HeiniR kirjutas:Natuke vaidleksin vastu teemal, kas pesemistünnid ja "köögiplänikud" peaksid paraadil osalema. Minu arvamus on sellest pigem positiivne ning kui võimalust on, siis pigem võiks näidata. Minu arvates loob see Kaitseväest pildi kui terviklikust masinavärgist, milles täis kõht või puhas riie ei ole vähemtähtis kui võitleja laetud relv või relvasüsteem. Lisaks on ju lahendused uued ja tegu ei ole 50-ndate Rootsi killavooriga, vaid siiski eesrindliku tehnikaga.
Vaatasin just militaryphotos.net Ukraina armee pildimaterjali ja promovad nemadki võimalusel (küll mitte paraadi pildid antud juhul) oma uusi sauna/riidepesu kuute ja õigesti teevad. See võib ühel hetkel samuti moraalile positiivselt mõjuda.
Erandkorras luban endale tsiteerida võõrast posti tervikuna - sest lihtsalt hea post ja otse kümnesse.
Teenindustoetusel on paraadil tehnikaosa lõpus kindlasti oma roll ja pole seal põlata midagi - peaasi, et üldised proportsioonid oleks paigas. Ja kõige lihtsam skeem (paraadi)tehnika osas ongi 1/3 manöövritehnikat (jalaväemasinad ja tankid), 1/3 lahingutoetuse tehnikat ning 1/3 teenindustoetuse tehnikat..
Muuseas, põhjanaabrite viimasel iseseisvuspäeva paraadil oli tehnikaosa lõpus isegi sotilaskodu (tsiviil)kaubik täiesti omal kohal - niiet ma tõesti ei mõista, miks mõned siin KV värvides kopplaaduri ja/või sõjaväe mobiilse pesupesemispunkt pääle leili lähevad
Kõik asi on lihtsalt õigetes proportsioonides
P.S. aga ÕV vineerist "moosiriiul" on sellise ürituse jaoks tõesti
out - õnneks on see vist (lõpuks) ka EKV paraadikoraldajatele pärale jõudnud..
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.