Mis Ukrainas toimub? vol.3
Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3
Donetskis on täna trollibuss pihta saanud, kõik videod ja pildid siin http://telesyk.livejournal.com/183199.html
Kinnitamata andmetel 9-st kuni 15 hukkununi (erinevad tweedid räägivad erinevaid arve)
Sepad väidavad muidugi, et Donetskis on sees U. diversiooni grupp https://twitter.com/shaunwalker7/status ... 8866061313
Kinnitamata andmetel 9-st kuni 15 hukkununi (erinevad tweedid räägivad erinevaid arve)
Sepad väidavad muidugi, et Donetskis on sees U. diversiooni grupp https://twitter.com/shaunwalker7/status ... 8866061313
Ukrainlase on eile mingi St. Michael rautesilla puru lasknud ja mardikad oma tehnikaga sinna alla jäänud.
http://www.liveleak.com/view?i=081_1421861291
http://www.liveleak.com/view?i=081_1421861291
Vahel paneb imestama osade Donetski elanike ignorants toimuva lahingutegevuse suhtes.Sõidavad rahulikult trollidega ringi ja ajavad omi igapäevaseid asju.
Mis nad siis tegema peavad?
Nagu Sarajevo Snaiprite allee. Inimesed sõitsid trammiga tööle ja kössitasid põrandal. Snaiprid klõpsutasid neid, kelle pea aknast paistis.
Nagu Sarajevo Snaiprite allee. Inimesed sõitsid trammiga tööle ja kössitasid põrandal. Snaiprid klõpsutasid neid, kelle pea aknast paistis.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Veidi lennujaamaga juhtunu tagamaadest, jutustab presidendi nõunik Birjukov. Mõned huvitavad faktid, mis kui tõsi, annavad aimu. Näiteks see side teema. See, et osadel meestel moraal kehv ja keeldusid käsku täitmast ja et tehnika alt vedas muidugi juba arutatud siin.
http://inforesist.org/smi-vyyasnili-per ... aeroportu/СМИ выяснили первые подробности операции в Донецком аэропорту
Силы АТО закрепляются вдоль забора с северной стороны Донецкого аэропорта, в Песках, Опытном, Водяном, идут бои.
Об этом рассказал советник президента, помощник министра обороны Юрий Бирюков, передает Украинская правда.
По его словам, «удерживать терминалы не было смысла».
«Например, в новом терминале уже нечего удерживать. Внутри не было ни одной крепкой стены. Осколки прошивали его терминал насквозь», — рассказал Бирюков.
«Наши держатся в Песках и севернее полосы: Опытное, Водяное», — добавил он.
Бирюков также рассказал некоторые подробности операции, которая началась в воскресенье в районе Донецкого аэропорта. Как известно, ее целью было «отодвинуть» боевиков от аэропорта..
По словам Бирюкова, в воскресенье после начала операции бойцам удалось зайти в Веселое. «Они дошли до Метро, даже заскочили в старый терминал, но не удержались», — рассказал он.
«На бумаге был красивый план операции. Но проблема в том, что он пишется там, откуда не видно, что БТРы не ездят, механики отказываются ехать», — также рассказал он.
В то же время один из «киборгов», рассказал «Украинской правде», что операции помешало то, что боевики завладели рацией бойцов и слышали абсолютно все переговоры.
«Несколько дней назад боевики нашли в терминале нашу радиостанцию, которую один из бойцов просто уронил во время боя. И последние трое суток они нас слышали», — рассказал боец.
«Переключиться можно было, мы и переключились в тот момент, когда узнали об этом. Но переключить можно только те радиостанции, которые можно перепрошить. А те, которые все еще работали в терминале, перепрошить невозможно, ведь ее для этого к компьютеру надо подключать», — отметил боец.
«Тогда, когда они офицера с 93-й бригады взяли и других пленных, они слышали переговоры, они готовились, ждали», — добавил также боец.
В то же время и.о. руководителя пресс-службы Генштаба Владислав Селезнев сообщил «Украинской правде», что силы АТО удержат некоторые объекты на территории Донецкого аэропорта.
«По состоянию на эту минуту продолжается бой. Известно о шести погибших из киборгов. Но думаю, что цифра будет увеличиваться», — сказал он.
«Силы АТО за взлетной полосой и на нескольких объектах на территории Донецкого аэропорта. Там они еще оказывают сопротивление, им оказывается поддержка», — сказал Селезнев.
https://vk.com/donetskvk?w=wall-7574527 ... 383a29da63Kairi kirjutas:Donetskis on täna trollibuss pihta saanud, kõik videod ja pildid siin http://telesyk.livejournal.com/183199.html
Kas siin on näha lõhkemata miini - 0.21? 82 mm? Kaugele nad lendavad? 4-5 km? Ma saan aru, et koht jääb ikka väga kaugele UA positsioonidest, kust noid välja saaks lasta?

Räägime miinidest, mitte miinist. Oli rohkem kui kolm plahvatust. Ma saan aru, et juba on sepakate poolt lastud lendu legend mikrobussist kust tulistati. Ise ka saavad vist aru, et muudmoodi kui lendsalk koos miinipildujaga selle kohani ei vea.herman30 kirjutas:Kas 82mm miin on võimalik sellist "damage" teha nagu siin videos? Mina kahtlen et tegu oli suurtüki mürsuga.
No on seal maas selgelt miini moodi asi!
Ukraina vangilanhgenud kiborg alampolkovnik Олег Кузьминых olla veetud miinidest tabamuse saanud inimeste hukkumiskohale ja siis lasti teda veidi ka pensionäridel jne taguda. Et nagu siis süüdlane leitud.... Video ka sellest.
http://www.62.ua/news/718157
Nojah - ennem oli siin juttu, et bojevikud räägivad Donetskis tegutsevatest U. diversioonigruppidest.
Ma viin asjad oletuslikult nii kokku: bojevikel-mardikatel oli kasulik see tapatöö Donetskis - seostavad ju selle U. diversioonimeestega (või ehk siis U. partisanidega) ja saavad õhutada vaenu nende vastu, et siis inimesed tegeleksid vähegi kahtlaste inimeste tagaajamisega jne.
http://www.62.ua/news/718157
Nojah - ennem oli siin juttu, et bojevikud räägivad Donetskis tegutsevatest U. diversioonigruppidest.
Ma viin asjad oletuslikult nii kokku: bojevikel-mardikatel oli kasulik see tapatöö Donetskis - seostavad ju selle U. diversioonimeestega (või ehk siis U. partisanidega) ja saavad õhutada vaenu nende vastu, et siis inimesed tegeleksid vähegi kahtlaste inimeste tagaajamisega jne.
Kus? Mina loen uudised ja igal pool kirjutatakse et üks mürsk tabas bussipeatust, vähemalt eesti ja soome uudistes. Noh, mida venekeeles kirjutatakse mina ei tea muhvigi.Yks kirjutas:Räägime miinidest, mitte miinist.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kultuuride vahe.. varsti korraldavad "vassistide" avaliku poomise ka - nagu punased neid sealkandis 1943-46.a ohtralt läbi viisidUkraina vangilanhgenud kiborg alampolkovnik Олег Кузьминых olla veetud miinidest tabamuse saanud inimeste hukkumiskohale ja siis lasti teda veidi ka pensionäridel jne taguda. Et nagu siis süüdlane leitud....

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
herman30 kirjutas:Kus? Mina loen uudised ja igal pool kirjutatakse ühest mürsust.Yks kirjutas:Räägime miinidest, mitte miinist.
Siin ja seal on ikka hakatud rääkima miinidest ja süüdistama U. diversante....
Kaart asukoha kohta ka.
http://www.dialog.ua/news/38031_1421918715
--
Ja ei lähe aastatki, bojevikud olla juba üpris suure U. diversantide grupi Donetskis kinni võtnud, kelle seas olla ka miinipildurid.... Ja otsitakse veel.
http://expert.ru/2015/01/22/posle-obstr ... 0&caption=
Viimati muutis võhik, 22 Jaan, 2015 12:39, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Selle trollibussi juhtumi osas, vene keeles on kirjutatud seal kellegi lause: "mind pole kodus. Sõbrad (eilsed) helistasid ja ütlesid, et oli jälle tulistamine, aga teisest kohast. Umbes 8.35 kohaliku aja järgi. Tundus, nagu 1. internaadist, mis on XXI kongressi nimelise kultuurimaja taga. Kokku 5 lasku, väga võimas heli. Ja 1 - 2 sekundi pärast löök Bosse pihta..."
See Bosse on Donetski lõunaosas, Ukrainlaste tuli sinna kindlasti ei ulatu.
Samas kui se purakas pandi tõesti sellest 1. internaadist, on vahemaa alla poole kilomeetri, ehk sellid sisuliselt lausa nägid, kuhu lasid.
Ukraina dibversioonigrupp, kes veab kaasas miinipildujat???? Mööda linna, ühest kohast teise ja vahepeal laseb ka??
See Bosse on Donetski lõunaosas, Ukrainlaste tuli sinna kindlasti ei ulatu.
Samas kui se purakas pandi tõesti sellest 1. internaadist, on vahemaa alla poole kilomeetri, ehk sellid sisuliselt lausa nägid, kuhu lasid.
Ukraina dibversioonigrupp, kes veab kaasas miinipildujat???? Mööda linna, ühest kohast teise ja vahepeal laseb ka??
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Väga naljakas - peatuses seisab kildudest läbipuurit trollibuss aga "taibud" kohapeal väidavad selle olevat trammi
..et pole oma "utka" detailegi jõudnud kokku leppida vä

Ja selle kohta ütleks tõesti jalaväelasena, et idiootsus kuubis«Это был миномет. Всего было 3 взрыва. Две мины упали… трамвай весь посечен осколками. Одна мина упала… сюда по ее характеру, это был миномет мелкого калибра, примерно 82 мм. И учитывая эти факты, можно говорить, что это была разведывательно-диверсионная группа, т.к. этот миномет достаточно мобильный. Для выполнения боевой задачи… нужно 5 минут», з аявил корреспондент LifeNews.

Aga noh (eks ta ole) - "utka" elik psühhodiversiooni puhul loebki kiirus, mitte detailitäpsus ja kokkukeevitatud loo tõepäraUkraina dibversioonigrupp, kes veab kaasas miinipildujat???? Mööda linna, ühest kohast teise ja vahepeal laseb ka??

Infanterie - königin aller Waffen.
Keegi igatses siin natuke aega tagasi uudiseid UKR partisanidest...
Kahe viimase ööga on partisanid hävitanud hunniku VF tehnikat ja likvideerinud mitte vähem kui 100 "äraeksinud" VF eriüksuslast.
За дві доби партизани в Донецьку знищили до сотні російських військових, - джерело
22 сiчня 2015
Hommikul kella 6:00 saadik tümitatakse massiliselt Avdeevkat.
С самого утра идет массированный обстрел Авдеевки, есть разрушения ФОТО
12:20 / 22.01.2015
Moti ülevalhoidmiseks:
Pealkiri: Küborgid kaotasid lahingu, kuid see aitab võita sõda"
Киборги проиграли бой, но это поможет выиграть войну
Kahe viimase ööga on partisanid hävitanud hunniku VF tehnikat ja likvideerinud mitte vähem kui 100 "äraeksinud" VF eriüksuslast.
За дві доби партизани в Донецьку знищили до сотні російських військових, - джерело
22 сiчня 2015
Друзья! Не имею возможности всем отписывать. Всех с Днем Соборности Украины!
Продолжаются бои.
Все, что осталось от ап - руины. Всю ночь здесь все уничтожали враги Украины. Все здесь, как на ладони, поэтому многие 300 и 200. Идет тяжелая борьба. Враги продолжают подлый обстрел из тяжелого оружия.
За два последние ночи партизаны уничтожили кучу техники русских и ликвидировали не менее сотни "заблудившихся" спецназовцев из РФ. Подчеркиваю: 1) армия россии здесь не скрывает инфориации откуда они; 2) партизаны входят в прямые бои с российских захватчиками и смело их возвращают в ад.
Объединяйтесь, Украинцы !!!
Вячеслав Абрамович
http://kyiv.osp-ua.info/lastnews/20229.html
Hommikul kella 6:00 saadik tümitatakse massiliselt Avdeevkat.
С самого утра идет массированный обстрел Авдеевки, есть разрушения ФОТО
12:20 / 22.01.2015
С 6 утра идет массированный обстрел Авдеевки, которая находится в 18 км от Донецка. Город под контролем украинских властей. Есть разрушения жилых домов.
Об этом сообщают жители в соцсетях.
"Попадание в крышу дома по Маяковского 64а; Красноармейская 67, частично вылетили окна; Красноармейская 65 снаряд попал в бетонные блоки возле дома. Перебита газовая труба; Маяковского 99 снарядом повредило стену спальню. Побило машину; Попадания в район трампарка. Повредило трамваи; Попадание в крышу городской больницы", - пишут местные жители.
Информация о жертвах отсутствует.
http://novosti.dn.ua/details/243216/
Moti ülevalhoidmiseks:
Pealkiri: Küborgid kaotasid lahingu, kuid see aitab võita sõda"
Киборги проиграли бой, но это поможет выиграть войну
"Придёт день, и мы услышим: "Вас приветствует командир корабля! Наш самолёт произвёл посадку в аэропорту "Киборг" города Донецка. Благодарим вас за полёт с нашей авиакомпанией" "
После тяжёлых и продолжительных боёв, в ходе которых 242 дня – с 26 мая 2014 по 22 января 2015 – наши войска исчерпали все возможности для обороны терминалов аэропорта в г.Донецке, мы оставили эти пункты.
Донецкий аэропорт стал символом мужества и стойкости украинской армии, всего народа Украины. Придёт время, и мы узнаем всё о героической обороне аэропорта. О его героях, о тех, кто его предал. О тех, кто, рискуя жизнью, прорывался к нему по взлётной полосе – 4,5 километра смерти.О тех, кто открывал огонь, прикрывая бойцов в терминалах.
Об артиллеристах, танкистах, пехотинцах, десантниках.
Ни один боец из частей, защищавших аэропорт, не будет забыт.
Если бы бойцы были из стали, их бы давно переплавили тем количеством огня, что обрушили на эти стены.
Враги их прозвали "киборгами". Мы подхватили это прозвище.
Но бойцы не из стали. Они не фантастические киборги. Это живые люди – из плоти и крови. С мыслями и думами. С детьми и жёнами, любимыми и друзьями.
В перерывах между боями они курят, смотрят телевизоры, готовят еду.
Ими командуют настоящие офицеры – солдаты Родины.
Это командир 93 отдельной механизированной бригады полковник Олег Микац. Как он мне сказал в одном из разговоров,"самое тяжёлое – звонить по телефонам погибших. Их приносят, они лежат, я звоню – а на том конце не верят, что их родных уже нет".
Это командир взвода с позывным Гном – в мирной жизни преподаватель одного из ВУЗов Днепропетровска.
Это командир группы разведчиков. Это танкисты из 17 танковой бригады, вылетавшие в прямые дуэли и "разбиравшие" на запчасти танки рашистов.
Это бойцы батальона им.Кульчицкого из Правого сектора, говорящие на русском языке.
Это сотни и сотни бойцов, выполняющих свою работу на грани жизни и смерти, а иногда – за гранью её.
Настанет день, и мы узнаем, как много сделали для защиты Родины защитники аэропорта.
Благодаря им, их мужеству и стойкости, рашисты обломали зубы о нашу армию.
Придёт время, и мы скажем: они проиграли сражение, но помогли выиграть войну. Мы помним их лица. Мы помним их глаза. Мы помним их руки. Мы слышали гул рашистской артиллерии. Ныряли в щели от мин и снарядов.
Мы помним, как собаки таскали головы нападавших по взлётным полосам. Мы помним, как из грузовика, увозившего трупы очередных завоевателей, стреляли по нашим бойцам, давшим возможность убрать эту падаль.
Теперь не осталось времени для любви. Пришло время ненависти. Ненависть крепит сердца. Ненависть даёт силы.
Ненависть напоминает: когда на том месте, где гнездится новое мировое зло, ещё бродили дикие звери – предки тех, что сейчас разъезжают по вымершему городу в кавалькадах бронированных чёрных машин – наш Киев уже жил по законам Русской Правды.
"Отмстим за киборгов"– эти слова повторяют наши бойцы под Луганском и Мариуполем, под Волновахой и Бахмуткой.
"Отмстим за киборгов" - говорят люди, идущие в военкоматы, и бойцы, проходящие подготовку в учебных центрах.
"Отмстим за киборгов"– с этой мыслью просыпаются раненые в госпиталях Харькова и Днепропетровска, Киева и Винницы.
Придёт день, и мы услышим: "Вас приветствует командир корабля! Наш самолёт произвёл посадку в аэропорту "Киборг" города Донецка. Благодарим вас за полёт с нашей авиакомпанией". И солнце ударит по вьющемуся на ветру небесно-золотому флагу нашей Родины.
Вечная слава героям, павшим в боях за свободу и независимость нашей Родины!
http://focus.ua/opinions/323641/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline