Ootame huviga siin kuidas Sa Trummi argumendid pihuks ja põrmuks teedVaatan, sõbrad tankistid - kuidagi hüsteeriliseks hakkab kiskuma teie jutt... endale ei tundu või?

Tundub, et Sul ei ole lihtsalt midagi öelda

Ootame huviga siin kuidas Sa Trummi argumendid pihuks ja põrmuks teedVaatan, sõbrad tankistid - kuidagi hüsteeriliseks hakkab kiskuma teie jutt... endale ei tundu või?
No aga Borja argumenteeri sama loogiliselt vastu kui Kapten Trumm mitte ära tee saladuslikku nägu mingist olematust riigikaitse saladusest
...hehee, tankistid... nii lihtsalt ka ei saa... ma veel natsa mängin teie närvidel...Ootame huviga siin kuidas Sa Trummi argumendid pihuks ja põrmuks teed
Tundub, et Sul ei ole lihtsalt midagi öelda
Borja usu mind, kui Sul tõesti oleks tõsised vastuargumendid, siis õige vaidlus alles algaks.hehee, tankistid... nii lihtsalt ka ei saa... ma veel natsa mängin teie närvidel...
Ja üleüldse - kui siin kõik ära rääkida / paika panna - millega ma siis õhtuti ennast lõbustan - kui te siia teemasse pärast enam ei kirjuta??
Minuarust jooksid ummikusse natuke teised tegelased, kes ei ole täiesti reaalselt võimaliku rünnakustenaariumi kirjeldamisel võimelised muud siia vastuseks panema kui demagoogilis-sofistilisi pilajutte, emotikone ja näiteid sellistest riikidest (Afganistani partisanisõda, Iraak), mis Eesti kontekstis ei tööta ja ei hakkagi töötama. Ja teoreetilisi lahenduskõike, mis on praktikas ammu järgi proovitud ja mis loodetud ajaruumis ei toimi.kaur3 kirjutas:hugo1'le,
Kapten Trummi jutt jooksis lõpuks ummikusse. Kui meie sõjaväe suuruseks jääb operatiivstruktuur, siis ei anna tankide olemasolu selle
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist