Abi on Dnepropetrovskis kohalArtur86 kirjutas:Täna veel kolm pakki läks Ukrainasse koos Svjata Vatra ansambliga.
10 IFAKi, 4.5 binkoklit, 6 termopesu komplekti ja erinevad magusad asjad.
http://tvi.ua/new/2014/11/17/estonskyy_ ... yach_yevro
Abi on Dnepropetrovskis kohalArtur86 kirjutas:Täna veel kolm pakki läks Ukrainasse koos Svjata Vatra ansambliga.
10 IFAKi, 4.5 binkoklit, 6 termopesu komplekti ja erinevad magusad asjad.
11.terbati plokkposti Debaltsevos tulistati, seljakott juhtus just sel hetkel seal olemaLarry kirjutas:Andke andeks kui on loll küsimus, aga kuidas see "hävis lahingus" täpsemalt välja näeb? Kuuli- või killutabamus ei lõhu kotti pöördumatult ära, järgi jääb veel ärapõlemise võimalus. Viitab see enamasti kaudtulerelvade tulelöögi alla jäämisele, st. kott on kas transpordivahendis või hoones, mis tulelöögis pihta saab ja süttib. Ei tahaks nüüd kuidagi õel või ülbe olla juba 8 kuud sõdinutega, aga meediku seljakott peaks ju olema meediku üks tähtsamaid varustusesemeid relva ja soomusvesti kõrval ja see ei vedele lihtsalt autos? Mitte väga kaua aega tagasi pani üks tuntumaid vabatahtlikke J. Birjukov netti üles fotod tulelöögis hävinud masinatest, relvadest ja varustusest. Masinatele ei olnud kaevatud varjeid, vaid need seisid lihtsalt kusagil aia ääres puude all, kusjuures soomustamata masinad, tavalised veokad. Samuti varustus oli jäetud lihtsalt niisama sellise veoka kasti, ei olnud viitsitud kusagile keldrisse/ varjendisse ümber laadida. Tulemus - hävis nii masin kui ka varustus. Ae, volontöörid - saatke uued!
Võib- olla saab hävimise asjaolude kohta täpsemat infot? Asjad ei pruukinud niimoodi olla, nagu ma eelpool kirjeldasin ja vbla on ka meil siit midagi õppida. Aga kui asjad olid nii, nagu ma eelpool kirjeldasin, siis ehk on võimalik meedikuid kuidagi "instrueerida", et nad oma tähtsat ja kallist varustuseset hoolikamalt ja säästlikumalt käsitseksid? Vabandan juba ette, kui kedagi solvasin, lihtsalt kripeldab mul see ebamäärane "hävis lahingus".
Tänan info eest, selgitas pilti. Sõjas tõepoolest juhtub asju ja hävib varustust, selge see. Hea, et on kohe võimalik uus kott saata, mis juba Ukrainas kohal on. Töö jätkub, nagu ka minu annetused ukrainlaste heaks.11.terbati plokkposti Debaltsevos tulistati, seljakott juhtus just sel hetkel seal olema
Hävis. Juhtub.
Teadmiseks veel niipalju, et osa varustust antakse välja plokk-posti põhiselt. Rajatakse plokk-post, sinna määratakse mingi varustus ja kui üksus roteerib, siis plokk-postile määratud varustust kaasa ei võetaLarry kirjutas:Tänan info eest, selgitas pilti. Sõjas tõepoolest juhtub asju ja hävib varustust, selge see. Hea, et on kohe võimalik uus kott saata, mis juba Ukrainas kohal on. Töö jätkub, nagu ka minu annetused ukrainlaste heaks.11.terbati plokkposti Debaltsevos tulistati, seljakott juhtus just sel hetkel seal olema
Hävis. Juhtub.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist