Surmateadlased
Vaata Hugo lapsed ei ole õunad mis ise valmivad puu otsas maitsvaks. Lapsi tuleb ka kasvatada.
Lastel peab olema perekond ja ideaaljuhul ka ema-isa. Kodus süüa. Normaalne õhkkond jne jne jne.
Nö. debiilid ei ole võimelised iseendagi seisma vaid koormaks kaelas kogu ühiskonnale. Mõned neist isegi ohtlikud.
Selle silmakirjaliku humaansuse võid omale sinna auku pista.
Tänapäeval ehk siis viimase 50 aasta jooksul on väga moes ajada mingit võrdõiguslikku pläma kuigi aastatuhandete tarkus seda kuskilt otsast ei kinnita. Ja sellepärast ongi nii, et normaalne inimene peab oma pead vaevama pidevalt mingite pseudoprobleemidega.
Sa mine vaata mõne "debiiliku" perekonda. Kui ma meenutan kooliaega siis meenub mulle kohe paar sellist paljulapselist perekonda kus kokku sattunud kaks "geeniust" treisid aga lapsi valmis. Ei meenu küll ühtegi varianti kus see kehva genofond ehk siis kaks miinust oleks mõne plussi võui olulisemalt parema tulemuse andnud.
Meenub see, et nad olid räpased, üks lasi isegi 6-7 klassis tunniajal püksi. Hinneteks olid kahed, ta oli nii loll, et isegi õpetajatel oli tema läbivedamisega raskusi. Ja ei erinenud need teised "genokatsetused" ka mitte kuidagi sellest minu klassikaaslasest. Kahemeestest lollpead kõik.
Lastel peab olema perekond ja ideaaljuhul ka ema-isa. Kodus süüa. Normaalne õhkkond jne jne jne.
Nö. debiilid ei ole võimelised iseendagi seisma vaid koormaks kaelas kogu ühiskonnale. Mõned neist isegi ohtlikud.
Selle silmakirjaliku humaansuse võid omale sinna auku pista.
Tänapäeval ehk siis viimase 50 aasta jooksul on väga moes ajada mingit võrdõiguslikku pläma kuigi aastatuhandete tarkus seda kuskilt otsast ei kinnita. Ja sellepärast ongi nii, et normaalne inimene peab oma pead vaevama pidevalt mingite pseudoprobleemidega.
Sa mine vaata mõne "debiiliku" perekonda. Kui ma meenutan kooliaega siis meenub mulle kohe paar sellist paljulapselist perekonda kus kokku sattunud kaks "geeniust" treisid aga lapsi valmis. Ei meenu küll ühtegi varianti kus see kehva genofond ehk siis kaks miinust oleks mõne plussi võui olulisemalt parema tulemuse andnud.
Meenub see, et nad olid räpased, üks lasi isegi 6-7 klassis tunniajal püksi. Hinneteks olid kahed, ta oli nii loll, et isegi õpetajatel oli tema läbivedamisega raskusi. Ja ei erinenud need teised "genokatsetused" ka mitte kuidagi sellest minu klassikaaslasest. Kahemeestest lollpead kõik.
Sinu arvamus siis, et sellised lapsed tuleks surmata ja vanemad kastreerida või veel parem surmata, nagu tehti III Reichis
Mina arvan, et kui vanemad ei saa kasvatamisega hakkama, siis peab selle töö üle võtma riik.
Inimene on riigi kõige suurem varandus.
Kindlasti ei ole Sinul ega kellegil teisel õigust otsustada, kes on sobilik elama, kes mitte. Kes on sobilik sünnitama, kes mitte.
Ka kõige hullemal debiilil on siin maailmas sama palju õigust elada, kui Sinul.
Discovery pealt jooksis saade surmaarstidest ja tänapäeva geneetikud on otse välja öelnud, et tolle aegne salaja viljatuks tegemine ja debiilide tapmine oli mõtetu. Rahvas ei muutu selle tõttu tervemaks.
Halvad geenid on kõigil sees, ka Sinul thor199. Nii, et mõtle hoolega enne kui järglasi tegema hakkad
Mina arvan, et kui vanemad ei saa kasvatamisega hakkama, siis peab selle töö üle võtma riik.
Kindlasti ei ole Sinul ega kellegil teisel õigust otsustada, kes on sobilik elama, kes mitte. Kes on sobilik sünnitama, kes mitte.
Ka kõige hullemal debiilil on siin maailmas sama palju õigust elada, kui Sinul.
Discovery pealt jooksis saade surmaarstidest ja tänapäeva geneetikud on otse välja öelnud, et tolle aegne salaja viljatuks tegemine ja debiilide tapmine oli mõtetu. Rahvas ei muutu selle tõttu tervemaks.
Halvad geenid on kõigil sees, ka Sinul thor199. Nii, et mõtle hoolega enne kui järglasi tegema hakkad
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Mina ühinen Hugoga. Mis õigus on ühel inimesel teist inimest tappa? Kas Jumal taevas lubaks seda? Usun, et sellised inimesed saavad taevas kord karistatud. Peetrus sulgeb neile taevaväravad ja saadab nad kolksti põrgu.
Natside inimeksperimentide kaitsmine on lubamatu!
Sedasi võivad rääkida inimesed, kelle süda või mõistus pole õiges kohas. Mis tunne sul endal oleks, kui sinuga niimoodi tehtaks? Ei saa salata, et nendest eksperimentidest oli kasu, kuid sageli prooviti täiesti mõttetuid asju. Nt. taheti silmavärvi muuta, katsetati erinevaid mürke, et leida efektiivseim mürk, millega koonduslaagri asunikke surmata jne. Lisaks tehti Danzigi laboris juutidest seepi.
Mina kui tulihingeline patsifist mõistan sellised asjad hukka!
Natside inimeksperimentide kaitsmine on lubamatu!
Mina kui tulihingeline patsifist mõistan sellised asjad hukka!
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Jah selle viimasega on sul õigus. Inimene on kõige suurem varandus. Aga mitte inimene eksisteeri riigi heaks vaid riik eksisteerib inimese heaks. Seega on ei ole loogiliselt arutledes ja emotsioone kõrvale jättes inimesel kes on võimeline riiki ja seeläbi ka ennast edendama tegeleda kõrvalise tagurliku produkti säilitamisega.hugo1 kirjutas:Sinu arvamus siis, et sellised lapsed tuleks surmata ja vanemad kastreerida või veel parem surmata, nagu tehti III Reichis![]()
See on nagu firma juhtimine, kuis a tahad, et firma oleks elujõuline pead loobuma toodetest mis ei too kasumit. Kui lähebki mõni asi halvasti, müüd omahinnaga maha kuid edaspidi püüad igati vältida selliseid juhtumeid viies riskid minimaalseks. Sest vastasel juhul keerad sa käki kõigile neile üksustele ja inimestele kes saavad oma tööga hakkama ja nii öelda hävitad nende elu.
Ma ei tea mis jumalast siin veltu räägib, kui selline isik oma täiuslikkuses peaks eksisteerima siis vaevalt ta sellistel äpardustel juhtuda laseks. Kahjuks elu tõestab vastupidist näiteid kaugelt otsimata.
Kes on juba sündinud, las ta siis olla mis teha. Ei poolda ka mina otseselt seda, et neid hukkama peaks. Kuid tuleb hoida seaduslikku jõuga ära seda, et nad omavahel neid "äpardusi" jätkata ei saaks.
Riigi funktsioon ei ole lapsi kasvatada. Elu on näitanud, et riik ei oleks selleks vajalikul tasemel võimeline. Lastekodud jäägu ikkagi nende jaoks kes on õnnetult oma vanemad kaotanud. Pigem tuleks tõsta kvaliteeti, et normaalsed lapsed saaks normaalse elu.
Mitte tegeleda friiklusega ja silmakirjaliku humaansusega. Bla bla olen patsifist jne.
Vaadakem asja selle pilguga.... kas sa ise tahaksid sellisena elada... mõistuseta ja näiteks osalise liikumisvõimelise friigine kes ei suuda ise oma elus hakkama saada ?
Täpsustuseks, jutt ei ole siinkohal neist kellel kupli all kõik korras vaid sõna otseses mõttes "taimedest".
Kas loodus ise hoiab selliseid ? Ei.
Meie väärastanud ja looduskauge mõtlemine on see. Osadel inimestel on vähe sobilikku tegevust ja ülearenenud kaasatundmisvõime, mis tihtipeale kombineeritud suht nõrga kuplialuse kuid see eest aktiivse loomuga.
Selle tulemusena tekib nagu seeni peale vihma igasugu organisatsioone mis tegelevad riikide raha väljapumpamisega kasutades selleks kõiki olemasolevaid äärmiselt populistlikke võimalusi.
Mingit jumalat pole olemas. On olemas loodusseadused.
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Kas Jumal on või ei ole, pole vast selle foorumi teema. Ja kas Kristus või Krishna, Taara või Tao õpetus....muidu läheme siin kõik varsti karvupidi kokku. Olen ka seda meelt, et igasugused inimkatsed on kuradist, tegi neid siis Mengele või Beria. Niisamuti -kes on juba sündinud, selle elu võtta ei või. Aga alkohoolikute ja debiilide ohjeldamatu sigimine ühiskonna kukile pole nüüd küll midagi, mille talumine meid kuidagi paremaks muudaks. Siin tuleks leida mingi inimlik ja ühiskonda rahuldav lahendus. Surmaarstid selleks lahenduseks pole.
Veltu, jäta see seebijutt! Mingeid tõendeid selle kohta pole.
Veltu, jäta see seebijutt! Mingeid tõendeid selle kohta pole.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Huvitav, Thor, kui Jumalat pole olemas, siis kuidas tekkis maailm? Kas käis üks "suur pauk" ja pauhti oligi maakera valmis? See on liiga lihtne lähenemine asjale. Ja veel, te olete väga antiklerikaalne, ei tunnista Jumalat jne, järelikult olete te pagan. Aga ühes olen ma Charlemagnega nõus: jätame selle teoloogia teema.
Ikkagi kaldub Thori jutt selliste katsete õigustamiseni. Ma mõistan, et vegeteerivad inimesed ja debiilikud on ühiskonna põhjakiht. Kuid kas see annab õiguse nendega ebainimlikke katseid teha? Ka neil on närvirakud olemas. Ja natside katsed olid piinarikkad, sageli pidi inimene kaua aega piinlema, enne kui surm ta maistest piinadest vabastas. Muidugi ei läinud sellised asjad natsidele korda, nemad ei pidanud ka täisväärtuslikku inimest millekski. Tahan öelda vaid seda, et ei tohi hakata nihverdama ja keerutama, et mingil viisil olid need katsed siiski õigustatud. Selleks ei anna meie peale taevast alla vaatavad ohvrid luba.
Ikkagi kaldub Thori jutt selliste katsete õigustamiseni. Ma mõistan, et vegeteerivad inimesed ja debiilikud on ühiskonna põhjakiht. Kuid kas see annab õiguse nendega ebainimlikke katseid teha? Ka neil on närvirakud olemas. Ja natside katsed olid piinarikkad, sageli pidi inimene kaua aega piinlema, enne kui surm ta maistest piinadest vabastas. Muidugi ei läinud sellised asjad natsidele korda, nemad ei pidanud ka täisväärtuslikku inimest millekski. Tahan öelda vaid seda, et ei tohi hakata nihverdama ja keerutama, et mingil viisil olid need katsed siiski õigustatud. Selleks ei anna meie peale taevast alla vaatavad ohvrid luba.
Kuidas nii? On ju üldtuntud tõsiasi, et SS arstid valmistasid juutide rasvkudedest seepi. Saksamaal oli tol ajal suur puudus seebist. Nii leitigi "geniaalne" plaan seebi korvamiseks. Esialgu valmistati inimseepe vist SSlastele.Veltu, jäta see seebijutt! Mingeid tõendeid selle kohta pole.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Üldtuntud tõsiasi?Inimesest ei ole üldse kerge seepi teha,sest inimesel,eriti koonduslaagris näljutatud inimsel,pole just märkimisväärset rasvkude.Selleks,et inimeset seepi teha on ikka vaja oi-oi kui palju inimesi,selliselt seebi valmistamine on kindlasti hulga kallim kui mingist loomast seebi valmistamine. Mingisuguse märkimisväärse koguse seepi oleks saanud valmistada võib-olla Göringist.
Pole ise inimesest seebi valmistamise protsessi pealt näinud, seega ei oska kommenteerida.uusmario kirjutas:Inimesest ei ole üldse kerge seepi teha,sest inimesel,eriti koonduslaagris näljutatud inimsel,pole just märkimisväärset rasvkude
Aga milles probleem? Sakslastel oligi ju oi-oi palju inimesi. Inimesi suri koonduslaagrites ju lademetena, seega langeb ressursi probleem välja.Selleks,et inimeset seepi teha on ikka vaja oi-oi kui palju inimesi,selliselt seebi valmistamine on kindlasti hulga kallim kui mingist loomast seebi valmistamine
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Veltul on üldse koolis palju vahele jäänud...
Maailma nö. loomise kohta on tõesti siiski üks teooria suur pauk. Nauhti ei käinud see midagi.
Pauk ise käis küll kähku aga läks mõnisada tuhat aastat enne kui kõik piisavalt jahtus et elektronid ja tuumad suutsid moodustada vesiniku ja heeliumiaatomeid... ja siis veel miljardid(sajad ?) aastad enne kui universum hakkas millekski meile tuttavlikumaks muutuma.
On ka muidugi teine teooria mille täpne sõnastus mulle täpselt ei meenu sest aega on palju möödas, kuid ka sel puhul pole jumalaga mingit pistmist, sele puhul on kogu meie universum lihtsalt üks lõpmatute äärtega lõputult paisuv nii öelda ring, et ükskõik kuidas sa ka ei prooviks ikka jõuad samasse kohta tagasi või midagi sellist.
Hullemaks kui "surmateadlased" tuleb kommunismist ja piiblist segatud religiooni tunnistada ...
Katsu nüüd loogiliselt midagi vastu vahelduseks väidelda millega rikastavad ühiskonda nö. "taime" tasandil indiviidide eksistents.
Teatud juhtudel on põhimõtteliselt tegu surnud inimesega, või kuidas näiteks nimetada olendit kes ei kuule-ei näe ja kelle vaimne tase on null ?
Ning kes pealekauba on veel kuidagitpidi väärakas.
See, et teda uuritakse ja puuritakse on täiesti normaalne.
Kui tänu sellele jääb ellu hiljem normaalsed inimesed on tegu väga humaanse teoga. Pealekauba miski ei sünni üleöö.
Keskajal tehti veel mõtetumaid katseid. Aga vastavalt tasemele antud valdkonnas muutuvad ka katsed mõtekamaks jne.
Praegu tunduvad paljud asju naljakad. Su27 konstruktoritele tunduvad ka kõigi nende tüüpide kes tiivad õmblesid ja katuselt surnuks hüppasid katsetused naljakad. Aga nii see lennundus alguse sai.
Maailma nö. loomise kohta on tõesti siiski üks teooria suur pauk. Nauhti ei käinud see midagi.
Pauk ise käis küll kähku aga läks mõnisada tuhat aastat enne kui kõik piisavalt jahtus et elektronid ja tuumad suutsid moodustada vesiniku ja heeliumiaatomeid... ja siis veel miljardid(sajad ?) aastad enne kui universum hakkas millekski meile tuttavlikumaks muutuma.
On ka muidugi teine teooria mille täpne sõnastus mulle täpselt ei meenu sest aega on palju möödas, kuid ka sel puhul pole jumalaga mingit pistmist, sele puhul on kogu meie universum lihtsalt üks lõpmatute äärtega lõputult paisuv nii öelda ring, et ükskõik kuidas sa ka ei prooviks ikka jõuad samasse kohta tagasi või midagi sellist.
Hullemaks kui "surmateadlased" tuleb kommunismist ja piiblist segatud religiooni tunnistada ...
Katsu nüüd loogiliselt midagi vastu vahelduseks väidelda millega rikastavad ühiskonda nö. "taime" tasandil indiviidide eksistents.
Teatud juhtudel on põhimõtteliselt tegu surnud inimesega, või kuidas näiteks nimetada olendit kes ei kuule-ei näe ja kelle vaimne tase on null ?
Ning kes pealekauba on veel kuidagitpidi väärakas.
See, et teda uuritakse ja puuritakse on täiesti normaalne.
Kui tänu sellele jääb ellu hiljem normaalsed inimesed on tegu väga humaanse teoga. Pealekauba miski ei sünni üleöö.
Keskajal tehti veel mõtetumaid katseid. Aga vastavalt tasemele antud valdkonnas muutuvad ka katsed mõtekamaks jne.
Praegu tunduvad paljud asju naljakad. Su27 konstruktoritele tunduvad ka kõigi nende tüüpide kes tiivad õmblesid ja katuselt surnuks hüppasid katsetused naljakad. Aga nii see lennundus alguse sai.
Thor- te räägite siin miskipärast pikalt ja laialt "taime" tasandil inimestest. Kuid milleks? Või tahate meelega mõndele valeinformatsiooni jagada, nagu olekski natsid vaid "taimedega" mässanud? Piinati ja tapeti ka täiesti terveid inimesi, nii nagu tegi kaksikutega Josef Mengele.
Tsiteerin väheke:
" Euroopa juutide ja mustlaste süstemaatilisele mõrvamisele eelnes puuetega, vaimuhaigete ja "asotsiaalsete" saksa kodanike riiklikult sanktsioneeritud tapmine. See Adolf Hitleri isikliku kantselei koordineeritav operatsioon nimega Aktsioon T4 algas oktoobris 1939. Kõikjal Saksamaal veeti ohvrid vaimuhaiglatest ja kliinikutest "eutanaasiakeskustesse", mis olid varustatud gaasikambrite ja krematooriumidega. Selleks kasutati halle busse, millel olid kardinad või ülevärvitud aknad. Arstid pidid otsustama, millised patsiendid "desinfitseerimisele"-tapmisele-kuulusid. Sageli kuulusid "eutanaasiaohvrite" kehaosad säilitamisele. Neid kasutati õppematerjalina meditsiinikoolides. Aastatel 1940-1945 langes sellise eutanaasia ohvriks vähemalt 120 000 inimest!!! Et tavakodanike mure ja hool füüreri kontoris pingeid tekitas, peatati programm ametlikult 1941. aasta augustis. Mitteametlikult jätkus see mitu aastat."
"Widmann,
kas kriminaaltehniline instituut
on suuteline tootma suurtes
kogustes mürki?"
"Ei"
"Loomade tapmiseks?"
"Ei"
"Mille jaoks siis?"
"Et tappa loomi, kes sarnanevad
inimestega. Ma pean silmas
ravimatuid vaimuhaigeid,
keda enam inimeseks
ei saa nimetada".
Dr. Albert Widmanni,
kohtuinstituudi kemiaosakonna juhataja.
Jutuajamine Hitleri isikliku kantselei ametnikuga.
Juuli 1938
Tsiteerin väheke:
" Euroopa juutide ja mustlaste süstemaatilisele mõrvamisele eelnes puuetega, vaimuhaigete ja "asotsiaalsete" saksa kodanike riiklikult sanktsioneeritud tapmine. See Adolf Hitleri isikliku kantselei koordineeritav operatsioon nimega Aktsioon T4 algas oktoobris 1939. Kõikjal Saksamaal veeti ohvrid vaimuhaiglatest ja kliinikutest "eutanaasiakeskustesse", mis olid varustatud gaasikambrite ja krematooriumidega. Selleks kasutati halle busse, millel olid kardinad või ülevärvitud aknad. Arstid pidid otsustama, millised patsiendid "desinfitseerimisele"-tapmisele-kuulusid. Sageli kuulusid "eutanaasiaohvrite" kehaosad säilitamisele. Neid kasutati õppematerjalina meditsiinikoolides. Aastatel 1940-1945 langes sellise eutanaasia ohvriks vähemalt 120 000 inimest!!! Et tavakodanike mure ja hool füüreri kontoris pingeid tekitas, peatati programm ametlikult 1941. aasta augustis. Mitteametlikult jätkus see mitu aastat."
"Widmann,
kas kriminaaltehniline instituut
on suuteline tootma suurtes
kogustes mürki?"
"Ei"
"Loomade tapmiseks?"
"Ei"
"Mille jaoks siis?"
"Et tappa loomi, kes sarnanevad
inimestega. Ma pean silmas
ravimatuid vaimuhaigeid,
keda enam inimeseks
ei saa nimetada".
Dr. Albert Widmanni,
kohtuinstituudi kemiaosakonna juhataja.
Jutuajamine Hitleri isikliku kantselei ametnikuga.
Juuli 1938
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Jumalast....
Olen nõus jumala mitteolemasoluga, kui keegi seda tõestaks. Seni pole vahet ErvinÕunapuu laadis äärmusateistidel ja viimseseitsmendapäevataevaminemisekiriku liikmel: Üks taob sulle piibliga pähe ja karjub kõrva "Jumal on olemas!!!" ja teine taob eiteamillega pähe ja karjub "Jumalat Pole OLemas!!!"
Pole häda - kuldsed sõnad Peetruse teisest kirjast termotuumasünteesi teemadel: "Maailm koosnes veest ja vee läbi Jumala sõna väe tõttu!"
Võibolla meelevaldne paralleel, aga igatahes võimas lause. Ja kui kaua see maailmatekke protsess käis, annab aimu teine lause samast piiblitükist: "Jumala juures on 1000aastat nagu 1päev ja 1päev nagu 1000aastat." Mulle meenuvad sellega seoses Einsteini silmapaistvamad teadustööd.
Kui on piibli näol tegu inimmõistuse viljaga, siis tõestagu inimkond seda - mõelgu samakaalukas asi välja ja pangu kirja. Seni usun, et piibel on ilmutuslik, st kirja pandud pühameeste poolt, kes on mingi laksu all (palve või misiganes) olles olnud kontaktis millegi ilmapiiritagusega.
Muidugi mengele katsed ja üldse see inimeste jagamine ja käitlemine rassi ja rahvuse alusel natside poolt olid kurjast ja neile on adekvaatne hinnang antud. Aga päris ilma inimkatseteta jääb meditsiin seisma. Kust saada materjal? Vanglates istub küllalt 4-5korda röövmõrvade ja vägistamiste eest kinni istujaid, kes kusevad kõrge kaarega igasugusele inimsusele - kasutagu neid.
Kui keegi karjub siin humanismist ja surmanuhtluse vastu, siis võiks ta mõelda hoopis, mida ta räägib siis, kui keegi ärakaranud vang näiteks ta tütre surnuks vägistaks. Kui edasi karjub, et surmanuhtlus on kurjast ja kõik inimesed kordumatud ja toredad, siis mina küll ei oskaks sellisele muud peale diagnoosi panna.
Olen nõus jumala mitteolemasoluga, kui keegi seda tõestaks. Seni pole vahet ErvinÕunapuu laadis äärmusateistidel ja viimseseitsmendapäevataevaminemisekiriku liikmel: Üks taob sulle piibliga pähe ja karjub kõrva "Jumal on olemas!!!" ja teine taob eiteamillega pähe ja karjub "Jumalat Pole OLemas!!!"
Pole häda - kuldsed sõnad Peetruse teisest kirjast termotuumasünteesi teemadel: "Maailm koosnes veest ja vee läbi Jumala sõna väe tõttu!"
Võibolla meelevaldne paralleel, aga igatahes võimas lause. Ja kui kaua see maailmatekke protsess käis, annab aimu teine lause samast piiblitükist: "Jumala juures on 1000aastat nagu 1päev ja 1päev nagu 1000aastat." Mulle meenuvad sellega seoses Einsteini silmapaistvamad teadustööd.
Kui on piibli näol tegu inimmõistuse viljaga, siis tõestagu inimkond seda - mõelgu samakaalukas asi välja ja pangu kirja. Seni usun, et piibel on ilmutuslik, st kirja pandud pühameeste poolt, kes on mingi laksu all (palve või misiganes) olles olnud kontaktis millegi ilmapiiritagusega.
Muidugi mengele katsed ja üldse see inimeste jagamine ja käitlemine rassi ja rahvuse alusel natside poolt olid kurjast ja neile on adekvaatne hinnang antud. Aga päris ilma inimkatseteta jääb meditsiin seisma. Kust saada materjal? Vanglates istub küllalt 4-5korda röövmõrvade ja vägistamiste eest kinni istujaid, kes kusevad kõrge kaarega igasugusele inimsusele - kasutagu neid.
Kui keegi karjub siin humanismist ja surmanuhtluse vastu, siis võiks ta mõelda hoopis, mida ta räägib siis, kui keegi ärakaranud vang näiteks ta tütre surnuks vägistaks. Kui edasi karjub, et surmanuhtlus on kurjast ja kõik inimesed kordumatud ja toredad, siis mina küll ei oskaks sellisele muud peale diagnoosi panna.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
-
Charlemagne
- Liige
- Kontakt:
Hugo, loomulikult ma ei pea silmas mehhaanilist kastratsiooni. Debiilide ja muude vaimupuudega inimeste ohjeldamatus paljunemises näen eelkõige sotsiaalset koormat. Samal ajal nende vanemad ei aita seda koormat pahatihti sugugi kanda. Kuidas leida lahendusi? Ega minagi uuemaaja geneetikast suuremat midagi tea, seetõttu oleks hea, kui keegi, kes asja paremini jagab, aitaks kaasa mõelda. Tol ajal midugi mõeldi teisiti - ja tõsi see, et mitte ainult Saksamaal või N.Liidus vaid ka nendes riikides, kes sellest praegu häbelikult vaikivad.
Veltu, ma ei oota propagandat, vaid tõendeid ja ekspertiisitulemusi: kus , kes ja millal? Kas inimkoed on seebi valmistamiseks üldse mõeldavad? Millist seepi neist kontkõhnadest laagrivangidest ikka teha andis? Kurikuulus lühend seebil RJF ? Reine jüdische Fett ? Otsing annab hoopis huvitava tulemuse
http://www.dhm.de/lemo/html/weimar/antisemitismus/rjf/
Reichsbund jüdischer Frontsoldaten (RjF)
Veltu, ma ei oota propagandat, vaid tõendeid ja ekspertiisitulemusi: kus , kes ja millal? Kas inimkoed on seebi valmistamiseks üldse mõeldavad? Millist seepi neist kontkõhnadest laagrivangidest ikka teha andis? Kurikuulus lühend seebil RJF ? Reine jüdische Fett ? Otsing annab hoopis huvitava tulemuse
http://www.dhm.de/lemo/html/weimar/antisemitismus/rjf/
Reichsbund jüdischer Frontsoldaten (RjF)
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Kuidas saab tunnistada sellist väljamõeldist nagu jumal?asja või olendit mida pole olemas olnud.Aga noh,igal inimesel on õigus fantaseerida.Mina isiklikult olen Darwinismi pooldaja.See fakt on vähemalt usutav.Veltu kirjutas:Huvitav, Thor, kui Jumalat pole olemas, siis kuidas tekkis maailm? Kas käis üks "suur pauk" ja pauhti oligi maakera valmis? See on liiga lihtne lähenemine asjale. Ja veel, te olete väga antiklerikaalne, ei tunnista Jumalat jne, järelikult olete te pagan. Aga ühes olen ma Charlemagnega nõus: jätame selle teoloogia teema.
Kuidas nii? On ju üldtuntud tõsiasi, et SS arstid valmistasid juutide rasvkudedest seepi. Saksamaal oli tol ajal suur puudus seebist. Nii leitigi "geniaalne" plaan seebi korvamiseks. Esialgu valmistati inimseepe vist SSlastele.Veltu, jäta see seebijutt! Mingeid tõendeid selle kohta pole.
kõik on võimalik,vaja ainult tahta
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], ivo86, Marvin, maxi, parkija ja 5 külalist