palun lisa Eesti keelne jutt kysimusest ja vastusest.wk2 kirjutas:Ukraina ajakirjaniku küsimus Putinile ja vastus
https://www.youtube.com/watch?v=5U_HeWrnz8w
T2nud!
palun lisa Eesti keelne jutt kysimusest ja vastusest.wk2 kirjutas:Ukraina ajakirjaniku küsimus Putinile ja vastus
Бойцам 80-й аэромобильной бригады со Львова, прибывшие в зону АТО, чтобы заменить киборгов 95-й бригады в Донецком аэропорту, предлагают заходить в аэропорт только с автоматами, без тяжелого вооружения. Колонну бойцов 80-ки якобы должны сопровождать сепаратисты. Ребята отказываются выполнять такие приказы командования, ведь подозревают, что это - ловушка.
Об этом 18 декабря IA ZIK сообщил один из бойцов 80-й бригады.
«Мы заменить 95-ю бригаду в Донецком аэропорту. Нас не пускают с нашим вооружением. Нам рассказывают, что мы должны взять с собой автоматы и по одному магазину в автомата. Все другое вооружение, как нам говорят, есть в аэропорту. Мы не доверяем никому. Мы хотим зайти со своим вооружением », - сообщил один из бойцов 80-ки.
По его словам, колонну украинских бойцов в аэропорт якобы должны сопровождать сепаратисты. Такие указания дает украинское командование.
Бойцы 80-й бригады отказываются выполнять такой приказ, ведь подозревают, что это - ловушка.
«Никто никуда не едет. Бойцы стоят в Песках. Если мы заедем с одними автоматами и по одному магазину в автомата, мы там никто и звать нас - никак. Мы там не продержимся и суток. Почему командование идет на такие вещи - этого не знает никто », - сообщил военный.
«Стоим, пока нам не дадут разрешение заехать с тем вооружением, которое мы имеем с собой», - отметил боец.
http://zik.ua/ua/news/2014/12/18/80tu_b ... tka_550340
Спикер АТО отметил, что говорить о том, что будет пересечение границы и заход на территорию Украины каких-то больших колонн, оснований нет
На приграничных с Украиной территориях России идет передислокации военной техники и живой силы. Об этом, отвечая на вопрос журналистов, сообщил спикер АТО Андрей Лысенко, передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ.
"Есть информация о том, что вдоль границы отмечается движение военной техники и живой силы военнослужащих Российской Федерации. Но говорить о том, что будет пересечение границы и заход на территорию Украины каких-то больших колонн, у нас нет оснований", - сказал он.
Ранее Лысенко заявил, что за прошедшие сутки террористы 13 раз обстреляли позиции АТО, погибших и раненых среди украинских военнослужащих нет.
http://news.liga.net/news/politics/4462 ... rainoy.htm
Xloaded kirjutas:palun lisa Eesti keelne jutt kysimusest ja vastusest.wk2 kirjutas:Ukraina ajakirjaniku küsimus Putinile ja vastus
T2nud!
Fucs kirjutas: Putininformi ja huilo pressika järelkajad.
Putja ajab oma jura edasi: Dommbasstaanis sõdivad vabatahtlikud ei ole palgasõdurid.
Путин: Воюющие на Донбассе добровольцы – не наемники
18.12.2014 12:10Putja on selle poolt, et Donbass on ja jätkab Ukraina osana, kuid ei mõtlegi lõpetada gängarite toetamist.Люди, добровольно принимающие участие в боях на востоке Украины, не получают за это денег и не являются наемниками, заявил президент России Владимир Путин в ходе ежегодной пресс-конференции в четверг, 18 декабря.
«Все люди, которые по зову сердца исполняли свой долг либо добровольно принимают участие в каких-то боевых действиях, в том числе на юго-востоке Украины, не являются наемниками. Потому что они за это денег не получают», — заявил Путин, отвечая на вопрос об участии военных из РФ в боях на Донбассе, сообщает РИА Новости.
Напомним, российские власти неоднократно заявляли, что в Украине воюют только добровольцы из России.
Глава российского МИДа Сергей Лавров утверждает, что российских военных в Украине нет.
http://for-ua.com/article/1077498
Путин выступил за Донбасс в составе Украины
18 декабря 2014 г. 12:08Президет России Владимир Путин заявил, что РФ будет продолжать помогать сепаратистам на востоке, направляя гуманитарные конвои.
Об этом он сказал в ходе пресс-конференции.
По его словам, Россия выступает за политическое урегулирование ситуации, при котором Донбасс будет сохранен в едином политическом пространстве Украины, однако не даст решить конфликт силой. "Надо стремиться к тому, чтобы на Украине было восстановлено общее политическое и экономическое пространство", - сказал Путин.
Он также назвал вредной экономическую политику Украины по отношению к Донбассу. "Проблема в том, что после совершения государственного переворота - а это государственный переворот в Киеве был совершен, причем вооруженным путем - часть страны не согласилась с таким разворотом событий, и вместо политического диалога начали применять полицию. Когда не получилось - армию. Когда и это не получилось - начали экономическую блокаду", - заявил он.
Украинский журналист в футболке с надписью "Укроп" спросил Путина о том, сколько военных он отправил на Донбасс и сколько их там погибло. Российский президент не стал прямо отвечать на этот вопрос, заявив: "Все люди, которые по зову сердца исполняют свой долг либо добровольно принимают участие в боевых действиях, не являются наемниками, потому что они не получают за это денег".
http://atn.ua/politika/putin-vystupil-z ... ve-ukrainy
lisaksin veel et austraalia on üks aktiivsemaid antaktika uurijaid, neil on seal ka kohapealseid aastaringseid baase rajatud muteada.Smith kirjutas:No reaalselt Victorias, Tasmanias ja New South walesis on suusakuurordid suusatõstukitega ja puha.Jaanus2 kirjutas:Milliseid talvejalatseid Austraalial Ukrainale saata on, kui seal on talvel 10 kraadi sooja?
.
Eks neil mingeid saapaid ikka ole.
http://www.skicheap.com.au/wp-content/u ... l-park.jpg
Поставлять системы будет американская компания Defense Technology Inc., рассказал спикер Совета национальной безопасности и обороны Андрей Лысенко.
Украинские артиллеристы получат новейшие радиолокационные станции от американского поставщика. Об этом заявил спикер СНБО Андрей Лысенко, сообщает корреспондент издания "ГОРДОН".
Поставлять системы будет американская компания Defense Technology Inc.
"Эти устройства эффективно обнаруживают вражескую артиллерию и могут немедленно определить место, с которого ведется огонь ракетных и артиллерийских систем. Дальность действия станции – до 10 километров. Точность определения координат врага до 75 метров на расстоянии 5 километров. Это позволит усилить артиллерийскую поддержку сил АТО", – рассказал Лысенко.
Представитель СНБО заверил, что установки армия получит в ближайшее время.
По данным украинского Генштаба, с 5 сентября в зоне АТО погибли 162 украинских военнослужащих. В госпиталях на сегодняшний день находятся 300 военных, в том числе 12 тяжелораненых. В плену у боевиков – 185 военнослужащих. Еще 298 солдат считаются пропавшими без вести. За минувшие сутки на территории проведения АТО погибших и раненых среди украинских военных не было.
В СНБО заявляют, что террористы и российские военные продолжают накапливать живую силу и технику на территории Новоазовского и Ясиноватского районов Донецкой области.
Президент Украины Петр Порошенко сегодня в 16.00 соберет заседание Совета национальной безопасности и обороны.
http://gordonua.com/news/war/SNBO-Ukrai ... 56745.html
Siit Ukrainale võimalus see saastakari "üles osta" ja Venemaale röövima lasta, kus võimalusi rabamiseks palju rohkem.hillart kirjutas:Miks siis kohe nii karmilt, et väljamõeldis ja puha?Tõsine mõte:
Motorola kuju on Vene santehnikute ja lukkseppade unistus. Lased pärapõrgust ja äratüüdanud naise juurest jalga, paned kokku oma röövlibande, sõidad ringi uhke maasturiga, magad rinnaka koolitüdrukuga - see pole elu, vaid vene muinasjutt. Jemelja ja Loll-Ivani arhetüüp.
Motorola on Kremli PR-i väljamõeldis lollide meelitamiseks.
Tegelikkuses ju nii ongi, et see latakas maa-ala on nagu Metsik-Lääs, kus seadused ei kehti, kus valitseb tugevama õigus ja kõikvõimalik on võimalik. Igasugu seiklejiad ja teravate elamuste otsijaid voolab sinna kokku ojade ning jõgedena tervelt suurelt Venemaalt. Tee mida tahad, röövi mida tahad, sest sinu käes on relv, mis suhtlemises üks väga veenev argument on.
Jah, tõsi see on, et kannatajaks pooleks on rahulikud elanikud, kuid seda seiklejat ei huvita mitte üks raas sellised pisiasjad. Ja seda julgem on praegu möllata, et ametlikult sellel territooriumil Ukraina võimu pole ja pole seal ka Venamaa võimu. Pole kellegi võimu. Boss on see, kelle käes on automaat. Ja nad võivad end sellel alal jumalast julgelt tunda, sest Ukraina ei ründa ja Venamaa oma väega kah ametlikult sisse ei tule. Eikellegimaa. Noh, ja nad arvatavasti ka kasutavad seda täiega ära, sest - mitte miskit pole ju igavene. iga pillerkaar lõpeb ükskord. (ei taha kohe meenutadagi vanasõna, et pill tuleb pika ilu peale, millest tulenevalt võiks neist viimastest sinnajääjatest ju lausa kahju olla).
Mis krdi lollide meelitamine? See piirkond on pättide ja bandiitide eldoraado, nende muinasjutt, unistus. Seda seltskonda aga suurel Venemaal jagub rohkem, kui küll ja küll. Iga eksekuteeritud bandiidi asemele tuleb 2 sisse. See vool sinna ei lakka, kui Venemaa ise seda piiri kinni ei pane. Aga miks ta peaks panema? Saab endal s...ta kaelast ära. Ja igasugu saastale on selline muinasjutumaa ikka äraarvamata ahvatlev. Eriti, kui kogu see ettevõtmine püha ürituse all välja pakutuna heroilisuse toogasse mähitakse. Ametlikult ja suurriigi poolt, kes ometi ju ei valeta.
Miks pättidele veel juurde maksta!?kuido20 kirjutas:hillart kirjutas:Siit Ukrainale võimalus see saastakari "üles osta" ja Venemaale röövima lasta, kus võimalusi rabamiseks palju rohkem.Tõsine mõte:
Mis krdi lollide meelitamine? See piirkond on pättide ja bandiitide eldoraado, nende muinasjutt, unistus. Seda seltskonda aga suurel Venemaal jagub rohkem, kui küll ja küll. Iga eksekuteeritud bandiidi asemele tuleb 2 sisse. See vool sinna ei lakka, kui Venemaa ise seda piiri kinni ei pane. Aga miks ta peaks panema? Saab endal s...ta kaelast ära. Ja igasugu saastale on selline muinasjutumaa ikka äraarvamata ahvatlev. Eriti, kui kogu see ettevõtmine püha ürituse all välja pakutuna heroilisuse toogasse mähitakse. Ametlikult ja suurriigi poolt, kes ometi ju ei valeta.
Krasnodari kraist teha koloonia ja Motorola asevalitsejaks panna.
Kui Donbasstanist enam midagi võtta pole.
Tegelikult on tegu lihtsalt USAs baseeruva e-poe ja selle facebooki lehega (ja ilmselt selle intrigeeriva nimega).Svejk kirjutas:USAs on lahti läinud "Osta Ukrainamaist":
Kui juba Hiinast juttu tuli -Raubritter kirjutas:Tegelikult on tegu lihtsalt USAs baseeruva e-poe ja selle facebooki lehega (ja ilmselt selle intrigeeriva nimega).Svejk kirjutas:USAs on lahti läinud "Osta Ukrainamaist":
Mingit üleriigilist kampaaniat (a la "Eelista Eestimaist") vms ei paista kusagil.
Sama hästi võiks kella lüüa kui New Yorkis avatakse järjekordne Hiina restoran.
Palju aastaid oli õpetaja jutlustanud, et elu on üksnes illusioon.
Kui aga ta poeg suri, oli ta kurb. Õpilased küsisid: "Ütle, Õpetaja, miks sa nõnda kurvastad, kui ometi oled meile nii palju kordi rääkinud, et kõik siin elus on illusioon?"
"Seda küll", vastas õpetaja, pühkides pisaraid kortsunud palgeilt,
"aga see oli nii kaunis illusioon!"
No nii, nüüd putin teatas et nad on vabatahtlikud ja üldse mingit raha ei saaSvejk kirjutas:Olgu kurss Moskvas, mis ta on, aga Lugandonnis raha teemal ei pehmotseta:
Российские наемники на Донбассе узнали, какой курс: паника и истерика!
http://nr2.com.ua/blogs/RIA_new_region_ ... 86841.html
No ma ei tea! Võite mind soovi korral sõimata provokaatoriks, nimetada propagandistiks või bännida igaveseks, aga kui teemaks on "mis Ukrainas toimub?" ei saa täna poognate kaupa fokuseeruda "ainult ühele terminali küsimusele", kui me parfraseerime üht endist peaministrit. "Täna Ukrainas" on palju rohkem kui ATO. Ja "täna Ukrainas" üheks võtmeküsimus mitte ATO tsoonis on, et kas Ukraina suudab lõpuks välja rabeleda nn kumtšinast, suures korruptsioonist, ametnike omavolist ja mittemajanduslikust mõtlemisest, kui nimetame vaid mõnda faktorit. Oranži revolutsiooni keeras p...e just võimetus kõige ülaloetuga sisuliselt tegeleda. Et sellega ei tegeletud, siis lõpptulemusena ei rabeletud välja kuskilt ja saadi veel hullem seltskond pukki.Fucs kirjutas:SNBO: UKR suurtükivägi täieneb/tugevneb USA raadiolokatsioonijaamadega firmalt Defense Technology Inc, mis võimaldavad kuni 10km raadiuses fikseerida vastase tulepositsioonid ca 75m täpsusega 5km kohta.
СНБО: Украинская артиллерия усилится американскими радиолокационными станциями
Сегодня 14:23Поставлять системы будет американская компания Defense Technology Inc., рассказал спикер Совета национальной безопасности и обороны Андрей Лысенко.
Украинские артиллеристы получат новейшие радиолокационные станции от американского поставщика. Об этом заявил спикер СНБО Андрей Лысенко, сообщает корреспондент издания "ГОРДОН".
Поставлять системы будет американская компания Defense Technology Inc.
"Эти устройства эффективно обнаруживают вражескую артиллерию и могут немедленно определить место, с которого ведется огонь ракетных и артиллерийских систем. Дальность действия станции – до 10 километров. Точность определения координат врага до 75 метров на расстоянии 5 километров. Это позволит усилить артиллерийскую поддержку сил АТО", – рассказал Лысенко.
Представитель СНБО заверил, что установки армия получит в ближайшее время.
...
http://gordonua.com/news/war/SNBO-Ukrai ... 56745.html
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist