Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Xloaded
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Xloaded »

Yks kirjutas: Kas kuskil on värskeid uudiseid just D O N B A S S I L E N N U V Ä L J A ründamises osalenud VF regulaaride matustest? Vist ikka mitte. Maetakse jätkuvalt eilseid kadunukesi, keda leidub igatsugu surnukuurides veel piisavalt. Ja kordan taaskord, et kõige eelduste järgi on seal ründajate hulgas ka nn eilseid regulaare (isegi gruppidena), kuid ei ole ma näinud tõsiseltvõetavaid andmeid, et kasutataks seal regulaarseid taktikalisi üksusi. Saad sa ikka sellest mõistest aru? Regulaarne VF üksus, mida ei käsuta motorolad vaid mis tegutseb nagu üks regulaarne üksus tavaliselt tegutseb.

Seda sinu "infotulva", mida ma peaksin just Donbassi lennuvälja kontekstis netist leidma ei eksisteeri!

PS!
Ja jäta oma lollid järeldused endale! Ära osunda neid mulle!
Ok lennuvälja kohapealt on nii ja naa, sina ei tõesta ja mina ei tõesta aga ikka surud oma arvamust faktina, see et vene meedia eitab - see on nende TÖÖ!. Ka Krimmi koha pealt väitis Putin Isiklikult mitmeid kordi, et vene sõjaväelasi seal ei ole, hiljem kui vahele jäi siis kinnitas, et jah on aga aga mis iganes eesmärgil.
Ja nüüd käis Putin isiklikult Krimmis Medaleid jagamas "vabastamise" puhul"

Seega need faktid viitavad, et Vene meedia ja võimuladvik sa. Putin valetavad ja eitavad ning nende jutt ei maksa midagi ja kui võttata paralleele Krimmiga siis on Puurin suures osas Isiklukult süüdi nendes tuhandetes laipades aga tal kamakaks põhiline, et võimu ja raha on... kuidas muidu veel kirjeldada sellist vennasrahva, oma rahva ja süütute reisijate ( lennukis) massimõrva!
Viimati muutis Xloaded, 05 Okt, 2014 23:37, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

Yks kirjutas: Ja kordan taaskord, et kõige eelduste järgi on seal ründajate hulgas ka nn eilseid regulaare (isegi gruppidena), kuid ei ole ma näinud tõsiseltvõetavaid andmeid, et kasutataks seal regulaarseid taktikalisi üksusi.
Samamoodi pole me näinud eriti mingit infot sellest kes seda lennuvälja reaalselt kaitseb. Kas mõni pooletoobine ajukääbik tõepoolest arvab et kõike 100% filmitakse seal? See et mingit Abhaasid armastavad ennast filmida ei tähenda et seda kõik teevad. Samamoodi me pole näinud Pihkva dessanti tegutsemas, olgugi et nad seal olid. Mõttetut paska toodad siia foorumisse. Kasutegur sinu postitustes on olematu. Kisub jälle ära sinna vaikimis perioodi poole sul see asi.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

siis isegi minu kogenematu silm lubaba levinud videomaterjalile põhinedes väita, et ega nende tase ikka nii kuradi kõrge nüüd ka pole
Et siis näiteks jaokomandöri tasemel tegelased saavad separatistide poolel opereerida minu poolt eelpool toodud tehnikaga...ei ole väga tõsiseltvõetav väide vist. Tankide, BMPde ja haubitsatega, sekka ka Gradidega kooskõlastatult (et seda seal tehtud on, liiati mitte ühe-kahe masinaga, pole vist väga põhjust vaielda) toimetamiseks ei piisa vist päris pioneerisalga juhist, see eeldab ikka pisut kõrgemat taset. Oragnisatsioonisisest, mitte tulemuste poolest.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Ja see organisatsioon oleks VF regulaarüksustepõhine? Kaadrisõjaväelased juhivad VF regulaarüksuste rünnakut, mida abistavad paramilitaarid (kes ainsana jäävad kaadrisse) täna ja Donetskis? Tõsiselt ise ka usud? Et siis 1.5 km lennurada on neile kirstunael, mida ei suudeta lahti harutada? Putin ju ise väidetavalt kontrollib!
Lemet
Liige
Kontakt:

Selliseid "kirstunaelu" on ajaloos ju ennegi olnud, miks mitte. Ka vene regulaaride arv ja nende tehniline võimekus ei pruugi seal ju piiramatu olla.
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Xloaded kirjutas: Ok lennuvälja kohapealt on nii ja naa, sina ei tõesta ja mina ei tõesta aga ikka surud oma arvamust faktina, see et vene meedia eitab - see on nende TÖÖ!. Ka Krimmi koha pealt väitis Putin Isiklikult mitmeid kordi, et vene sõjaväelasi seal ei ole, hiljem kui vahele jäi siis kinnitas, et jah on aga aga mis iganes eesmärgil.
Ja nüüd käis Putin isiklikult Krimmis Medaleid jagamas "vabastamise" puhul"

Seega need faktid viitavad, et Vene meedia ja võimuladvik sa. Putin valetavad ja eitavad ning nende jutt ei maksa midagi ja kui võttata paralleele Krimmiga siis on Puurin suures osas Isiklukult süüdi nendes tuhandetes laipades aga tal kamakaks põhiline, et võimu ja raha on... kuidas muidu veel kirjeldada sellist vennasrahva, oma rahva ja süütute reisijate ( lennukis) massimõrva!
Minu väidetul pole vene meediaga mingit pistmist. Ajusid ja loogikat soovitan kasutada, mitte koguaeg näha tonte seal kus neid pole.

PS! Pole kuskil väitnud, et minu väidetu on fakt. Kordan siis sulle ekstra - kui sa ei suuda tekstis lugeda seda välja - minu väidetu on minu subjektiivne arvamus, mis põhineb mitmetel tähelepanekutel. Siiani pole ma muideks näinud ühtegi tõsiseltvõetavat argumenti, mis minu arvamust muuta võiks. Ei pretendeeri absoluutselt teie arvamuse kujundamisele. Suured mehed, saate ise hakkama. Ainult mõelda võiksite teinekord rohkem, mitte edasi pasundada oletusi tõe pähe, tehes pärast solvunut nägu, kui keegi julgeb teie väidetes kahelda.
Viimati muutis Yks, 06 Okt, 2014 0:00, muudetud 1 kord kokku.
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Yks kirjutas:
Mis puutub nende lennuvälja kandis piiramatult opereerivatesse kõrge tasemega meestesse, siis isegi minu kogenematu silm lubaba levinud videomaterjalile põhinedes väita, et ega nende tase ikka nii kuradi kõrge nüüd ka pole. Aga mine tea, võibolla on suudetud kõik "kõrget taset" jäädvustanu välja rookida või fikseerimata jätta.

Meie vaidluses, kas Donetski lennuvälja rünnatakse Huilo käsul või on see isehakanute suur sõdimissoov, nagu Sa väidad, jäid Su argumendid pisut nõrkadeks.
Aga tõesti, meil ei ole ammendavaid tõendeid, kas seal ründavad paramilitaarid, Vene regulaarid, Vene eksregulaarid või hoopis SOF. Profimad üksuseid lihtsalt ei filmita, eriti kui nad on Vene regulaarid. See motorolade kirbutsirkus, mida ksf PaganHorde siin postitas, ei ole see, mille tõttu jäetakse hooneid maha ja vallutatakse tagasi, mida tunnistavad mõlemad pooled. Me teame, et Ukraina poolelt on suures osas väljas U eliitüksused - oli Kirovogradi spetsnaz, on 79. ja 95. aeromobiilse brigaadi üksused ja paramilitaaridest vaid PS vabatahtlike üksus.
Samuti teame me, et on positsioone, mille vallutamine on väga vaevaline igale armeele, eriti kui ei tohi kasutada tervet hulka võimalusi (n õhutoetus), sest peab mängima mingeid isehakanuid. See viimane on kuuldavasti ka Vene regulaaridele väga vaevaline ära seedida, et kamraadid ebapiisava tehniliste vahendite rakendamise tõttu nende arusaama kohaselt ilma asjata hukkuvad või viga saavad ja et nad ei saa koheselt piisavalt kõrgel tasemel meditsiiniabi ega surma korral austusväärseid matuseid jmt. See paneb neid tundma, et nende riik ei austa neid.
Dona nobis pacem!
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Martin Peeter kirjutas:Täitsa s... keema ajab muidugi selline uudis, kuidas U kohus Maidani mõrtsuka minema lasi. Mees on küll ühekäeline ja seega kergesti äratuntav, aga tõenäoliselt juba Venemaal. http://censor.net.ua/news/305683/v_pobe ... at_sud_gpu
Meeldetuletuseks siis.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/zakr ... 02cc77eec/

Ukraina teadlane ja ajaloodoktor Ihor Todorova toob välja 18 põhjust, miks LNR ja DNR jäävad kuritegelikeks organisatsioonideks.
http://ukropnews.com/article/Pochemu_DN ... n_139.html
ДНР/ЛНР – это вооруженные преступные организации, которые существуют при поддержке России, целью создания которых является не допущение европейской интеграции Украины и создание на территории Украины зоны, полностью контролируемой провластными олигархическими кругами РФ.
Tšetšeeni kindral Issa MUNAJEV, kes täna juhib Ukrainas, Джохара Дудаева nimelist pataljoni.
https://www.youtube.com/watch?v=8tlURRvj1PM
Raubritter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Raubritter »

kaugeltuuriv kirjutas:Tundub,et Venemaa on ka katsetamas siis oma uusimaid moona näidiseid.
Inforesisti artiklis see Ukraina polkovnik küll teatas,et juba NSVL oli näiteks vaesustatud uraaniga laskemoon aga ma arvan,et väikeses koguses ja eksperimentaalne veel siis.Muidu oleks ju see jõudnud ka Ukrainas olevate üksusteni.
Nüüd siis proovitakse neid reaalses lahingus teiste tankide vastu.Ameeriklastel arvatavasti nüüd peaks olema kõrvad ja silmad kikkis-kui see info paika peab,siis millist ohtu see näiteks looks Abramsi komposiitsoomusele ja näiteks ka Brittide tankidele?
Ameeriklased teavad isegi, mis häda tuleb, kui torudest tuumaelektrijaamade mürgiseid jääke välja paugutada. Nutt Iraagis sündinud vigaste laste pärast ei ole lihtsalt veel küllalt kõva ja IS jms tugevamate ärritajate tõttu piirkonnnas, ei satu just meedia esikaantele, aga USA armee, usun, et on asja igaks juhuks korralikult uurinud. Iraagis tulistati 5 aastaga ikka päris kõvasti seda jama välja, ja praegu alles hakkab tsiviilide seas tunda andma. Samuti kasutati seda moona 1991 aastal Bosnias. Välja töötati aga juba 40-datel ja kasutati usinalt 60-70datel. Nii et pole nii eksperimentaalset midagi. Venelaste-Ukrainlaste jaoks ehk jah (ei ole väga kursis).
"Venemaa on tanklakett, mis mängib riiki." -John McCain
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Selge on see,et selle uraani komponendiga laskemoon vedeledes mingit radiatsiooni ikka kiirgam.
Mind huvitab rohkem kuidas Abramsi ja Challengeri korpus vene vaesestatud uraaniga moonale vastu peab.Tegemist ju komposiitsoomusega.Nendest Iraagi Vene eksportvariantidest läks see nagu nuga võist läbi aga ma eeldan,et neid nüüd küll komposiidina ei müüdud.
2korda2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2korda2 »

soul kirjutas:Seletatakse lahti, kui räpaseid "töömeetodeid" Vene propaganda U suunal kasutab. Ja see võib toimuda iga suvalise TV saate ajal.
http://informnapalm.org/1963-gryaznye-m ... ropagandy/
Kui keegi leiaks videomaterjali, siis olen väga huvitatud.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

2korda2 kirjutas:Ma olen ses osas hr Yks-ga ühel meelel, et kirjalikku, registreeritud Putini käsku ei ole.
Küll usun üsna tõenäoliseks järgmist stsenaariumit:
Putin kutsub kaitseministri lõunale ja "sundimatus õhkkonnas" märgib muuhulgas: "Mina ei saa Šotši F1 etappi täiel rinnal nautida teades, et samal ajal hukkuvad vennad Donetski lennuväljal. Ponjal?!" Kaitseminister noogutab. Järgmisel päeval on kaitseministri osavõtul "kindralstaabi nõupidamine", kus muude pakiliste küsimuste järel teatab minister: "Seltsimehed, juhtkonnale teeb muret sündmuste venimine Ukrainas senisel viisil. See ei ole meie huvides. Ponjali?!" Kindralid noogutavad. Järgmisel päeval korjab iga kindral oma vastutusala piires kokku hunniku ohvitsere ja annab teada: "Varud rekonserveerida, uurida võimalust vabatahtlike rühmade moodustamiseks." Sealt edasi juba teame, kuidas asjad käivad. Ei ühtegi käsku, asjad lihtsalt "juhtuvad nii".
Paar lehte tagasi oli hästi ära seletatud, kuidas Putin asja juhib ja kontrollib. Ta ei ole leiutanud midagi uut, täpselt samamoodi juhtis ja suunas sm. Stalin. Peaaegu kunagi ei andnud otsest käsku, ainult vihjas - kui oli väiksemgi võimalus, et tulemus ei pruugi tulla soovikohane. Kui läks halvasti, oli süüdi keegi teine, kui läks hästi, siis läks see nii tänu Stalini geniaalsele juhtimisele. Vihjeid oskasid alluvad hästi lugeda.
võhik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas võhik »

Ukraina radikaalide pealik Ljaško viis hiljuti U. sõduritele humanitaarabi ja (oli vist Pervomaiski kandis?) ja seletas hiljem, et sattus Gradide tule alla.

Nüüd siis video ka (ega sealt suurt midagi huvitavat näha ei ole): Ljaško istub tanki mingi plokkposti juures ja siis hakkab mingi mürin ka. Pärast on jutt sõjameestele ka.

https://www.youtube.com/watch?v=rEhYKlktbPc
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Jaanus2 kirjutas:
2korda2 kirjutas:Ma olen ses osas hr Yks-ga ühel meelel, et kirjalikku, registreeritud Putini käsku ei ole.
Küll usun üsna tõenäoliseks järgmist stsenaariumit:
Putin kutsub kaitseministri lõunale ja "sundimatus õhkkonnas" märgib muuhulgas: "Mina ei saa Šotši F1 etappi täiel rinnal nautida teades, et samal ajal hukkuvad vennad Donetski lennuväljal. Ponjal?!" Kaitseminister noogutab. Järgmisel päeval on kaitseministri osavõtul "kindralstaabi nõupidamine", kus muude pakiliste küsimuste järel teatab minister: "Seltsimehed, juhtkonnale teeb muret sündmuste venimine Ukrainas senisel viisil. See ei ole meie huvides. Ponjali?!" Kindralid noogutavad. Järgmisel päeval korjab iga kindral oma vastutusala piires kokku hunniku ohvitsere ja annab teada: "Varud rekonserveerida, uurida võimalust vabatahtlike rühmade moodustamiseks." Sealt edasi juba teame, kuidas asjad käivad. Ei ühtegi käsku, asjad lihtsalt "juhtuvad nii".
Paar lehte tagasi oli hästi ära seletatud, kuidas Putin asja juhib ja kontrollib. Ta ei ole leiutanud midagi uut, täpselt samamoodi juhtis ja suunas sm. Stalin. Peaaegu kunagi ei andnud otsest käsku, ainult vihjas - kui oli väiksemgi võimalus, et tulemus ei pruugi tulla soovikohane. Kui läks halvasti, oli süüdi keegi teine, kui läks hästi, siis läks see nii tänu Stalini geniaalsele juhtimisele. Vihjeid oskasid alluvad hästi lugeda.
Stalini ja Putini võrdlemine (eriti juhtimismeetodide puhul) on nagu sea ja kägu võrdlemine. Muideks, aga OK võrdleme. Mis juhtus Stalini poolse vihje mitte täitmisel? Kas täna on Putini "vihje" täidetud? Pealegi on vahe "vihjel", mille puhul küsitakse Putinilt, et "ega te vastu ei ole, sest tundub et Donetski lennujaamas poisid üritavad seda ära võtta?" versus Putini endapoolt lähtuv "vihje" - "poisid las võtavad lennujaama ära!". Hetkel teavad justkui kõik pro-ukrainameelsed kommentaatorid, et Putin on andnud konkreetse käsu (nagu oleks istutud paralleelliinil), toovad selle põhjenduseks pastakast väljaimetud põhjuseid (mis lähemal vaatlusel ei kannata mingit kriitikat nagu näiteks Otto K edasi antud põhjused) ning eiravad argumente, mis pole kohe kindlasti "nõrgad" vaid pigem rohkem põhjendatud kui need teised "mitte nõrgad argumendid", mis justkui tõestavad, et lennuväljal müdistab rohkelt erinevaid VF regulaarseid taktikalisi ja SOF üksusi.

Netis on piisavalt leida allikakriitikat kannatavaid ukrainlaste kirjeldusi kuidas toimuvad vastaste rünnakud lennuväljale. On vahetult osalejate ja osalejatega vahetult suhelnute kirjeldusi. Suures piires langevad nad vastaste tegevuse kirjelduses kokku kõige sellega, mida saab panna ühise nimetaja "motorolalaste tõmblemine" alla, mida saadab kohati ukrainlaste toetuseks kasutatava suurtükitule nõrgem või siis ebatäpsem versioon. Korraga kaotas kateldes ja piiriüleselt puhastustööd teinud suurtükivägi oma pädevuse? Jah, on võimalik, et mõni SOF taustaga instruktor seal toimetab, aga vaevalt et taktikaliseid gruppe. Selle aja peale oleks mingidki konkreetsemad kirjeldused ja isegi väeosade numbrid ammu netis. Ühelt või teiseltpoolt kontrollimatu infina, mille peale netidetektiivid oleks väite molekulideks lammudades, kas kinnitanud või mitte. Nagu väite, et GRU spetsbrigaadi sõdurid (GRU 8 eriotstarbega üksikbigaad) on saanud umbes kuu tagasi komandeeringu Rostovisse.
Lemet
Liige
Kontakt:

VF ja uus soomustehnika Donetskisse...
«В район аэропорта в Донецке прибыла очередная партия российской бронетехники (до 10 единиц), переданная военнослужащими РФ местным боевикам с указанием «беречь технику». Также в 10 единиц российской бронетехники переброшены в район н.п. Авдеевка. Наблюдается концентрация подразделений регулярной армии РФ в районе Докучаевск-Новотроицк-Ольгинка и Новоазовск-Коминтерново. Переброшенные сюда раньше подразделения усиливаются бронетехникой и артиллерией, идет скрытое сосредоточение резервов на этих направлениях»
http://inforesist.org/vojska-rf-perebro ... netexniki/
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline