täpselt tunda. veltu vältimine on enese temaga võrdsele pulgale seadmine sest selline selektiivne reaalsusekäsitlus, ebasobiva eitamine jmt on just temale omane eksisteerimisvorm.

NB! vastupidiselt teie vanemate õpetusele ei lähe koll minema, kui silmad kinni pigistada. see on vaid alatu trikk teie magamapanekuks.
thor199
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas thor199 »

No sellist mula võib igalt poolt lugeda, kuula kasvõi mõne poliitiku juttu enne valimisi. Eitamisega pole seal midagi pistmist.
Kordamine on küll tarkuse ema aga kas on vaja lasta ennast tühjast tähjast ärritada ja teemast kõrvale kallutada lasta ?

Veltut nüüd kolliga kõrvutada on liigne kompliment talle.

Ja pealekauba on ta juba eesmärgi lähedal. Teemast Reich vs vabamüürlus on juba vähe juttu. Kisub jälle venelased vs inimesed teemaks.
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

tglt õige, jätkem veltu rahule, las ülistab kommareid, jätkakem teemat.

kas ple imelik, et juudud on emaniku oma ialdatus natsidest kas Iisraelis oksa tõmmanud, või kusagil argentiinas näitex maha lasknud (mis see nende eriüksus oligi nüüd....?) Eichmann saadi kätte nätex kudagilt SE-ameerikast. kaS TEGUJ ON IKKA judenite õiglase kohtumõistmise või hoopis tasumisega?
Veltu
Liige
Kontakt:

Tere hommikust

marksman kirjutas:kas ple imelik, et juudud on emaniku oma ialdatus natsidest kas Iisraelis oksa tõmmanud, või kusagil argentiinas näitex maha lasknud (mis see nende eriüksus oligi nüüd....?)
See eriüksus oli Mossad. Viimasel ajal on Mossadi osatähtsus kahjuks langenud :cry:

marksman kirjutas:Eichmann saadi kätte nätex kudagilt SE-ameerikast. kaS TEGUJ ON IKKA judenite õiglase kohtumõistmise või hoopis tasumisega?
Minu jaoks täiesti mõttetu küsimus! Vastan sulle, et nii nagu teiste natsikurjategijate puhul, oli ka Eichmanni üle peetud protsess õiglane ja aus. Kuidas saad sa üldse midagi sellist küsida? Loomulikult on nendes kohtuprotsessides ka tiba annus kättemaksuisu rahuldamist, kuid see on ju loomulik. Kas sind ei valdaks rahulolu tunne, kui nt sinu vanemate tapja saaks vääriliselt karistatud :?: Aga see Männili minemalipsamine...selllist kahetsusväärset farssi ei oleks ma ka oma õudsemates unenägudes osanud ette kujutada.

Ps.Minu hinge jäi torkima selline ülekohtune lause:
tglt õige, jätkem veltu rahule, las ülistab kommareid, jätkakem teemat.
Ei kiida mina mingeid kommareid, mina olen 100% eestimeelne. Mina sülitan suurriikide ekspansionismi peale.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

See asi lihtsalt tuli mulle meelde, kui lugesin seda Mangi aastahoroskoopi Maalehes ja meenutasin seda sakslaste uufovärki. Et kui uskuda vabaamüürlaste üleilmset vandenõud, siis see natside hookuspookus ohustas nii palju nende positsiooni, et tuli iga hinna eest natslus viimse kui aatomini maailmast välja juurida ja pärast seda veel 60 ja rohkem aastat seda kohta, kus natslus oli, materdada.
Kui suur see vandenõu on ja mida ta haarab, ei oska lihtinimene öelda, aga ise olen selle olemaslolu kogenud küll. Nimelt oli millalgi suurem poliitiline vaidlus ja ma võtsin kohati Reformierakonna vastu sõna Postimehe peldikuseinal ja süüdistasin neid kohati vabamüürluses. Aga vahepeal oli seal mingi selline roppusfilter ees, kust ei mahtunud ühes kommentaaris läbi sõnad "Reformierakond" ja "vabamüürlus." "Rformierakond" ja "vabamüürlus" läks läbi, samuti ka "Reformierakond" ja "vbamürlus".
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Veltu kirjutas:Loomulikult on nendes kohtuprotsessides ka tiba annus kättemaksuisu rahuldamist, kuid see on ju loomulik. Kas sind ei valdaks rahulolu tunne, kui nt sinu vanemate tapja saaks vääriliselt karistatud :?: Aga see Männili minemalipsamine...selllist kahetsusväärset farssi ei oleks ma ka oma õudsemates unenägudes osanud ette kujutada.
1) sinu jumadatud juudamaa paraku ei anna mõnede meeste vanemate tapjaid õiglaseks kohtupidamiseks välja. irvitab vaid näkku ja sülitab igasugusele õiglustundele. huvitav, mitu seenepommi meile siia suunduks, kui mõni kohalik eriüksus peaks iisraelist mõned mõrtsukatest kommarjuudid ära varastama ja kohtupidamiseks tagasi "koju" tooma?

2) mis puutub männilisse, siis "süütu, kuni pole tõestatud vastupidist". kui sinu käsutuses on tema süüd tõestavaid tõendeid, ära hoia neid vaka all. kui pole, hoia lihstalt suukene kinni. vastasel juhul võib juhtuda, et sindki mõistetakse siin sajas patus süüdi ja tõendid ei koti kedagi - lihtsalt me arvame, et oled süüdi ja kõik.
Veltu
Liige
Kontakt:

Satakas kirjutas:2) mis puutub männilisse, siis "süütu, kuni pole tõestatud vastupidist". kui sinu käsutuses on tema süüd tõestavaid tõendeid, ära hoia neid vaka all. kui pole, hoia lihstalt suukene kinni.
Aga Hr. Zuroff ütles, et Männil on süüdi :!:
Väikene meeldetuletus Hr. Zuroffi nördimusest:

Simon Wiesenthali keskuse juht Efraim Zuroff nimetas Eesti ärimehe Harry Männili tegevuse uurimiseks algatatud kriminaalmenetluse lõpetamist häbiväärseks ning keskus peab Männilit endiselt natsikurjategijaks.

Zuroff nimetas BNS-ile saadetud teates Mдnnili kriminaalmenetluse lõpetamist “aktiivse natside kaastöötaja pateetiliseks puhtakspesemiseks poliitilistel põhjustel”, vahendab PM Online.

Zuroffi sõnul ei pea Männil Eesti prokuratuuri ebakompetentsuse või korrumpeerumise tõttu ilmselt kunagi oma tegude eest vastutust kandma.

Wiesenthali keskuse juht mдrkis, et Mдnnili kriminaalasja lхpetamine on suurepдrane nдide sellest, kuidas Eestis puudub poliitiline tahe prominentse eestlase vastutuselevхtmiseks.

Näiteks Ameerika ühendriigid on kehtestanud Männilile Teise maailmasõja aegse tegevuse eest riiki sisenemise keelu, lisas Zuroff.

Satakas kirjutas:vastasel juhul võib juhtuda, et sindki mõistetakse siin sajas patus süüdi ja tõendid ei koti kedagi - lihtsalt me arvame, et oled süüdi ja kõik.
Uih, lõhnab juba lintšimise järele. Satakas-ma kardan natuke.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Veltu kirjutas: Zuroffi sõnul ei pea Männil Eesti prokuratuuri ebakompetentsuse või korrumpeerumise tõttu ilmselt kunagi oma tegude eest vastutust kandma.
aga sataka sõnul võiks kodanik Śuurahv vähem plõksutada ja rohkem tõendeid esitada. kui ta nii kindel on, eks kraamigu oma tõendid lagedale või pöördugu näiteks EU inimõiguste kohtusse või näiteks haagi sõjatribunali või lasku oma mossadimeestel vanamees ära varastada. pakun aga, et kui männil oleks tavaline koplis kööktoas elunev vanamehenäss, ei huvitaks ta ei Suurahvi ega ka meie riiki. selle peale võiks lausa mürki võtta, kui kellelgi pakkuda oleks.
Satakas kirjutas:
vastasel juhul võib juhtuda, et sindki mõistetakse siin sajas patus süüdi ja tõendid ei koti kedagi - lihtsalt me arvame, et oled süüdi ja kõik.

Uih, lõhnab juba lintšimise järele. Satakas-ma kardan natuke.
küllap mõlgutas männil samu mõtteid, kui esimest korda süüdistustest kuulis. aga üldinimlikust seisukohast lähtudes on tõesti igal ajahetkel kasulikum karta sest siis oled vähemalt kõigiks ootamatusteks valmis.

PS! igatahes jään ma seisukohale, et kui isegi suurahvi NKVD/KGB-päritolu rahvuskaaslased tema kohta midagi leida ei suutnud, küllap siis jääb see lõbu ka isand efraimil olemata.
halleluuja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas halleluuja »

Eesti Vabariigis kehtiva karistusõiguse ja süütuse presumptsiooni käsitluses on inimene süütu seni, kuni pole tõestatud tema süü. See tähendab seda, et mitte inimene ei pea tõestama oma süütust, vaid repressiivorganid peavad tõestama tema süüd. Väga tabavalt kommenteeris seda teemat riigiprokurör hr Heino Tõnismägi. Küll aga läks sellest avaldusest " pöördesse" juut e.zuroff, kes süüdistas Eesti Vabariigi Prokuratuuri jm institutsioone äraostetavuses jms. zuroffi käsutuses pidid olema "väga konspiratiivsed materjalid", kuid tegelikult olid need Eesti Kaitsepolitsei kogutud materjalid, mis olid USA-lt välja nõutud! Ühesõnaga sekkus üks juut Eesti Vabriigi, ehk võõrriigi siseasjadesse, ja külvas EV seaduste järgi rahvustevahelsit vaenu?
susi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas susi »

Mõni mees lubab endale liiga palju!Häbiväärne on see,et meie prokuratuur kuuleb Zurofi juttu ega tee sellest väljagi.Nõudku tõendeid või andku laimamise eest kohtu alla.Inimese teevad kurjategijaks teod,mitte mõtted või riietus.Minu vana jõudis sõja ajal olla nii vene,kui ka saksa armees.Ja see ei tee temast ei kommut ega fašisti!Olen valmis andma moldi igaühele,kes arvab teisiti.Zurof toogu tõendid.Kui toob,siis tehku Männiliga mis tahab.Ilma pidagu suu.Juudid võiks uurida vahelduse mõttes ka Tšekaa-NKVD-KGB tegevust.Sama kära ja reklaamiga.Aga puudub poliitiline tahe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], ivo86, maxi, parkija ja 3 külalist