Otto K kirjutas:Ma vahepeal kadestan Yhte. Suudab olla ilma igasuguste emotsioonideta.
Me oleme siin kõik kehvad sõdurid... enamustel emotsioonid mõllavad.... ja ei lase kainelt mõelda.
Mul on teile üks sõnum:
Если вы считаете что #ВСУ отступают потому что слабы духом вы не правы. Парни на передовой дерутся отважно но этого увы не хватает.
Mingi aruande järgi Debaltsevo piirkonnas oli UKR vägedel suurtükke piisavalt ja Kasjanovi järgi ründab 80 ühikuline Vene soomusgrupeering. Eks hommik ole targem aga kergelt midagi käest ei anta. Head relvad aitavad Ukrainat kõvasti.
Pool aastat tagasi veel ei arutatudki relvade andmist Ukrainale, nüüd juba räägitakse tähtaegadest.
Vau vau vau....
Mida vovad kardavad!? Pole sellist tooni ammu näinud! Gängarid kardavad U rünnakut Novoazovkale!
09.02.15. Вечерний брифинг Эдуарда Басурина.
Над Новоазовском нависла угроза штурма со стороны ВСУ. В министерстве обороны ДНР заявили о подготовке ВСУ штурма позиций ополчения в районе Мариуполя. Об этом сообщил на брифинге заместитель министра обороны ДНР Эдуард Басурин.
Ei taha midagi halba öelda aga see on täpselt sama halb fotoshop kui venelastel see taevast tehtud foto kus oli nii Malaisia lennuk kui ka Ukraina Su-25.
Wots kirjutas:Praegune pushimine sepakate poolt näitab juba kindlalt ära, et Putin isegi ei ürita mingit fake rahulepingut teha aja võitmiseks/hämamiseks vaid läheb provokatsiooni teed. Kuidagi peab relvabi USAst ära saama ning siis hea kodupublikuga juba püha sõda pidada .
Peand hoogu pisut, tänaõhtune sõnum venemaalt oli, et tahaksid seda asja ikka edasi arutada veel sellel nädalal?
Siga kirjutas:Peand hoogu pisut, tänaõhtune sõnum venemaalt oli, et tahaksid seda asja ikka edasi arutada veel sellel nädalal?
Mis sõnastuses see sõnum oli?
Aga aidake natuke mind. Mitu miinipilduja- / suurtükitule radarit Ukraina sai USA-lt? Kahjurid väidavad, et U sai 3 komplekti ja nendest 2 on hävitatud.
Frau Merkel tegi selle halvasti, et ta tõi Berliini müüri ehitamise paralleeli. Siis ikkagi valimatult Lääne Berliini rahvast ei notitud, see protsess toimus rahu ajal ja ohvrid vaid need, kes pärast plagama ei saanud panna ja kelle DDR likvideeris. Ehk näitas kogu olemisega, et paha küll, et Vova ukrainlasi tapab, aga no kui ta sellega ainult piirduks, siis ei oleks veel väga hullu midagi, pikas perspektiivis saaksime eluga edasi minna. No kui te ainult mingi paberigi Minskis üllitate, saate Mistralid kohe kätte!
Vova aga loeb nõrkuse märke- vastu näppe ei antud, sanktsioonid tulid formaalsed, tähendab võime edasi laamendada! Mis ta valesti teeb- ei jäta mingit võimalust oma eesmärkides kahelda. Loodab halvavale hirmule? Hetkel veel on Merkelil võimalik rahutuvi mängida, aga see on juba üsna hale üritus. Inimlikult mõistetav, ju siis Euroopa avalikkus pole selleks veel valmis. Ega Vova loll ole, võtab niipalju kui antakse ja rohkemgi veel. Sellise suhtumisega on Merkel sunnitud oma poliitikat muutma kuu aja jooksul. Minu arvates on huvitav see, et Vova isegi ei ürita seda vältida, ehkki ta näib selle nimel pingutavat. Saaks veel natukene röövida ja varastada, seniks kuni veel saab? Nuujah, Vova, veel ei ole sa päris kõiki välja vihastanud, tõepoolest.
Obama siinkohal mängib sellist varjatud ähvardustega mängu, ehkki mitte Bushilikult jõuliselt. Polegi paha, kui vaadata kui halvasti Bush NATO sisekliimale mõjus. Obama annab võimalluse parteritele ja sellisena on see kena zest. Allianss koondab ridu ja kohaneb ähvardustega-EL saamatus on ehk pigem taotluslik (anna relvad kätte ja lähevad veel omavahel kaklema) ja USA võtab vastutuse selle nõrkuse eest oma kanda, see on ka selge. Ju siis Ukraina ei pinguta piisavalt, et võita ameeriklaste südameid ja avada relvatarneid. Ilmselt ei taha keegi korruptantidest vereimejaid enda lähedale, niigi raske oma ahnepätse ohjeldada, eks ole.
Pagana kummaline seis. Ühelt poolt ebaadekvaatne huligaan (streljai, blääd), teiselt poolt ehmunud nägudega lillemüüjad (näe, võta suhkruvett, sa ju higistad koledasti!) ja siis ignorantne politseinik (ma ju ütlesin, et ükskord ma teen sulle trahvi!). U. seal keskel nagu ullikene, kellel koolitükid puha tegemata ja kes kirikus samasuguse ullikese käest avalikult peksa saab (katsu sa mul homsed koolitükid ära õppida! Ja et mingisuguste oivikutega mingit mehkeldamist poleks!). See on nagu halb nali kokku. Üks närviline Ilves mõjub selle taustal tõesti koomilisena. Ja ometi, inimesed surevad iga päev, mul küll naljakas ei ole...
Viimati muutis ermot, 10 Veebr, 2015 1:02, muudetud 1 kord kokku.
Ei taha midagi halba öelda aga see on täpselt sama halb fotoshop kui venelastel see taevast tehtud foto kus oli nii Malaisia lennuk kui ka Ukraina Su-25.
Palun täpsusta, milline osa siin ei klapi. Kvaliteet on küll kehva aga silmnähtavat töötlust minu silm ei eristanud. Viita palun täpsemalt (X,Y), kus viga on.
ermot kirjutas:Frau Merkel tegi selle halvasti, et ta tõi Berliini müüri ehitamise paralleeli. Siis ikkagi valimatult Lääne Berliini rahvast ei notitud, see protsess toimus rahu ajal ja ohvrid vaid need, kes pärast plagama ei saanud panna ja kelle DDR likvideeris. Ehk näitas kogu olemisega, et paha küll, et Vova ukrainlasi tapab, aga no kui ta sellega ainult piirduks, siis ei oleks veel väga hullu midagi, pikas perspektiivis saaksime eluga edasi minna. No kui te ainult mingi paberigi Minskis üllitate, saate Mistralid kohe kätte!
Kas Sa ei eksi? Merkel tõi minu arust Berliini müüri langemise näite.... et tehke te seal idas mida tahate, aeg lõhub ka kõige kõrgemad müürid ja õiglus pääseb võidule.
Muud punktid klapivad minu seisukohtadega.
Siga kirjutas:Peand hoogu pisut, tänaõhtune sõnum venemaalt oli, et tahaksid seda asja ikka edasi arutada veel sellel nädalal?
Mis sõnastuses see sõnum oli?
Aga aidake natuke mind. Mitu miinipilduja- / suurtükitule radarit Ukraina sai USA-lt? Kahjurid väidavad, et U sai 3 komplekti ja nendest 2 on hävitatud.
Nii palju kui eesplaanil tehnikat näha on, on see ilma lumekatteta aga samas on see tehnika oma kohale paigutunud ilma jälgi jätmata.
Ja miks peaks pildi paremas servas oleval tehnikal väidetavalt olevad mehed kõõluma toru otsas või tehnikalt maha hüppama, jällegi ilma tehnika otsa ronimise jälgedeta?
Pildi paremas servas olevad aparaadid on kõik samad.... lihtsalt kaugemad on natuke vähendatud.
Mitte ÜHTEGI roomiku jälge ei ole!
EDIT
Samas on üks vasakus reas olev veoauto lume all ja sama on ka aia ääres olev 09.
Ja kuhu kukub see vasakus reas esimesel soomukil olev sõdur?
Viimati muutis Otto K, 10 Veebr, 2015 1:15, muudetud 2 korda kokku.
Mnjah. See artikkel on ju spekulatsioon, et Vova üritab näiliste kõnelustega vältida uusi sanktsioone. See EI OLE venemaa ja Vova sõnum maailma üldsusele, et nad tahaksid Ukrainas rahu.