Sain ka lõpuks selle loo loetud.kaur3 kirjutas:tommy vist tsiteeris seda Vene vabatahtlikuga intervjuud kusagil, kuid küll küllale liiga ei tee.
http://znak.com/moscow/articles/04-12-19-47/103315.html
Päris hea küsimus selle intervjuu valguses.
...Деятельное участие России в украинском кризисе привело к изменению ситуации внутри российской системы права. Роль закона сильно размывается — его заменяет политическая (она же моральная) целесообразность. Возникла обширная серая зона, связанная с участием российских граждан в военных действиях на юго-востоке Украины. Несмотря на наличие в УК статей о наемничестве (359-я) и организации незаконного вооруженного формирования или участии в нем (208-я), добровольцы открыто вербуются и отправляются в Донбасс. На прошлой неделе томский телеканал ТВ2 сделал репортаж об отправке 31 добровольца из числа ветеранов чеченской и афганской войн в Луганск. Организовал отправку Всероссийский союз ветеранов Афганистана.
Ilus ja ladus kiri, kuigi täis lausa uskumatuid seiklusi ... näiteks nagu ühes rünnakus 32.blokkposti juures 20 mehega 20 tanki hävitamine.
Aga eks ma vist oma olemuselt liialt umbusklik olen ...

Kuidagi kahtlane on ka see Putini eriesindaja külaskäik jne.
Tundub, et jälle kokkukirjutatud lugu MITME MEHE juhtumistest ja erinevatest linnalegendidest. (Aga siis veel ei teatud ukrainlaste KÄSUST kasutada vene soost väikelaste verd sõdurite soojendamiseks).
NB! Loodan, et siia linkide riputajad ei solvu minu kommentaaride pärast. Ise mul ei ole kahjuks aega infot taga ajada, kuid valikuliselt siia pandud asju saan lugeda. Kui linkija ise ei ole omapoolset kommentaari lisanud, siis arvan tagasihoidlikult

Kui aga üldsus peab seda sobimatuks, siis andke tuld!