kui venemaa peaks eestit ründama

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.

kuhu teie võitlema läheksite kui venelased Eestisse tulevad

Rindele
74
73%
Metsa
8
8%
Kuhugi mujale
20
20%

Hääli kokku: 102

mart69x
Liige

Re: kui venemaa peaks eestit ründama

Postitus Postitas mart69x »

Ka termokaamerat saab ära petta.

Pilt
Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
Kasutaja avatar
VictorAlpha22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VictorAlpha22 »

Tere!
Mina lähen nii kui nii rindel, kuna minu SA ametikoht on ´"võll", seega pole just eriti ilus kui ülem paneb laevaga Rootsi poole ajama ja millise eeskuju see minu alluvatele annaks!? See Eestimaa on mulle liiga kalliks saanud, kuigi vahel seda kirun hingepõhjani.
[i]Stay frosty[/i]
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Pilt
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Vastates teemale, et mida ma siis teeks, kui venemaa Eestit peaks ründama, siis ma lihtsalt annaks kogu oma varustuse vaenlasele üle ja seejärel alistuksin ka ise.

1)Annan üle kogu oma 7,62x51 laskemoona, mis mul on.
2)Annan üle ka kogu miinipilduja moona, mida ma suudan tellida.
3)Kui moon on otsas, siis annan üle oma relva. Kaba ees kellelegi näkku.
4)Peale relva üleandmist võtaks kiire ja sujuva liigutusega rakmetest taktikalise kokkukäiva Rootsi päritolu labida ning annaks vehkivaid liigutusi tehes selle üle võimalikult paljudele vaenlase sõduritele.
5)Seejärel võtaks rakmete küljest noa, mille tahan kah kindlasti vaenlasele üle anda.
6)Peale rakmetest võetud pussi üleandmist peaks vist ka Leathermani loovutama. Et need madalalaubalised vaenlased sellist imelist tehnikavidinat ikka kasutada oskaks, pean ma selle neile ette näitama. Ma püüan selle käigus olla ettevaatlik, aga no eks õnnetusi juhtub...
7)Seejärel jääb mulle veel püksirihm, mille saan ilusa lipsuna mõnele vaenlasele kaela siduda.
8)Ja no selleks ajaks peaks maas vedelema juba suures koguses erinevaid AK-74 vms. modifikatsioone, mille laskemoona püüan ma kiirusel ~850m/s vaenlasele üle anda.

Praegusel suhtelisel rahuajal on üldjuhul veel hea selliseid suuri sõnu teha, aga päris olukorras oleks vist küll liiga häbi oma üksusest maha jääda ja kodus või rootsis passida. Sõda on küll jube ja kohutav, aga veel kohutavam oleks pärast oma üksuse inimestele otsa vaadata, kui ma jätaks oma üksusega minemata, kuhu iganes ta ka ei lähe.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kasutaja avatar
lumeunt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lumeunt »

Jah, ise ka ridele. SA ametikoht ka sinna "võlli" poole. Kahjuks pole juba 15 aastat metsas püssirohtu nuusutada antud. :cry:
[color=#FF4040]... ja kui ei oska, harjutame![/color]
kuusikuj
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kuusikuj »

Läheks lõunasse sooja päikese kätte.
[url=http://www.ebtherm.ee/tooted/ventilatsioon]Ventilatsioon EbTherm-ist[/url]
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Veel üks sinisilmne naiiv, kes arvab, et nii EA kui Tallinki elumõtteks on tema lihakeha eest hoolt kanda. Jalgsi kipub see lõunapäikese alla vantsimine pisut pikk üritus olema. Kui just Läti piir eluunistuste täitumine pole... :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

Küllap mees meenutab heldimusega kagu-eesti künkaid ja tsiatsungõlmaad, kus ajateenijana põrgatud sai ning mõtleb sealkandis vaindlase-tõrjumisele.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
nuhk.Albert
Liige

Postitus Postitas nuhk.Albert »

Suvel ühe kambaga siga kärsatatades tuli ka sõda teemaks ning muidu pealtnäha täiesti normaalsed inimesed hakkasid arutama, et kuhu oleks targem minna. Enamasti arvati rootsi olevat hea ja kindel koht, kõige "helgem" aga lubas esimeste paukude järel austraaliaase putkata. Minu jaoks oli hämmastav, et vastuhakku kui ka üht võimalust isegi ei mainitud. Kui olin seda vestlust (ilmselt totaka näoga) juba tükk aega kuulanud, siis küsiti et kuhu mina siis plaanin minna. Vastasin et esimese ettejuhtuva vandi juurde relva hankima (riigilt relva saamist ei looda). Selle peale jäi seltskond vait ja vaadati mind kui pooletoobist. Küsiti et miks ma ära minna ei taha. Kurtsin oma kehva majandusliku seisu üle, ei ole veel merekindlat kiirpaati koos vajaliku kütusega muretseda jõudnud ja muu transport siis ei liigu ning jalgrattaga kah austraaliasse vändata ei viitsi. Pealegi peab mõni loll ju siia ka jääma liberaalset pederastiat kaitsma (sellele kaitsetahtele on tegelikult viimasel ajal mingi kahtluseuss sisse pugenud). Alles siis hakkas seltskonnale pärale jõudma et kui paugud juba käivad siis riigist välja enam ei saa. Kuid oma elunatukest ohtu seadma nad ka nõus ei olnud. Las teised lähevad ja kaitsevad. Aga muidu täitsa normaalsed inimesed. Huvitav, kas selline suhtumine on liberaalse multikulti propaganda tulemus? Või millest tuleb seliine oma naha hoidmine ja ükskõiksus riigi saatuse vastu?
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Eks seal ole mitmeid põhjuseid, mille ühisnimetajaks on riigi tegemata töö... :twisted: Tead ju küll, maailm on muutunud, mingigi sõjategevus Euroopas on mõeldamatu, asümmeetrilised ohud jne jmt...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

Ja tänapäevne -ism on individualism. (Ja võibolla hedonism).
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Lemet kirjutas:Veel üks sinisilmne naiiv, kes arvab, et nii EA kui Tallinki elumõtteks on tema lihakeha eest hoolt kanda. Jalgsi kipub see lõunapäikese alla vantsimine pisut pikk üritus olema. Kui just Läti piir eluunistuste täitumine pole... :wink:
Läti piirile on siis piirivalvet vaja küll juurde... :write:
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
metssiga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metssiga »

allatah kirjutas:Sõda on küll jube ja kohutav, aga veel kohutavam oleks pärast oma üksuse inimestele otsa vaadata, kui ma jätaks oma üksusega minemata, kuhu iganes ta ka ei lähe.
Muuhulgas on tore siin foorumil osaleda ka sellepärast, et aeg-ajalt saab lugeda arvamusi, mis oleks nagu otse oma pääluust tulnud :D
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline