soovitage palun pilti
soovitage palun pilti
ütleme siis nii, et üks klient soovib oma firma ustele silte, mis ka keeleoskamatuile üheselt selgeks teeks et putinlased ja koloraadod pole teretulnud.
ma olen nüüd jupp aega igasugu pähetulnud otsingusõnu proovinud ja ei leia ühtegi asjalikku pilti.
ehk keegi siinsest rahvast mõistaks mõne hää vihje anda.
ma olen nüüd jupp aega igasugu pähetulnud otsingusõnu proovinud ja ei leia ühtegi asjalikku pilti.
Re: soovitage palun pilti
Nett on ju pilte paksult täis, valikuvõimalus on tohutu.diesel kirjutas:ütleme siis nii, et üks klient soovib oma firma ustele silte, mis ka keeleoskamatuile üheselt selgeks teeks et putinlased ja koloraadod pole teretulnud.

See oleks vist propagandamasinale juba liiga magus kont hammaste vahele

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
tänud. see viimane vist tõesti väga hää pole.
net on kindlasti pilte täis. tänagi olen veetnud pool tunnikest koogelmoogeli pildiotsinguga.
igasugu eesti ja välismaakeelseid otsingusõnu olen proovinud.
leiab kõike muud aga mitte seda mida kuidagigi kasutada kõlbaks.
ilmselgelt on mu sõnavara ja/või keelteoskus liiga piiratud.
seega vihjed endiselt teretulnud.
net on kindlasti pilte täis. tänagi olen veetnud pool tunnikest koogelmoogeli pildiotsinguga.
igasugu eesti ja välismaakeelseid otsingusõnu olen proovinud.
leiab kõike muud aga mitte seda mida kuidagigi kasutada kõlbaks.
ilmselgelt on mu sõnavara ja/või keelteoskus liiga piiratud.
seega vihjed endiselt teretulnud.
Minu tagasihoidlik panus siis (kiirelt "disainitud" aga vbl annab ideid)
Isand Fucsi kaks esimest(eriti see teine) on ju igavest asised soovitud otstarbeks. Ja ei kannata mingit urinat tõsta, et inimesi diskrimineeritaks- ikka vaid puhas dresscode.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Esimene Fucs-i disainitud pilt on parim, infoga ei tasu liialdada.
Viimati muutis alax, 25 Jaan, 2015 17:32, muudetud 1 kord kokku.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
isand Fucs on väga tubli. au ja kiitus!
kiirelt disainitud tähendab ilmselt omaloomingut.
suurepärane, kui lisaks operatiivinfo kvaliteetsele edastamisele, leidub mahti ka võõraste muredega tegeleda.
kiirelt disainitud tähendab ilmselt omaloomingut.
suurepärane, kui lisaks operatiivinfo kvaliteetsele edastamisele, leidub mahti ka võõraste muredega tegeleda.
Ma annaks mingi lisamõtte:
https://www.google.ee/search?q=english+ ... 66&bih=613
seda ideed tuunida pisut ümber näiteks Estonian & English only....
https://www.google.ee/search?q=english+ ... 66&bih=613
seda ideed tuunida pisut ümber näiteks Estonian & English only....
Lihtsuses peitub geniaalsus! Esimene tuleb ilmselt välja trükkida ja koduväravale kombineerida. Tänks, Fucs!Lemet kirjutas:Isand Fucsi kaks esimest(eriti see teine) on ju igavest asised soovitud otstarbeks. Ja ei kannata mingit urinat tõsta, et inimesi diskrimineeritaks- ikka vaid puhas dresscode.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline