saksa rihm
Re: saksa rihm
Terviklikuna jämedalt "sott ",
kuid osadena ehk nõks enamgi : vöö al 40, pannal al samapaljust , haak ca 10 ja keel samuti alates 10 €

kuid osadena ehk nõks enamgi : vöö al 40, pannal al samapaljust , haak ca 10 ja keel samuti alates 10 €

on kellelgi huvi
on kellelgi huvi
80.- eur ja kohe
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Osta.ee oksjonil saad selle rihma eest kindlasti rohkem kui siin pakkujatelt.
Reaalset hinda kehvakeste piltide põhjal raske määrata...nagu näha pandlakeele õmblus lännu,sama ka konksuõmblusega,kui vaadata sõraaukude seis üle,võib lõppsumma paika panna...
Homme valges proovin uued pildid teha õmblustest
rihm kulumis jälgedega loomulikult, isa oma ja sinimägedes käind
isast siin foorumis isegi juttu olnd
pitka poiste teemal.
isast siin foorumis isegi juttu olnd
pitka poiste teemal.
Sellisel juhul, kas pisutki kahju ei ole isa eset siin selliselt turustada? Rihm olnud reaalses lahingutegevuses, isa teeninud ja kõik need aastakümned säilinud. Hetkel ei ole asi rahalises vaid emotsionaalses väärtuses ja väärikuses. Kunagi võid seda otsust hakata väga kibedalt kahetsema. (No Hard feelings!)
isast jääb palju
muid asju mis väärtuslikumad
sellepärast sentide eest vahendajatele ei müüks
ennem tõsisele kogujale
muid asju mis väärtuslikumad
sellepärast sentide eest vahendajatele ei müüks
ennem tõsisele kogujale
hinnaks 150 euri
Ma ei saa sellise võltssentimentaalsuse peale vait olla (vihjan jutule "mälestustest" ja siis järgnevale 150-eurisele hinnale). Minu arusaama järgi peaks sa selle kas muuseumile kinkima või üldse mitte müüma, praegu jääb lihtsalt sitt maik asjale juurde. Seda sitem, mida kallimaks hinda krutitakse.
Aga see vaid mu arvamus. Kasumi tagaajmine ajab mind lihtsalt oksele mõnikord, eriti kui on teada, kelle oma ning kus käinud..
Mul mu vanaisa (EW piirivalvuri) Vabadusrist, paraadvormi mansetinööbid jms "müüdavat" kodus aukohal, pole mõttessegi tulnud neid rahaks teha ka kõige mustematel aegadel.
Aga see vaid mu arvamus. Kasumi tagaajmine ajab mind lihtsalt oksele mõnikord, eriti kui on teada, kelle oma ning kus käinud..
Mul mu vanaisa (EW piirivalvuri) Vabadusrist, paraadvormi mansetinööbid jms "müüdavat" kodus aukohal, pole mõttessegi tulnud neid rahaks teha ka kõige mustematel aegadel.
professional retard
rihma päritolu kohta kirjutasin selleks, et ei tekiks mõnel arusaam et kuskilt hauast jne.
poleks arvanudki et selline probleem.
poleks arvanudki et selline probleem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist