Eesti SS võimalik kuritegu
HEHEEE
Kõigepealt tervitused üle pikema aja Kaasvõitlejad!!!
Ka minupoolt sama ettepanek: ärge tehke kommarist otukesest välja. See on ta siht, siin algusest peale olnud. Kui mõni talle valus teema, siis läbustada ja õhutada läbule, et see kinni saada. Ja kui vastupidi, mõni mustav teema, siis otsib vaat ,et olematuid seoseid jeesukse enda ütlustega.
Eriti naeruväärnre on see, et ainult need raamatud, mida ta näitena toob, on tõe sümbol, olgu siis inglaste või kelle tahes poolt. Kui aga on tegu vastupidise asjaga siis ei kõlba jälle need raamatud kuhugi. Huumor.
Las kommar mängib üksi liivakastis, see oli ju juba Lenini ja Stalini ajal nii, et mõeldi midagi välja ja usuti seda tõepähe. Timurlane ju tööriist.
Mis puutub Eesti sõjameestesse Saksa poolel, siis võime asja rahulikult võtta, tänase päevani pole neile ühtegi vettpidavat süüdistust esitatud.
Ka minupoolt sama ettepanek: ärge tehke kommarist otukesest välja. See on ta siht, siin algusest peale olnud. Kui mõni talle valus teema, siis läbustada ja õhutada läbule, et see kinni saada. Ja kui vastupidi, mõni mustav teema, siis otsib vaat ,et olematuid seoseid jeesukse enda ütlustega.
Eriti naeruväärnre on see, et ainult need raamatud, mida ta näitena toob, on tõe sümbol, olgu siis inglaste või kelle tahes poolt. Kui aga on tegu vastupidise asjaga siis ei kõlba jälle need raamatud kuhugi. Huumor.
Las kommar mängib üksi liivakastis, see oli ju juba Lenini ja Stalini ajal nii, et mõeldi midagi välja ja usuti seda tõepähe. Timurlane ju tööriist.
Mis puutub Eesti sõjameestesse Saksa poolel, siis võime asja rahulikult võtta, tänase päevani pole neile ühtegi vettpidavat süüdistust esitatud.
-
- Liige
- Kontakt:
Nende piltidega " on nagu on". Irooniaga räägin küll - sest paraleel hillari jutule: selles "SS tegutseb" raamatus on näiteks pilt (ilmselgelt tugevalt retušeeritud), kus naeratavate nägudega hitlerlased on sportlikes põlvpükstes ja raiuvad parasjagu partisanil (vist valgevene oli) pead maha. Sama pilti olen näinud, ent partisani asemel oli puuhalg ning pilt ise korralikum.
Eestis ka kohalik pildisaaga olemas - nimelt tööstuskooli tank.
Eestis ka kohalik pildisaaga olemas - nimelt tööstuskooli tank.
-
- Liige
- Kontakt:
Minu ajal küll (84 aastal läksin kooli) räägiti, et fašistid põletasid Ardu ümbruse maha. Hiljem selgus, et see päris nii siiski polnud. Lisaks veel see, et Tallinn pommitati puruks nende poolt. Seda viimast veel 89 aastal.susi kirjutas:Minu ajal küll koolis ei räägitud,et sakslased või nende käsilased oleks Eestis mõne küla maha põletanud.Aga võimalik,et Veltu räägib õigust.Äkki ta ise või mõni ta sugulane osales põletamises?Räägib ta ju sellest kui faktist ühe viletsa foto põhjal.
Huumor tõesti...
Mina ei püüa midagi õigustada, aga selle konkreetse pildi puhul mina küll ei näe, et sellel pildil oleks kellegile Eesti SS selja peale kirjutatud.
Suvaline pilt suvalises raamatus.
Selle pärast ei maksa nüüd küll hakata kedagi süüdistama või mingeid põhjapanevaid järeldusi tegema.
Minu meelest ei ole siin isegi arutleda midagi...
Mina ei püüa midagi õigustada, aga selle konkreetse pildi puhul mina küll ei näe, et sellel pildil oleks kellegile Eesti SS selja peale kirjutatud.
Suvaline pilt suvalises raamatus.
Selle pärast ei maksa nüüd küll hakata kedagi süüdistama või mingeid põhjapanevaid järeldusi tegema.
Minu meelest ei ole siin isegi arutleda midagi...
Ise küsin, ise vastan...
Edastan siinjuures ühe meie foorumi liikme minule saadetud pildi. Tõenäoliselt on Pildileht nr. 1 - 1944 (jaanuarinumber) esimene koht, kus see avaldati, kuigi on võimalik, et propagandapildina läks see kuhugi teise väljaandesse hoopis teise allkirjaga...
Niisiis:

ProPatria
Edastan siinjuures ühe meie foorumi liikme minule saadetud pildi. Tõenäoliselt on Pildileht nr. 1 - 1944 (jaanuarinumber) esimene koht, kus see avaldati, kuigi on võimalik, et propagandapildina läks see kuhugi teise väljaandesse hoopis teise allkirjaga...
Niisiis:

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
-
- Liige
- Kontakt:
Aga mida see pilt tõestaks kui isegi oleks partisanide küla põlema pandud sõjategevuse käigus?
Mul on ka endal pilt, millel üles poodud partisan kusagil Peipsi taga, võiks ka hariliku pliiatsiga pildi taha kirjutada, et selle ja selle üksuse poolt üles poodud rahulik elanik ja "tõend" sõjakuriteo kohta olekski nagu olemas?
Mul on ka endal pilt, millel üles poodud partisan kusagil Peipsi taga, võiks ka hariliku pliiatsiga pildi taha kirjutada, et selle ja selle üksuse poolt üles poodud rahulik elanik ja "tõend" sõjakuriteo kohta olekski nagu olemas?
Puhas vuuk- 1:0 minu kasuks. Ei olegi nagu midagi lisada, asi sai lahendatud. Hurraa. Tunnen juba raha hõngu.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Hea, et selle pildiga sai tõde välja selgitatud. Võin rahuliklut välja printida ja seinale panna. Teinekord kui halb tuju siis hea vaadata kuidas bolsevikke kärsatatakse.
Hea on see, et sai kindlaks, et külaelanikke seal ei olnud. Majadest on kahju, kuid neid saab uusi ehitada. Pealekauba, majas kus on bolshevik olnud on veel kaua aega paha hais sees ja teinekord ei lähegi välja !
Hea on see, et sai kindlaks, et külaelanikke seal ei olnud. Majadest on kahju, kuid neid saab uusi ehitada. Pealekauba, majas kus on bolshevik olnud on veel kaua aega paha hais sees ja teinekord ei lähegi välja !
Kuna see pilt ilmus 1944.a jaanuarinumbris, pidi see tehtud olema varem. Järelikult pole mingil juhul tegemist Eestis asetseva külaga, kuna siin tol ajal sõjategevust ei toimunud. Tõenäoliselt kuskil Venemaal partisanivõitluse käigus toimunud lahinguepisood. Ja jääb täiesti arusaamatuks, mille üle see tühikargaja Veltu siin rõõmutseb? Mis asi on 1 : 0 tema kasuks? Kas kogu Teine Maailmasõda toimus lagedal väljal ja linnadest ning küladest mindi ringiga mööda, et mitte kogematta mõnd maja hävitada? Ja ainult eestlased tegid sellise "jubeda teo" ning ründasid külas kindlustunud vaenlast? Õudne, õudne! 

Viimati muutis Troll, 01 Mär, 2006 20:34, muudetud 3 korda kokku.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Te Thor olete väga anti-ru. Mis selle põhjustas? Kas poisikesena peetud kivisõjad?
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Täpselt. Muidu räägib, kommunistid ja natsid, ühed pahad mõlemad. Nüüd küsib kas ma olen anti-ru. Järelikult Veltu arvates on kõik venelased kommud.
Veltu ise aga on täpselt sealt kust tuul puhub. Kahjuks on aga nii, et ainult bolsevikud võtavad iga koera vastu kes nende poolele jookseb ja kui kannatab teda kedagi hammustama panna siis lastakse seda teha, kui ei tehakse kohe saslõkiks. Ja ega hammustajatki hiljem säästeta.
Aga mis teha, igaüks leiab oma tee.
Aga mis puutub lapsepõlve kivisõdadesse, siis mul on kahju, etneid ei ole filmile jäädvustatud. Seda kuidas vanades lossivaremetes kohtuvad kaks korda 30 10-14 aastast, relvastatud vibude, teravate noolte, puumõõkade ja kaigastega. KUidas veeretatakse kivisid vastastele kaela, ning kuidas nii mõneltki tuli põsest noolt välja sikutada. Sinikatsest ja mõnedest murtud luudest ei hakka rääkimagi.
Aga kõik olid eestlased.
Õnneks ei jäändu keegi ka pimedaks.
Veltu ise aga on täpselt sealt kust tuul puhub. Kahjuks on aga nii, et ainult bolsevikud võtavad iga koera vastu kes nende poolele jookseb ja kui kannatab teda kedagi hammustama panna siis lastakse seda teha, kui ei tehakse kohe saslõkiks. Ja ega hammustajatki hiljem säästeta.
Aga mis teha, igaüks leiab oma tee.
Aga mis puutub lapsepõlve kivisõdadesse, siis mul on kahju, etneid ei ole filmile jäädvustatud. Seda kuidas vanades lossivaremetes kohtuvad kaks korda 30 10-14 aastast, relvastatud vibude, teravate noolte, puumõõkade ja kaigastega. KUidas veeretatakse kivisid vastastele kaela, ning kuidas nii mõneltki tuli põsest noolt välja sikutada. Sinikatsest ja mõnedest murtud luudest ei hakka rääkimagi.
Aga kõik olid eestlased.
Õnneks ei jäändu keegi ka pimedaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline