Eile tapeti Vene kindralmajor, täna võeti vangi Ukraina polkovnik. Minu arvates jäävad kõrgemad ohvitserid üsna võrdselt vjahele.Yks kirjutas:Ma saan aru, et vangi langes polkovnik Oleg Mikats. Ehk teistesõnadega 93.meh.brigaadi komandör ja valimistel Paremsektori nimekirjas kolmas mees. Sellise uudise peale, kui see on tõsi, ei oska ma muud öelda, et kui veel keegi väidab, et UA on kindralstaabi tasemel õppinud tõsiselt sõdima, siis veits võiks mõelda...
Mis Ukrainas toimub? vol.3
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3
Viimati muutis Kriku, 20 Jaan, 2015 20:09, muudetud 1 kord kokku.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ahmetovi seosed tulevad vaikselt päevavalgele...
http://argumentua.com/novosti/akhmetov- ... paratistov
http://argumentua.com/novosti/akhmetov- ... paratistov
Jätkuvalt on nad arvatavasti jah seal. Kuid tundub, et ei kontrolli suurt midagi. Nüüd järgmine aspekt. Väideti, et "udus eksisid" dessantnikud. N...i seal 93.kombrig tegi sel juhul? Kas on tõesti probleemid juba varustust/haavatuid vedavate meeste leidmisega, et varustada eesliini üksust, kellel "kõik on kontrolli all"? Läks ise vabast tahtest kaasa, kui "aktivist"? Ilmselgelt eksisteerivad viimasel juhul teatavad aspektid, mida nii oluline mees peaks teadma. Meenutab ühte varasemat lugu lahinguolukorras tankisti mänginud UA staabiülemast. Siis läks õnneks, seekord mitte. Niivõrd olulise positsiooniga mehed võiksid eesliinil olla äärmuslikes olukordades. Järelikult, kas olukord on eriti äärmuslik või ...Otto K kirjutas:Nõus, jätkuvalt. U staabis on tunda tugevat läpatanud lõhna.... aastast 1985..... umbes.Yks kirjutas:Ma saan aru, et vangi langes polkovnik Oleg Mikats. Ehk teistesõnadega 93.meh.brigaadi komandör ja valimistel Paremsektori nimekirjas kolmas mees. Sellise uudise peale, kui see on tõsi, ei oska ma muud öelda, et kui veel keegi väidab, et UA on kindralstaabi tasemel õppinud tõsiselt sõdima, siis veits võiks mõelda...
Selline maiuspala hakitakse ülekuulamisel kotletiks, koos sellest tulenevate tagajärgedega. Isegi kui ei hakita ja ei anna välja talle teadaolevat infi, tuleb loogiliselt võttes seda eeldada. Kogu kuradi sektori paigutus tuleb ümber mängida, kõik väljamõeldud plaanid muuta!
Piinamine on ju Genfi konventsiooniga keelatud!? See vist ei kehti paramilitaaridele (piinajatele). Eks leitakse järjekordne Batmani gängi superman kes peksab vangistatuid haamriga.
Aga see, et selline mees liikus DL-i kandis, on pigem kinnitus sellele, et DL-is on jätkuvalt U-lased.
Siin lehel on mingi infograafika VF üksustest. Liiga suurte mõõtmetega, et otse siia panna.
Войска Кремля на Донбассе и границе с Украиной (инфографика)
20 января 2015, 20:00
http://ru.slovoidilo.ua/articles/7010/2 ... afika.html
Vahepalaks.
Kui palju on mehhaanikud parandanud ATO tehnikat.
Сколько военные механики восстановили техники за время проведения АТО
20.01.2015 20:00
Войска Кремля на Донбассе и границе с Украиной (инфографика)
20 января 2015, 20:00
http://ru.slovoidilo.ua/articles/7010/2 ... afika.html
Vahepalaks.
Kui palju on mehhaanikud parandanud ATO tehnikat.
Сколько военные механики восстановили техники за время проведения АТО
20.01.2015 20:00
Как сообщает УКРОП со ссылкой на Autoconsulting.com.ua за все время проведения Антитеррористической операции было отремонтировано более 19 тысяч единиц вооружения и военной техники. Об этом сегодня на брифинге сообщил исполняющий обязанности пресс-секретаря Генерального штаба Украины Владислав Селезнев. На плечи военных механиков выпадает гигантская работа, которую им приходится делать в полевых условиях.
За прошлую неделю ремонтно-восстановительные бригады Вооруженных сил Украины восстановили 227 единиц вооружения и военной техники», — сообщил Селезнев.
По его словам, были восстановлены 2 танка Т-64, 8 боевых машин пехоты БМП-1 и 15 БМП-2, 4 бронетранспортера БТР-70 и 5 БТР-80, 5 бронированных разведывательно-дозорных машин БРДМ-2, 4 боевых разведывательных машины БРМ-1К и 1 боевая машина десанта БМД-2.
Кроме того, было отремонтировано 183 единицы автомобильной техники. В частности, это 43 «Уралы», 48 ЗІИ-131, 4 ЗИЛ-130, 32 единицы автомобилей ГАЗ-66, 13 КрАЗов, 26 КамАЗов, 4 МАЗа, а также три многоцелевых легкобронированных тягача МТЛБ.
Притом, подавляющее число ремонтов производят именно военные механики. Так, всего за время АТО отремонтировано 19 тыс. 51 единицу вооружения и военной техники. Из этого числа 17 тыс. 889 единиц отремонтировали ремонтно-восстановительные бригады воинских частей, а остальную технику — специализированные бригады государственных предприятий, коммандированные в зону АТО.
Напомним, что ремонты в полевых условиях выполняют специальные подразделения ВСУ, укомплектованные мобильными автомастерскими типа ПАРМ-1М.
Если на месте не удается восстановить боеспособность техники — ее отправляют на ремонтные заводы ВПК Украины.
http://укроп.org/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0% ... %B2%D0%B8/
Mina pakun seda teist varianti. Puhtalt subjektiivsuse ja sooja diivani pealt.Yks kirjutas:Järelikult, kas olukord on eriti äärmuslik või ...
Noh tapeti. Võibolla. Muutus sellest sepakate puhul midagi? Operatiivtaktikaliselt? Milline brigaad või sektor jäi ilma juhist? Milliseid plaane peab nüüd hakkama muutma, kui palju raskeid torusid tuleb ümber paigutada jne. Võrdleme me ikka võrreldavaid suurusi? Vist mitte!Kriku kirjutas: Eile tapeti Vene kindralmajor, täna võeti vangi Ukraina polkovnik. Minu arvates jäävad kõrgemad ohvitserid üsna võrdselt vjahele.
Muidugi mitte - üks oli kindralmajor, teine alampolkovnik 
Mida see mees sepakate juures tegi, ei tea meist kumbki.

Mida see mees sepakate juures tegi, ei tea meist kumbki.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Pakun, et ei teinud ta seal suurt midagi. Veits instrueeris võibolla, pani oma tulevat bisnisplaani paika.. Aga see selleks.
Kes keda hetkel ründab? Kellel on rohkem põhjust olla mures nüüd ja kohe toimuva kontekstis ning seda sensitiivse info sepakatele teatavaks saamisel? Vähemalt nii lollid olid sepakad eesotsas pelikaniga, et kukkusid kohe telekas polkovnikut demoma.
Kes keda hetkel ründab? Kellel on rohkem põhjust olla mures nüüd ja kohe toimuva kontekstis ning seda sensitiivse info sepakatele teatavaks saamisel? Vähemalt nii lollid olid sepakad eesotsas pelikaniga, et kukkusid kohe telekas polkovnikut demoma.
Viimati muutis Yks, 20 Jaan, 2015 20:27, muudetud 1 kord kokku.
ATO staabi pressikas videona kah siis.
20.01.2015 г., 19:57
Прошел срочный брифинг спикера АТО [ВИДЕО]
Срочный брифинг спикера АТО Андрея Лысенко транслировал телеканал "112 Украина".
http://statuspress.com.ua/ukrainian-new ... video.html
UKR haavatute päästmine DL

20.01.2015 г., 19:57
Прошел срочный брифинг спикера АТО [ВИДЕО]
Срочный брифинг спикера АТО Андрея Лысенко транслировал телеканал "112 Украина".
http://statuspress.com.ua/ukrainian-new ... video.html
UKR haavatute päästmine DL

Yks. Kas tahaksid siin (diivanilt) spekuleerida, et mida peaks U teisiti tegema, et edu saavutada? Või mida üldse annab hetkeolukorras teisiti teha kui sõditakse vene regulaaridega (venemaal väljaõppe läbinud "vabatahtlikega"), keda tuleb üle piiri sellisel hulgal (piiri taga on ootamas suur reserv idioote kes on nõus ära eksima Ukrainasse) millele U ei suuda isegi mobilisatsiooniga vastata. Liikumisvõimelise tehnika ülekaal on ka venemaa kasuks.
Venelased on sõdinud 40 viimast aastat suht aktiivselt (alates Afganistanist). On halbu ja häid kogemusi aga on kogemusi millest õppida. Õppusi on korraldatud iga aasta mitmeid ja väga suurejoonelisi.
Mida teha Ukrainal?Läbiräääkimised? Või on mingi võimalus edu saavutada rindel?
Ma olen siin varasemalt väljendanud arvamust, et U ei ole hetkel valmis kahjurite (tegelt venelaste) suurteks rünnakuteks ja veel vähem ise ründama.
Venelased on sõdinud 40 viimast aastat suht aktiivselt (alates Afganistanist). On halbu ja häid kogemusi aga on kogemusi millest õppida. Õppusi on korraldatud iga aasta mitmeid ja väga suurejoonelisi.
Mida teha Ukrainal?Läbiräääkimised? Või on mingi võimalus edu saavutada rindel?
Ma olen siin varasemalt väljendanud arvamust, et U ei ole hetkel valmis kahjurite (tegelt venelaste) suurteks rünnakuteks ja veel vähem ise ründama.
Viimati muutis Otto K, 20 Jaan, 2015 20:49, muudetud 1 kord kokku.
Mul miskit vahepeal kahe silma vahele jäänud või ?
Mingi imelik teade, et UKR kaitsemin. lükkas ümber teate, et Kindralstaabi ülem Muženko sai Dommbasstaanis surma
Mingi imelik teade, et UKR kaitsemin. lükkas ümber teate, et Kindralstaabi ülem Muženko sai Dommbasstaanis surma

В Минобороны опровергли гибель главы Генштаба Муженко Сегодня, 20:19
Главнокомандующий Вооруженных сил Украины генерал-полковник Виктор Муженко не погиб на Донбассе и не выезжал из Украины. Об этом пресс-служба Минобороны написала на своей странице в Facebook.
"Сообщение относительно гибели или поездки на саммит НАТО начальника Генерального штаба - Главнокомандующего Вооруженных Сил Украины генерал-полковника Виктора Муженко не соответствуют действительности. Он находится в зоне АТО и продолжает руководить подразделениями Вооруженных Сил Украины", - отметили в ведомстве. Отметим, ранее некоторые СМИ сообщали о гибели генерал-полковника в боях под Авдеевка. Напомним, боевики беспощадно обстреливают Авдеевку, их снаряды попадают в жилые дома, есть раненые.
Больше читайте здесь:http://tsn.ua/politika/u-minoboroni-spr ... 04019.html
Milleks oli mardikatel vaja DL lennurada tuksi keerata nagu uudised väidavad?
http://novosti.dn.ua/details/243070/
Otto K
Ukrainat aitaks hetkel edasi see täppisrelv, millest president rääkis 3 kuu eest, näiteks.
http://novosti.dn.ua/details/243070/
Otto K
Ukrainat aitaks hetkel edasi see täppisrelv, millest president rääkis 3 kuu eest, näiteks.
Minu arust ei ole Vene armeed mõtet nii väga kõrgelt hinnata. Afganistaanis sõdisid venelased ja ukrainlased koos. Ukraina armee pandi kokku samasuguste Nõukogude armee ohvitseride poolt, kui Vene armee. Vene armee lahinguvõime tõstmine on käinud alates II Tshetsheenia sõjast, st. Putini ajal. Jah, on korda läinud - suurte pingutustega ja pärast mitut nurjunud armeereformi katset - osa armee võitlusvõimet oluliselt tõsta. Hinnanguliselt on seda umbes 100 000 meest.Otto K kirjutas:Venelased on sõdinud 40 viimast aastat suht aktiivselt (alates Afganistanist). On halbu ja häid kogemusi aga on kogemusi millest õppida. Õppusi on korraldatud iga aasta mitmeid ja väga suurejoonelisi.
Jah, Ukrainat juhtis Vene sabotöör mitu aastat ja ka enne oli asi närune. Kõik see on õige. Aga nagu ma juba korduvalt olen öelnud, 40 M riigi vastu on 100 000 meest VÄHE. Sama suure kontingendiga vallutas toosama Gerassimov, kes praegu armeed juhib, meie-suuruse Tshetsheenia.
Gruusia sõda oli neil suur jalutuskäik, kus nad said laiata nagu tahtsid. Ukraina armee ja vabatahtlikud (ma ei tahaks siin isegi kasutada sõna "ukrainlased") on aga viimaste kuude jooksul näidanud, et suudavad väga tõsiselt vastu anda.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Ma ei väida, et U armee ja vabatahtlikud ei ole kõvasti vastu tatti andnud venelastele. Aga siiani on nad vene regularidele alla jäänud. Edenemine suvel oli siiski edenemine pesueht kahjurite vastu. Ja see läks suht libedalt.Kriku kirjutas:Minu arust ei ole seda Vene armeed mõtet nii väga kõrgelt hinnata. Ukraina armee ja vabatahtlikud (ma ei tahaks siin isegi kasutada sõna "ukrainlased") on aga viimaste kuude jooksul näidanud, et suudavad väga tõsiselt vastu anda.
Oma diivani peal olen ma veendunud, et kui Euroopa ja USA teeksid suuremat koostööd U staapidega siis oleks ka edu hoopis suurem ja kindlam.... sest ma ei arva ka midagi ülihead sellest vene armeest. U-lased on head võitlejad ja ei maksa tähele panna neid vangilangenute videoid... sest vangid on nii ühe kui teisel poolel suht alandlikud.... aga üldmulje on, et kahjurid alandavad U-lasi kordades rohkem kui U-lased sitikaid ja venelasi (Ljashko`st ma siinkohal ei räägi).
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Ei tea jah mis nende grusiinidega juhtus. Parem relvastus kui meil ja pagesid kabuhirmus. Arvan et neid pole mõtet kellelegi näiteks tuua. Ju neil motti polnud Abhaasia pärast surra.
USA võiks rahumeeli oma relvi Ukr saata, no tekkisid äkki külapoodi müüki. Mis sa hing ikka teed, tuleb ju osta.
Hea lihtne oleks ka ju, ei pea ise käsi määrima.
USA võiks rahumeeli oma relvi Ukr saata, no tekkisid äkki külapoodi müüki. Mis sa hing ikka teed, tuleb ju osta.
Hea lihtne oleks ka ju, ei pea ise käsi määrima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline