Seda kõike olen ka mina siin rääkinud.* Tankidega võitlemiseks on parim vahend teine tank (ütleja tankirühma ülem reservlipnik);
* CVdega tankide vastu lahingusse minek on enesetapp (CVde kompanii ülema asetäitja reservleitnant);
* Vene päritolu Soome tankide utiliseerimine oli rumal ja kahjulik, sest idast tulevate tankidega võitlemiseks on need piisavalt head (tankivägede vanemohvitser erus);
* Tankide järgi saab ka MTLB või Pasiga sõita (Pasi juht reservis).
Hea on vähemalt kuulda, et ma ei olnudki valel teel.
CV-de ohu nullimiseks on vaja teha vaid 1 liigutus, mida Donetskis venelased edukalt ka tegid - jagada laost välja vanad nõuka aegsed tankitõrjeraketid, mis õhukese soomusega CV-st lasevad läbi nagu pappkarbist (kuid Leopard 2A6-st mitte). Kole kallis on see ühe liigutusega neutraliseeritav võimekus. Cv soomuskaitse tase on umbes võrreldav tanki T-34 omaga.Hübriidsõja ja roheliste mehikeste kontekstis (mida ma pean tõenäolisemaks kui konvensionaalset sõda) kui on vaja Narva ja Sillamäe oma kontrolli alla võtta ja võidelda poest püssi ja RPG ostnud kohalikega linnatingimustes, on CV minu hinnangul parem ja vajalikum kui tank.
Tank linnas RPG laskeulatusse ei lähegi, kodanik täiendage oma taktika alaseid teadmisi. Seda taktikat kasutas juba Punaarmee Berliini vallutamisel. Kui aga valesti teha (minna RPG ulatusse), siis on eelis ikkagi tankil, millel on suurem võime läbida takistusi ning mille kaitse RPG eest on tunduvalt parem. RPG raketi läbistusvõime on 140+ mm soomust.võidelda poest püssi ja RPG ostnud kohalikega linnatingimustes