Asend ise on tõesti tavapraktika - isegi sedasi lintide kaupa läbi lasknud ja ka toru õlal hoidnud. Mul oli relvaks küll KSP. Kinni hoitakse ikka jalgade alumisest osast - vähemalt väljaõpe näeb nii ette.
See asend on tõesti tavapraktika - kopeerit Bundeswehri manuaalist (kuhu see sattus muidugi Wehrmachti rindepraktikastHotelVictor kirjutas:..asend ise on tõesti tavapraktika.. kinni hoitakse ikka jalgade alumisest osast - vähemalt väljaõpe näeb nii ette
..asja taga ongi ilmselt vaid lingvistilis-juriidiline sõnadeväänamine - mida uue Eesti tibiametnikud valdavad ju täiuseni..Erik kirjutas:http://www.postimees.ee/3134737/riigika ... kem-tooala
Nu-nu.. nagu ma arvasingi, on selle "uue statistika" taga siis kodumaine geniaalselt formuleeriv tibijuriidikaSeni aga on iga üksikki hõõrdevill, mille korral meditsiiniabi saadi ja mis ärafikseeritud sai (aga seda peab see vastavalt seadusele olema), olgu ta siis suurvarbal, kannal või peopesas, käsitletav tööõnnetusena..
Relvaraua suue suunatuna sõiduki "pörandasse" on tavapraktika EKVs. Endal juhus, kus kaasvõitleja ei suutnud kastis söites oma Galili kaba "ära murda" ning otsustas seda löpuks edevalt kerge löögiga teha - kahjuks oli ta sedavörd koba, et suutis selle löögiga tabada mu pölve ja loomulikult kaba selle poolega, mis täielikult välistas selle kollapseerumise igal juhul...Kapten Trumm kirjutas:Uues popis filmis "Vabad mehed" on paar kord olnud näha neid "kuperjanovlasi" sõitmas autokastis, vintraua suue vastu kastipõrandat.
Kas tegu on filmitegijate rumalusega (tavaliselt sõidetakse relv sedapidi helikopteris) või on mõne unimütsi sinise silma pärast keelatud sedasi relvaraud püsti sõitmine?
Kas keegi teab misajast see nii on ja miks?HotelVictor kirjutas:Relvaraua suue suunatuna sõiduki "pörandasse" on tavapraktika EKVs. Endal juhus, kus kaasvõitleja ei suutnud kastis söites oma Galili kaba "ära murda" ning otsustas seda löpuks edevalt kerge löögiga teha - kahjuks oli ta sedavörd koba, et suutis selle löögiga tabada mu pölve ja loomulikult kaba selle poolega, mis täielikult välistas selle kollapseerumise igal juhul...
Asi selge (ja ega siin muid variante polnudki).Leo kirjutas: Tegelikult oli asi järgmine. PPA lennusalga inimene tegi laskeharjutuse püstoliga PM, mis lõppeb nii, et püstol asetatakse laetult ja kaitseriivistatult kabuuri..
Vabandust aga mihuke see politseinike "taktikaline" kabuur välja näeb? Pilti? Ma olen aru saanud, et tavaline politseinik saab riigi poolt mingi pehme nailonist lohvi.Leo kirjutas:
Tegelikult oli asi järgmine. PPA lennusalga inimene tegi laskeharjutuse püstoliga PM, mis lõppeb nii, et püstol asetatakse laetult ja kaitseriivistatult kabuuri. Lask toimus sellepärast, et relv oli kaitseriivistamata. Kuul tungis jalga sellepärast, et kasutati värdjaliku ehitusega "taktikalist" kabuuri, kus relva on kallutatud paremaks haaramiseks kehast eemale, seega on toru suunatud kandja jala suunas. Vähemalt 1 ametnik on ka varem sama kabuuri kandes sarnases olukorras haavata saanud. Õnneks oli lihashaav, mis paraneb suhteliselt kiiresti kuid halvimal juhul võib niimoodi põlve või suuri veresooni tabada, mis tähendab lombakaks jäämist ja eluohtlikku suurt verejooksu. Ma väga loodan, et need kandjale ohtlikud kabuurid politseist kokku korjatakse ja ära keelatakse, normaalses kabuuris on relv suunatud otse alla ja juhulask läheb jalast mööda.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline