Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Yks
Liige

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Yks »

Blackhawk kirjutas:Ning mina arvasin, et Ukrainas talvel ulatub lumi ei tea kuhu ning soomukid, rääkimata jalaväest, jäävad talvelaagrisse. Säh mulle!
Sellel aastal on seal lood sellised. Kõik prognoosijad panid puusse.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Blackhawk kirjutas:Ning mina arvasin, et Ukrainas talvel ulatub lumi ei tea kuhu ning soomukid, rääkimata jalaväest, jäävad talvelaagrisse. Säh mulle!
Kõik aastad ei ole 1941 :D
Aga see tankilahing oli aasta 1943 kordus.... sellist hakkimist pole ma enne näinud.
Yks
Liige

Postitus Postitas Yks »

Väidetavalt Lvovi ja Kiievi vahel on..

http://www.telegraph.co.uk/news/picture ... -snow.html

Muidugi ei ole see võrreldav 2005-2006 talvega Ida-Ukrainas ja Venemaal.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Yks kirjutas:Väidetavalt Lvovi ja Kiievi vahel on..

http://www.telegraph.co.uk/news/picture ... -snow.html
Aga selline olukord oli vist ka 1941... Moskva all oli räme talv.... ja lääne pool oli ikka pehmem..
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Yks kirjutas:
Minu arust tuleks initsiatiiv kuidagi ise haarata. Dikteerida ise sündmusi. Pagan, üle 100 000 meheline sõjavägi. Õppinud mehed, vägevad riistad, mingi sigaduse, mis sepakatel aju lühisesse ajab, ikka oskaksid kokku keerata?
Terroristidele, kes teavad, et U hoiab Minski kokkulepete piire, ei tähenda Debaltsevo praegu olulist rinde pikenemist. Praegugi pole neil erilist vahet kas nad liiguvad Donetski linnastu peal paiknevatest majutuskohtadest linnastu ühes või teises ääres paiknevale lahingutandrile. Debaltsevost surve tõttu väljataganemine oleks samm, mis annaks Ukrainale sisulise õigustuse mitte enam istuda Minski kokkulepete piiridel, vaid tõesti ise kusagil mujal aktiivsust üles näidata. Muidugi on see eetiliselt valus, aga kuratlikult pragmaatiline. Rinne on selgelt liiga lähedal Mariupolile ja Severodonetskile näiteks. Debaltsevos aga ähvardab paha katastroof.
Dona nobis pacem!
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Yks kirjutas:Aga no OK annavad Debaltsevo eendi ära. Teevad enda positsioone lühemaks, aga lühemaks läheb ta ka vastasel.
...
Minu arust tuleks initsiatiiv kuidagi ise haarata. Dikteerida ise sündmusi. Pagan, üle 100 000 meheline sõjavägi. Õppinud mehed, vägevad riistad, mingi sigaduse, mis sepakatel aju lühisesse ajab, ikka oskaksid kokku keerata?
Ma kihla jälle ei vea... aga tagumikul olevad karvad ütlevad mulle, et Su mõte liigub samas suunas U staapidega.... ja enne suurt sula on oodata midagi ilusat....
Isiklikult teen panuse Luganski äravõtmise peale... Donetsk on natuke suur tükk.... hetkel... Not now.... not now...
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

Otto K kirjutas:
Yks kirjutas:Aga no OK annavad Debaltsevo eendi ära. Teevad enda positsioone lühemaks, aga lühemaks läheb ta ka vastasel.
...
Ma kihla jälle ei vea... aga tagumikul olevad karvad ütlevad mulle, et Su mõte liigub samas suunas U staapidega.... ja enne suurt sula on oodata midagi ilusat....
Isiklikult teen panuse Luganski äravõtmise peale... Donetsk on natuke suur tükk.... hetkel... Not now.... not now...
Ukrainlastel on rahad otsas, kui juba laskemoona juurde küsitakse. Ja Donbasstani infrastuktuuri ei oska nad endiselt eriti korralikult pekki keerata.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

kuido20 kirjutas:Ukrainlastel on rahad otsas, kui juba laskemoona juurde küsitakse. Ja Donbasstani infrastuktuuri ei oska nad endiselt eriti korralikult pekki keerata.
Ukrainal olid rahad otsas juba eelmise aasta suvel..... Me kumbki ei tea täpselt, et kui palju saab U rahalist abi.... aga tundub, et saab piisavalt.... sest kõikide majandusteadlaste objektiivsete arvutuste kohaselt oleks pidanud U ammu juba pankrotis olema. Selline olukord süstib minusse optimismi. Ridade vahelt loen, et teatud Solovjovi saates nimetatud riigid pole Ukrainat üksi jätnud.

EDIT

Sellele viitab kaudselt ka see, et Duumasse saadetud eelarve oli pehmelt öeldes poolik.... tõenäoliselt ei tahetud avalikustada tulude poolt.
Viimati muutis Otto K, 06 Veebr, 2015 0:56, muudetud 1 kord kokku.
Drax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drax »

Otto K kirjutas:Isiklikult teen panuse Luganski äravõtmise peale... Donetsk on natuke suur tükk.... hetkel... Not now.... not now...
Selleks peaks sinna vist tublisti rohkem jõude koondama, hetkel on Luganski suunal olnud Donetskiga võrreldes päris vaikne. Lugansk on päris suur lärakas, rahvaarv võrreldav Tallinnaga, aga üle 1,5x suurem. Kui saaks katla servad likvideeritud, oleksid Gorlovka ja Altšejevsk positiivsed suunad, sinna on aga jällegi koondatud tugevad sepakate jõud. Mariupolile olukorra kergendamiseks on jällegi vene piir ühes Rostoviga liiga lähedal.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Drax kirjutas:
Otto K kirjutas:Isiklikult teen panuse Luganski äravõtmise peale... Donetsk on natuke suur tükk.... hetkel... Not now.... not now...
Selleks peaks sinna vist tublisti rohkem jõude koondama....
Mopi käigus lisandub kevadeks ca 100 tuh meest + iga päev kümnetes ühikutes tehnikat. Aga see oli vaid minu arvamus.... Kahjuritele oleks kohutav tagasilöök ka Gorlovka kaotamine....
sannaman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sannaman »

Vice news: Defending the Ruined Village of Pisky

https://www.youtube.com/watch?v=-LzEx03UQFI
"(●̪●)"
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Olenemata sellest mida homme Moskvas otsustatakse või kokku lepitakse, läheb sõda omasoodu Ukrainas edasi. Selleks on liiga suur masinavärk käima tõmmatud ja üha rohkem pestakse viimasel ajal huilo meedias ajusid stiilis, kas see sõda võidetakse või kaotatakse.
Tänane Plotnitski avaldus GRAD-ide saatel. :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=J_jKrvm ... e=youtu.be

Mida seal Donetskis teist ööd järjest lastakse?
https://www.youtube.com/watch?v=b-c9peh ... e=youtu.be
Kasutaja avatar
Kulibin
Liige

Postitus Postitas Kulibin »

* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

sannaman kirjutas:Vice news: Defending the Ruined Village of Pisky
https://www.youtube.com/watch?v=-LzEx03UQFI
Mehed ütlevad ilusti ja lihtsalt. Andke meile tankitõrjerelvi ja snaiperrelvi. Ja tõenäoliselt sellised väikesed asjad otsustavadki selle konflikti võitja.
Ja, olemata spetsialist, on TT relvad odavamad kui ÕT relvad....
Tänane Plotnitski avaldus GRAD-ide saatel. :evil:
Plotnitski on võrreldes homse läbirääkija Vovaga olematu suurus.... isegi veel väiksem kui Motorola ja Kiwi.
Plotnitski lihtsalt kõvatas... nagu eile kõvatas Vova kui kuulutas välja reservistide kokkukutsumise.....
See kõik on vaht enne homset / tänast kohtumist.... kahjurid kõvatavad kõigest jõust.
Mina ütlen teile.... munad, munad, till.... ja sahtel, sahtel, sahtel.... Väga lihtne.... natukene võtab aega ja toimib.... :D
tasa
Liige

Postitus Postitas tasa »

Otto K kirjutas:Mehed ütlevad ilusti ja lihtsalt. Andke meile tankitõrjerelvi ja snaiperrelvi. Ja tõenäoliselt sellised väikesed asjad otsustavadki selle konflikti võitja.
Ukraina äsja ostis omale Barrett M82A3 püsse? Kuhu need siis nüüd järsku kadusid või palju neid üldse osteti? Ukraina toodab ise ka snaiprirelvi nt. TS.338. Kas neist ei piisa?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist