Mõni kiidab hoopis partjankat , ilmselt partjanka sobib säärikule paremini
Huvitav kas nende saabaste nahka tõesti mingi gemüsega pehmemaks ei saa või ongi spetsiaalselt sellised tehtud?
kalleb kirjutas:kuulsin et Merelõvi kreemiga sisseimmutamine pidavat ka väga hästi mõjuma
http://www.orto.ee/tooted/jalatsite_hooldus/merelovi
ei tea kas on kasutatud hülgerasva nagu vanasti?
Mäeletan neid saapaid, sai miskit 20 aastat tagasi samuti proovitud.Olid ikka sigakõvad ja libedad.Kadestan neid, kelle jalg nendele vastu pidas.Võib olla asi ka selles, et olid liiga parajad ning oleks pidanud number suurem olema.Äkki rohkema sokipaariga veel oleks kannatanud nendega ringi tallata.tornio kirjutas:ja targemad teadsid rääkida, et nendes "jalg võtab saapa kuju"![]()
Nende viimase otsa Sievi saabastega jääb mulje, et Eesti "kaitsetööstus" on suutnud LogK-le maha müüa mingi partii ehedat rämpsu, nende tallad murdusid lausa massiliselt.Need ,mida "Kaitseliidus pakutakse" pakub ka EKV , on mul juba mõnda aega jalas. Oma raha eest ei ostaks,kuid üle pika aja on see minu jaoks laost väljastatud enam-vähem kantav saabas(eeldab hooldust ja sissekäimist ,norrakatel sama tegumoega saapad).
Alumisel pildil tundusid olema "soomlased"? Kui nii siis mõni mees kannab neid aastaid ja tallad ei lähe pooleks vaid kuluvad läbi(käiakse ka pikki rännakuid nendes)... Kindlasti on asi konkreetsetes isendites.
Turvasaabaste tald on kõvem ja ninakaitse kõvem-suurem - mul on turvakingadega päev läbi garaazis müttamisel pirakas vill suure varba peal - need turvaninad hõõruvad jubedalt. Militaarsaabastel pole üldse naelakaitse plekki talla sees.Lugesin teema läbi ja üks täiesti asjatundmatu küsimus militaaridele: mille poolest erinevad militaarsaapad turvasaabastest?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist